- 26 Mart 2020
- 236
- 93
- 13
- 40
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
Peki ya ben de dışarı gezmelerinden hoşlanıyorsam ve akrabam yoksa.sürekli onun akrablarıyla vakit geçirmek istemiyorsam?Belki de sadece gezmeleri sevimiyordur adam. Ev gezmeleri onu daha mutlu ediyordur. Evliligiyle ilgili sıkıntısı olmaya da bilir.
Kaç yaşındasınız birde evleneli ne kadar olduPeki ya ben de dışarı gezmelerinden hoşlanıyorsam ve akrabam yoksa.sürekli onun akrablarıyla vakit geçirmek istemiyorsam?
Kadına kimse daha önce adamla evlenirsen akrabaları ile de evlenmiş olursun dememiş mi?Sürekli o erkeğin akrabaları ziyaret ediliyor.kadının da hobileri var gezmek yeni yerler görmek ya da eşiyle başbaşa vakit geçirmek....
Ama kocası diyor ki ablamlara gidelim seninle şarj olmuyorum.
Diğer yandan diyor ki evliliğimiz sağlamlaşsın ruhsal olarak bütünleşelim ondan sonra gezmelere gideriz yani yerler görmek falan.....
Bu arada da evliliği sağlamlaştırmak adına kadının istekleri olmuyor erkeğin akraba ziyaretleri yapılıyor.
Ne yapar ne düşünürdünüz can dostlar bir bayan olarak?
İroni var mı bu yazdığınızda ciddi misiniz yoksaKadına kimse daha önce adamla evlenirsen akrabaları ile de evlenmiş olursun dememiş mi?
Yavrum bedava hizmetçi gibi oğlanı evlendirelim gelin her işimizi yapar mantığı yazık sana hemencecik bir çözüm bulkaynanm yok bnde kaynpederim tek ve bekar kynim okuyr die kbul ettim bnm htm aslinda
Tabi ki ironi ama ifade eklemediğimden ciddi olmuşİroni var mı bu yazdığınızda ciddi misiniz yoksa
Tabi ki ironi ama ifade eklemediğimden ciddi olmuş
Bnde ole yapiom cozum burdan tasinmam birlik ev bna gore dgl hcYavrum bedava hizmetçi gibi oğlanı evlendirelim gelin her işimizi yapar mantığı yazık sana hemencecik bir çözüm bul
Adam zaten kızı 8 aylık bebekle çoktan boşadı ...konu sahibi arkadaşımız hala yaşadıklarını sindirme -anlamlandirma arayışındasıkma canını otur güzekce anlat kardeşim böyle bi sebeden dolayı boşanılmaz bence
Adam zaten kızı 8 aylık bebekle çoktan boşadı ...konu sahibi arkadaşımız hala yaşadıklarını sindirme -anlamlandirma arayışında
Bence bir süre ailenin evine git ayrı ev olmadan dönme sakın kayınpeder kayinla genç bir kadının aynı evde yaşaması doğru değil etik olarakBnde ole yapiom cozum burdan tasinmam birlik ev bna gore dgl hc
Telapati yoluyla tamamlanacakmış teknoloji gelisti artık. Sen evrene mesaj gönderiyorsun evrende kocişe mesaj gönderiyor. Sonra kocisin aslında kendi fikriymiş gibi oluyorBaş başa vakit geçirmeden Nasil ruhsal olarak tamamlanacakmis bu evlilik Anlamadim. Bazi erkeklerin beyni nasil çalışıyor cidden merak ediyorum. Eşimle geçireceğim vakti anne-baba ve kardeş hariç tum akrabalarima tercihederim. Hatta yeri gelir anne babamdan daha cok tercih ederim(eglenmek istedigimde, romantik bi an yasamak istedigimde yani ruh halime gore)
(Tabii ki anne babayi da eşime tercih ettigim anlar olabilir yanlis anlasilmasin o anlik moduma gore)
Hayatimda duydugum en sacma bahanelerdendi bu erkegin söyledikleri.
kiz hiç iyi bir ruh halinde değil ,etrafında da ona bu süreçte destek olabilecek ve bu adamın sülalesinden olmayan birisi yokAaaa boşandığı halde bu soru neden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?