Evlilikte kadının akrabası yoksa erkeğin de sülalesi kalabalıksa...

Belki de sadece gezmeleri sevimiyordur adam. Ev gezmeleri onu daha mutlu ediyordur. Evliligiyle ilgili sıkıntısı olmaya da bilir.
Peki ya ben de dışarı gezmelerinden hoşlanıyorsam ve akrabam yoksa.sürekli onun akrablarıyla vakit geçirmek istemiyorsam?

Kadına kimse daha önce adamla evlenirsen akrabaları ile de evlenmiş olursun dememiş mi?

Sorarmısınız yanında taşıdığı çanta mısınız? Sadece beyefendinin istekleri olsun. Sizde eşim diyebileceği bir adet korkuluk olun. Ne güzel dünya ya.
Vallaha gaz vermek için söylemiyorum ama insanın zoruna gider böyle birşey.

Yoo.
Esimin memleketinde yaşıyorum
Eşim kürt ve bilirsiniz ki Kürt aileler akraba vs durumlarında kevel atlamış durumdalar. Babalarının amca oğulları bile amca derler ve bya baya tanırlar. Ben amcamı tanımam sokakta. Neyse hiç bir kuvvet beni kayınvalidem ve kayinpederim dışında bir yere götüremez. Köye gideriz bu kadar.
Evime de kimse gelmiyor.
ben misafir sevmiyorum insanlara.
Sağ olsunlar onlarda deli galiba deyip yaklaşması 3 senedir.

Akraba ziyaretlerinde eşlik etmek istemiyorsanız etmeyin. Evde oturun, arkadaşlarınızla görüşün ve ya dışarı çıkın. Bir süre sonra size uyum gösterir. Göstemezse sizinle vakit geçirmek istemiyor demektir.

Neden soruyorsun ki. Zaten ayrılıyorsunuz.
Ama soruya gelecek olursak ben hayatının merkezine sadece kocasını oturtan bir kadın görüyorum. Erkeğin evlendikten sonra akrabalarını ziyaret etmesi tabiki de normal. Eşine de vakit ayırması lazım. Aynı şey kadın için de geçerli.

Telapati yoluyla tamamlanacakmış teknoloji gelisti artık. Sen evrene mesaj gönderiyorsun evrende kocişe mesaj gönderiyor. Sonra kocisin aslında kendi fikriymiş gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…