Evlilikte gününüz nasıl geçiyor? Ne kadar birlikte aktivste yapıyorsunuz?

Haftasonu da birşeyler yapmaz mısınız?
2yıl daha çok yeni erkenden monotonlaşma. .

İşte üzüldüğüm nokta bu. Genelde ablasına gitmek ister yada evde oturup cep telefonu internette uğraşır. Pek biryerde gittiğiniz yok. Sen öner diyo.ama ne yapılır bilmiyorum.hersey sıkıcı geliyor ona.

Nerde yaşıyorsanız oranın meşhur ortamlarında dolaşın. .
Denize gidin, pikniğe, köye , alışverişe, akrabalara falan. .
İkiniz. .

Kendimi o kadar bosverdim ki. 10 kilo aldım bakim.sofor neredeyse.ben bile kendimi beğenmiyorum. Güvenim sıfır. Spor kompleksine üye olmayı düşünüyorum. Sürekli dibindeyim sıkılıyorum diyor.halbuki hiç birbirimizi görmüyoruz doğru düzgün.her gün ablasiyla yazisiriz telefonlasir. Ama isteyken beni aramak aklına gelmez.

Bu erkekleri anlamanin imkani yok zaten. Sadece ureme icgudusuylemi evleniyor acaba cogu. Evde bi kadin olsun. Yedirsin icirsin temizligini yapsin. Ohh mis. Gonlunu de hos edip bide cocuk dogurdumu ne ala. Ama is beraber vakit gecirmeye gelince sanki bekarlarmis gibi arkadasla ya da baskalariyla beraber vakit gecirsin. Cefayi karisi ceksin sefayi el sursun. Adalete bak

Severekmi evlendiniz?

Bugünden tezi yok hemen diyete başlıyorsun ama lütfen bunu onun için değil kendin için yap, önce sen kendini beğenmeli ve kendine guvenmelisin.
Bir de sürekli bir şeyler yapmak isteme.bebek yokmuş nasılsa,kendin istediğin gibi gezip tozabilirsin,bakalım ne yaptın diye sırnaşmaya devam edecek mi.bi de kız arkadaşlarınla uzun telefon konuşmaları yapabilirsin.muhtemelen evlenince bir çok arkadaşınla görüşmez olmussundur

Is kardesle mesajlasip konusmaya gelecek olursa benim kocam 2 saat kardesiyle konusur. Hergun degismez bu. Arkadaslariyla watsap falan muhabbet supper. Ben 2 kelime bisey dicek olsam vakti olmaz yorgun olur. Yada ben konusurim ama o hala bilgisayarla yada cep telefonuyla oynar. Bigun o bilgisayari kafasina gecirmeyi dusunuyorum.

biz 3 senedir evliyiz haftaicleri aksamlari ya aksam ev gezmelerine giderdik ya arkadaslarimizla plan yapardik haftasonlarida sabah gec kalkip hazirlanip disari cikardik belli bi yer yok aklimiza nere gelirse oraya giderdik kayseride yasiyoz kislari erciyese cikardik yazlarida aklimiza nere geliyosa oralara giderdik bol bol gezerdik cok eglenirdik ya simdi 5 aydir ben evden hic cikmiyorum hamileyim bi dusuk yasadigim icin tedirginiz pek evden cikmiyorum ama sagolsun kocam da bu surecte benle evde oturuyo 9 gunluk tatilde mesela bayram seyran demedi benle evde oturup uno oynadi

peki siz neden o film izlerken oturup onla izlemiyorsunuz.

o bağ evine siz neden gitmiyorsunz.sizin yerinizde olsam şakaya vurup ayyy kendime izin verdim senle gelicem derdim.sorun çıkarmazdım.

bu arada gerçekten kalabalık evde bende bir bağ evine kaçmak isterdim.ama bencil olmamak gerek.

öneri verin sizde.bak ablası önermiş.canım beni çay içmeye götürür müsün deseniz .

bekar olarak bu konuda ahkam kesmem pek olmaz belki ama bence her şey ilk kadınlara düşüyor ne yazık ki.aslına bakarsanız bu iyi bir şey yönlendirebilme açısından.şimdi diyeceksiniz ki birazda insan anlaşılmak düşünülmek istiyor.ama işte erkek milleti.olmayınca olmuyor.

Ben de 1 ay sonra 1 yıllık evli olacağım. Evde kpss çalışıyorum. Eşim de eve geldiğinde benimle ilgilenir. Sonra bilgisayar oynar bazen abartır sinir olurum, bazen bu konuda tartıştığımız da ama sonra yine ilgilenir. Yani evlilikte hep baş başa hep ilgi ile olmuyor. Arada kendin ile ilgilenirsin arada eşin ile. Benim tam ortası kendi özel alanımız da var ama birbirimizle ilgilenme zamanımızda. Olması gerektiği gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…