Evlilikte gününüz nasıl geçiyor? Ne kadar birlikte aktivste yapıyorsunuz?

Bag evine gidiyoruz zaten. Benim soyledigim de olur o da der hadi gidelim diye. Ama bag evinde de yan gelip yayamiyosun ki os orda da bekliyor. O bahceyle ugrasoyor. Yine beraber vakit geciremiyoruz

Bag evine gidiyoruz zaten. Benim soyledigim de olur o da der hadi gidelim diye. Ama bag evinde de yan gelip yayamiyosun ki os orda da bekliyor. O bahceyle ugrasoyor. Yine beraber vakit geciremiyoruz

sizde bahçeyle uğraşacaksınız demek.benimkilerde beraber bahçeye bir şeyler ekip biçiyorlar.tabii benimki pek sevmeyebilirsiniz bu işleri.

kalabalıkta zor ama imkansız değil.ortak zevklere mi odaklansanız.

sizde bahçeyle uğraşacaksınız demek.benimkilerde beraber bahçeye bir şeyler ekip biçiyorlar.tabii benimki pek sevmeyebilirsiniz bu işleri.

kalabalıkta zor ama imkansız değil.ortak zevklere mi odaklansanız.
Malesef ortak bi zevkimiz yok ki. Onun derdi bilgisayar cep telefonu arabalar benimki kitaplar sinema gezi. Bag bahce islerini cok severim ama kucakta bebekle yapmanin ne imkani var.

o zaman hızlı ve öfkeli gibi araba temalı filmler ya kitaplar bulun.bilgisayar sevenlerinde hoşlanacağı filmler bulun.

Biz 3 yıllık evliyiz. Birimiz bir şeyi kafaya takınca diğerimizde peşinden sürünüyor. İlk yılımızda kafayı Harry Potter la bozmuştum. Benim zorumla bütün kitapları okudu zavallı... İlk dövmelerimizi birlikte yaptırdık. Bazen markete gidelim diye evden çıkıyoruz Şile 'ye kadar gidiyoruz. Eşim aşırı sosyal birisi olduğu için sürekli arkadaşlarla, iştekilerle falan yemeklerdeydik. Haftasonları uyumama izin vermez kalk bir şeyler yapalım der. Defalarca kavga etti benimle hiç zaman geçirmiyorsun benimle, sonra suçlu ben oluyorum diye... Şimdi de kendileri kızı için her gün alışverişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…