- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
Olede esim takmiyrki bisey ole yapsam umrunda olmazki bnde aralarini bozcamBence bir süre ailenin evine git ayrı ev olmadan dönme sakın kayınpeder kayinla genç bir kadının aynı evde yaşaması doğru değil etik olarak
Erkek doğası gereği kadınını mutlu edebildikçe mutlu olur.Bu erkek neden bu kadını mutlu etmeye çalışmıyor?Acaba sevmiyor mu?Sürekli o erkeğin akrabaları ziyaret ediliyor.kadının da hobileri var gezmek yeni yerler görmek ya da eşiyle başbaşa vakit geçirmek....
Ama kocası diyor ki ablamlara gidelim seninle şarj olmuyorum.
Diğer yandan diyor ki evliliğimiz sağlamlaşsın ruhsal olarak bütünleşelim ondan sonra gezmelere gideriz yani yerler görmek falan.....
Bu arada da evliliği sağlamlaştırmak adına kadının istekleri olmuyor erkeğin akraba ziyaretleri yapılıyor.
Ne yapar ne düşünürdünüz can dostlar bir bayan olarak?
He ya dan ustunde saksağan vur beline kazmayiŞarj olmak derken? Ruhsal olarak tamamlanmak ondan sonra gezmek mi?
Kulağa saçma sapan bahanelerden başka bir şey gibi gelmiyor üzgünüm.
Seninle şarj olamıyorum derken?Evlenene kadar anlamamışta mı kadının hayatını hiç ediyorSürekli o erkeğin akrabaları ziyaret ediliyor.kadının da hobileri var gezmek yeni yerler görmek ya da eşiyle başbaşa vakit geçirmek....
Ama kocası diyor ki ablamlara gidelim seninle şarj olmuyorum.
Diğer yandan diyor ki evliliğimiz sağlamlaşsın ruhsal olarak bütünleşelim ondan sonra gezmelere gideriz yani yerler görmek falan.....
Bu arada da evliliği sağlamlaştırmak adına kadının istekleri olmuyor erkeğin akraba ziyaretleri yapılıyor.
Ne yapar ne düşünürdünüz can dostlar bir bayan olarak?
Umrumda olmayan adama boşanma celbi gönder ozaman kocam seni manipüle ediyor sen ona değil onlar sana muhtaçlar bunu unutmayınOlede esim takmiyrki bisey ole yapsam umrunda olmazki bnde aralarini bozcam
Ahahaha bende ailemi bırakıp eşimin memleketine geldim aynı şekilde canım ne zaman isterse gidiyoruz eşim bana soruyor sıkbogaz etmemek İcin ne dersem o. Bu iş biraz kadında bitiyor baştan kurallarını söyleyecekti cok gidip gelmekten hoslanmam diye. Haa söylemedi önünü alamıyor mu bıcak zoruyla mı götürüyorlar otur evinde bu kadar basitYoo.
Esimin memleketinde yaşıyorum
Eşim kürt ve bilirsiniz ki Kürt aileler akraba vs durumlarında kevel atlamış durumdalar. Babalarının amca oğulları bile amca derler ve bya baya tanırlar. Ben amcamı tanımam sokakta. Neyse hiç bir kuvvet beni kayınvalidem ve kayinpederim dışında bir yere götüremez. Köye gideriz bu kadar.
Evime de kimse gelmiyor.
ben misafir sevmiyorum insanlara.
Sağ olsunlar onlarda deli galiba deyip yaklaşması 3 senedir.
Sen söyleyince baktım da vallaha o olabilirYildizliyagmurlugeceler diye bir üye vardı, o olduğunuzu düşünüyorum ben sizin. Öyleyse psikojik yardım almanız gerekiyor,tek başınıza bu süreci atlatmanız zor.
O büyük ihtimalle, takıntılı hali, çocuğun küçük olması, köy, ablalar hepsi uyuyor. Arada başka bir üyelik daha açmıştı çok sıkıştırılinca itiraf etmişti ama o üyeliğin ismi aklıma gelmiyor.Sen söyleyince baktım da vallaha o olabilir
Canimyarumm,gunesdogacakbence..O büyük ihtimalle, takıntılı hali, çocuğun küçük olması, köy, ablalar hepsi uyuyor. Arada başka bir üyelik daha açmıştı çok sıkıştırılinca itiraf etmişti ama o üyeliğin ismi aklıma gelmiyor.
Bahanenin böylesi ya. Ne bencil insanlar var hep bana hep bana. Ana kuzulariTelapati yoluyla tamamlanacakmış teknoloji gelisti artık. Sen evrene mesaj gönderiyorsun evrende kocişe mesaj gönderiyor. Sonra kocisin aslında kendi fikriymiş gibi oluyor
Ben de aynı şeyi soracaktımSen bosanmamiş mıydın? Konuyu başkası adına mi açtın?
özelikle evlenince oluyor bende buna ayarımuniversite yillarinda ailesinden uzakta ozgurce takilmak icin baska sehirler tercih eden erkekler evlenince anasinin babasinjn bacisinin evinden cikmaz oluyorlar cok enteresan.
benim esim evlenmeden once 10 sene ankarada tek yasamis okumus ise girmis bir gun gelmemisler biz nisanlandik ailesini yolcu edecegiz bide evine bakalim dediler e haliyle bekar evi kapidan iceri giremediler pasaktanözelikle evlenince oluyor bende buna ayarım
Mesela bneim esim hepuzaklarda okumus tek kaldığı zmaan aielsi yilda 2kerekalmis
Simdi yüz versem benden çıkmayacaklar
Maalesef oyuz yok
Çünkü kadinvar heryer duzenli yemek yapilir
Acikcasi hizmetçi var tabi
Sen esek olursan semer vuran cok olur
Dik duracaksin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?