Evlilikte kadının akrabası yoksa erkeğin de sülalesi kalabalıksa...

iste olayın ozu.aynen
Ben esimin ailesiyle bukadr vicvic olduugnu bilemezdim hani diyorlrya nasil anlmadin
Aileler girmediki iisn icine kendimiz sevdik karar verdik aileyi ne nisnda nedugunde kristirtmadi ama nezmana evlendik hop gelin gormesi hop komsulargelin merk ediyor
Scmasapn kafa...
Soyle birseyvr kynanam eltilerim beraber yasiyor koyde 8ay tarimla ugrasiyirlr mecburen
Ben orya gittimi gelinim is yapiyorum bekleniyor zaten
Ama kendilieri bna gelince misafir sofrya otur yeic kaalk
Ben orda misafir degilim gelinim

Canimyarumm,gunesdogacakbence..

Günesdogacakbence o cidden. Diğerlerini bilmiyorum ama.
Nafaka paylasimi, yaşı, öğretmen olması hatta bir daha evlenmek istemiyorum sadece çocuğuma bakacağım demesi bile aynı. Eşinin boşanmış ve çocuğunun olması,tekrar evlenmek istemesi :))
Bu üyenin mesajlarına baktım da aynı kişi yüzde yüz. Boşanma zamanida aynı.

Eklentiler

• 20200413_162942.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 54

Bu adam ne mok yemeye evlendi o zaman..
Evliliği beceremeyen erkekler bir zahmet evlenmeyin ne olur.

Sevse farklı davranırdı diyorsunuz yani?
Yok canım bu illa sevgiyle alakalı değil inan. Benim de eşimin akrabası yok gibi, benim akrabalarımla sık görüşüyorum. Ama eşimi çok seviyorum. Eşim de pek hoşlanmıyor. Ama eşim akraba dışında gezmeye de gitmeyi sevmiyor. Yani ben akrabalarımla görüşmesem eşim evde olalım sürekli diyor. Tatile dahi zorla götürüyorum.

sorma onu seennn gecende bana dedi ki benim yanimda sarj olamiyormus.ailesinij yaninda sarj oluyormus.hala saeji dolmadi dolaun gelir...onun sarjini bosaltmasini biliirim ben.ama....
ben konu sahibini sarz cihazından tanırim

Adam evliliğin ne olduğunu bilmiyor, kadının ne hissettiğini önemsemiyor, kendi isteklerini ön planda tutuyor bu da bencil ve anlayışsız demek diye düşünürüm. Ayrıca seninle şarj olmuyorum ne demek tam olarak sizce? Ben anlamamış olabilirim tabi de, anladığım kısmı sen ve bu ilişki bana yetmiyor gibi bir şey. Asıl yetersiz olan kendisi halbuki. İnsanın sevdiği insanla gezip tozması ekstra bir çaba gerektiren bir şey değil ki, bir de şarj gerektirsin. Liseli ergenler bile sevgilileriyle geziyor. Ne alaka yani? Ve aranız böyleyken evliliğinizin nasıl sağlamlaşacağını düşünüyor, bunu sordunuz mu kendisine?

Erkekler neden bu kadar aileci oluyorlar merak ediyorum. Acaba cocuklugundan itibaren paşa muamelesi gördüğü icin mi ? Kadınlar da prenses muamelesi görse ısrarcı olur muydu
O zaman siddetli çatısma olurdu iste.. ikisi de elini taşın altina koymayip, ben'imm dedigi icin

ben konu sahibini sarz cihazından tanırim

Ayy hahhahahaha o hesaba bakmamıştım sinek kanadı kadar sevmemiş falan da demiş sürekli diyor ya aynı şekilde :)
Yalnız ciddi psikolojik sorunları var şuan keşke bir psikiyatra görünse. Kişisel gelsiim kitapları videoları falan izlese okusa. Bu şekilde atlatması çok uzun sürecek. Çocuğu için üzüldüm aslında bir yandan. Biosanma ciddi bir travma ama yasi geregi daha olgun karsilamasi gerekirdi bence 6 ay geçmiş üzerinden. Eski kocasının akrabalarini düşünüyor hala

sürekli ev gezmesi yapmak isteyen koca mı olur ya...Allah sabır versin. benim de akrabalarım uzakta eşiminkilerle aynı şehirdeyiz. zırt pırt gitmiyoruz çünkü mesela görümcem de işinde gücünde, kaynanam arkadaşlarıyla arada kardeşleriyle, bize de kırk yılda bir haber verirler herkes kendi dünyasında meşgul zaten...
İnşallah bu salgın sürecinde insanlar her anlamda sosyal mesafeyi öğrenir, akrabalarla vıcık vıcık olma adetleri bir an önce biter umarım

Merhaba bence memnun olun inan hayatta satın alınamayacak tek şey aile sıcaklığı. Bu meseleler yüzünden de eşinizle tartışmayın hep birlikte kocaman bir aile olun. İnanın yalnızlık garibanlık kimsesizlik daha zor. İnan çocugumun doğum günü geliyor üzülüyorum çağıracak kimse yok deyip konu komşu çağıran o kadar insan var ki. Eşinizle başbaşa da zaman geçirin tabii ama inanın aile gibisi yoktur şu hayatta kıymetini bilin birbirinize sahip çıkın...

Aklıma kardeşimin boşandığı karısı geldi. İkide bir evliliğimiz oturamadı derdi ama ya kendisi ailesine giderdi ya da ailesi onlara gelirdi

Boşanınca ailesinden farklı şehirde ev tuttu bu arada

Bunun sebebi bence genel olarak "rahat batması"... Hani sorun yok ama sorun çıksın istiyorum kafası. Bir de aşırı bencillik. Evlilikte herkesin her dediği her zaman olmaz. Ama "önce benim istediğim olsun seninkine sonra bakarız" mantığında olan biriyle geçinebilmek mümkün değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…