Haftasonu da birşeyler yapmaz mısınız?
2yıl daha çok yeni erkenden monotonlaşma. .
Nerde yaşıyorsanız oranın meşhur ortamlarında dolaşın. .İşte üzüldüğüm nokta bu. Genelde ablasına gitmek ister yada evde oturup cep telefonu internette uğraşır. Pek biryerde gittiğiniz yok. Sen öner diyo.ama ne yapılır bilmiyorum.hersey sıkıcı geliyor ona.
Tatlım öncelikle kendine bakıyor musun?sunun için soruyorum ,erkekler ne kadar kilo vs önemli değil deseler de etkileniyorlar.esim ben her diyet yaptigimda ben seni boyle de seviyorum eziyet etme kendine derdi,son bi kaç aydır zayifliyorim,boyle daha çok hoşuna gittiğini söyledi dün.onun için dedim,asla boyle bi tepki beklemezdim kocamdan bu bir.
Ne kadar bakımlı vs. Olsak da sürekli ayni evin içinde illaki pasaklı da oluyoruz,temizlik ti suydu buydu derken ama benim kast ettiğim hani özel bi şeyler yapmaya çalışıyor musun?
Simdi gelelim asil mevzuya:hani esin sadece telefonla falan ilgilense bu yeterli derdim ama dışarı çıkmalar falan,pek hoşlanmadım.kızların da dediği gibi sen evde eksik olanı tamamlamak için uğraştıkça,o eksiği görmedikçe akıllanmayacak.kendine zaman ayır, güzelce bak kendine, ona ihtiyacın olmadığını hissettir(gözüne sokma ama) sen de ondan bağımsız bir şeyler yap.
Ama tüm bunları eşinin ve senin anlayışına uygun olarak yap ki kas yapayım derken göz cikarmayalim.ben tanımıyorum nihayetinde,tepkileri sen daha doğru hesaplarsın.
Allah kolaylık versin
Super olana degil oldurana bakmak lazim demis atalarSüpersin
Kendimi o kadar bosverdim ki. 10 kilo aldım bakim.sofor neredeyse.ben bile kendimi beğenmiyorum. Güvenim sıfır. Spor kompleksine üye olmayı düşünüyorum. Sürekli dibindeyim sıkılıyorum diyor.halbuki hiç birbirimizi görmüyoruz doğru düzgün.her gün ablasiyla yazisiriz telefonlasir. Ama isteyken beni aramak aklına gelmez.
Sabırlısın vesselâmSuper olana degil oldurana bakmak lazim demis atalar
Bugünden tezi yok hemen diyete başlıyorsun ama lütfen bunu onun için değil kendin için yap, önce sen kendini beğenmeli ve kendine guvenmelisin.Kendimi o kadar bosverdim ki. 10 kilo aldım bakim.sofor neredeyse.ben bile kendimi beğenmiyorum. Güvenim sıfır. Spor kompleksine üye olmayı düşünüyorum. Sürekli dibindeyim sıkılıyorum diyor.halbuki hiç birbirimizi görmüyoruz doğru düzgün.her gün ablasiyla yazisiriz telefonlasir. Ama isteyken beni aramak aklına gelmez.
Is kardesle mesajlasip konusmaya gelecek olursa benim kocam 2 saat kardesiyle konusur. Hergun degismez bu. Arkadaslariyla watsap falan muhabbet supper. Ben 2 kelime bisey dicek olsam vakti olmaz yorgun olur. Yada ben konusurim ama o hala bilgisayarla yada cep telefonuyla oynar. Bigun o bilgisayari kafasina gecirmeyi dusunuyorum.Kendimi o kadar bosverdim ki. 10 kilo aldım bakim.sofor neredeyse.ben bile kendimi beğenmiyorum. Güvenim sıfır. Spor kompleksine üye olmayı düşünüyorum. Sürekli dibindeyim sıkılıyorum diyor.halbuki hiç birbirimizi görmüyoruz doğru düzgün.her gün ablasiyla yazisiriz telefonlasir. Ama isteyken beni aramak aklına gelmez.
En sevdigim huyumdu bu bir zamanlar. Ama esim sayesinde gicik olmaya basladi bu huyuma.Sabırlısın vesselâm
Severekmi evlendiniz?
Super olana degil oldurana bakmak lazim demis atalar
Arkadas bana supersin demis de canim ona dedim. Keyfimden super olmuyorum. Sagolsun ilgisiz kocam yuzunden herseye yetismek zorunda olunca super olmak zorunda birakiliyorum demek istedim.Nasıl yani?
Aha anladim :)))Arkadas bana supersin demis de canim ona dedim. Keyfimden super olmuyorum. Sagolsun ilgisiz kocam yuzunden herseye yetismek zorunda olunca super olmak zorunda birakiliyorum demek istedim.
Ben esimle beraber hiçbir yapmıyorum. Neredeyse sırf evdeyiz. Arada sırada kendi oturur film.izler ben ev işi yaptığımda.
Ben ama geçip kitap falan okuduğumda gelir kitabı elimden alır benimle ilgilen der! Kendime hiç vakit ayıramıyorum. Çamaşır ütü şu yemek bu derken.geciyo saatler.
Birşeyler yapalım dediğimde. Ne yapalım. Diyo. Sen söyle diyo. Ama bunaliyorum artık. Sonrada anlamaları gidelim.diyo!!!
Benim 2 cocugum var. Evde 8 kisi yasiyoruz. ( suan misafir var 12 kisiyiz) evi her isine ben bakiyorum. Yemek camasir utu bulasik vs. Ustelik evde herkes yemek secer. Kalabalik olunca ne utu ne camasir ne bulasik biter. Cocuklarim daha cok kucuk. Ve ustelik ben calisiyorum. 5yildir evliyim. Ve kv ile oturuyorum. Esim daha 1 kez olsun basbasa bisey yapalim demedi. Herseyi ailesiyle yapar. Cocuklarimi 1 kere parka goturmus degildir annesi babasi goturur. Simdide bi bag evi sevdasi cikardi. Hergun sabahtan aksama kadar orda. Cocuklar uyuyunca geliyor. Suan hala gelmedi. Muhtemelen de gelmeyecek. Haftanin 2 3 gunu orda kaliyor. Ilgi sıfir. Dertlesmek paylasmayi gectim adami gormuyorum bile. Cocuk her aksam babama iyi geceler dicem anne diyor. Bende hep baba yok diyorum. Evde olursa farkli bisey olmuyor. Ya cepte ya bilgisayarda vakit gecoroyor. Bir gunden bir gune de ya sen nasilsin bu kadar isle gucle cocukla nasil dayaniyorsun demez. Aksine biseyi yapmayinca ilgisiz kadin oluyorum.
Hala kocandan ve evliliginden sikayrtcimisin acaba?
İşte üzüldüğüm nokta bu. Genelde ablasına gitmek ister yada evde oturup cep telefonu internette uğraşır. Pek biryerde gittiğiniz yok. Sen öner diyo.ama ne yapılır bilmiyorum.hersey sıkıcı geliyor ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?