- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.116
- 748
- Konu Sahibi Gamzenurlua
-
Ay benimde var oyle bir arkadasim ve bosancam dese harbiden gazi veririm o kadar igrenc ki kocasi tüylerimi diken diken ediyor gerizekali.Benim çok yakın bir arkadaşımda sizin bahsettiğiniz gibi bir durumdayken evlendi. Ama kızın babası herşeyi yaptı, maddiyatı sorun etmedi. Çocukları oldu herşeyini yine dede karşılıyor. Çocuğun birikim hesabına kadar dede ödüyor. Arkadaşımın eşi sürekli bi söylenme halinde, sürekli şunu yapmıyorsun, bunu etmiyorsun. Kompleks mi yaptı, g.tü mü kalktı bilemedim. Ama ben çocuğa bayaaa sinir oluyorum. Arkadaşım bugün boşanıcam diye gelse vazgeçmesin diye elimden gelen gazı veririm. Gerçekten böyle şeyler yapmaz diyorsanız sorun olmaz. Ama geneli yapıyor.
senin paran yokki su an es adayından daha alt sevıyedesın cunku kendın kazanmıyorsun, babanın parası da babanındır...Şu an çalışmıyorum, ama evlenince çalışırım tabii neden olmasın. Biraz da bir kaç yerden "seninle paran için beraber" lafları duydum. Böyle bir şeyin en ufak imkanı yok. Ama beni üzmeye yetiyor işte.
Çok teşekkür ederim
Evet ne yazık ki erkek arkadaşımın durumu daha iyi olsa kimse bunu sorun yapmayacaktı. Ama şu an işler böyle değil.
Takılar düğünden sonra olmasın ben zaten bilezik takacak biri değilim kiönemli olan düğünde olması. Aile, akrabalar bilirsiniz işte her şeye laf ederler
Şu an çalışmıyorum, ama evlenince çalışırım tabii neden olmasın. Biraz da bir kaç yerden "seninle paran için beraber" lafları duydum. Böyle bir şeyin en ufak imkanı yok. Ama beni üzmeye yetiyor işte.
Bence herseyi baban halletmesin alışırlar. Birde bazisi cok ukala olur ailesi hem hicbiseye elini surmez hemde aldiklariniza yaptıklarınıza laf edebilir. Var oyle tipler.
Nasillar bu arada ailesi.
Biraz düşüncesizler. Yoksa az çok birikim yaparlardı sanki.
Evet haaa delikanlılık hikaye olmus resmen lafa bak "dayin bak onlara ev almis senin baban bize ne aldi" demek ne ayip yakisirmi hic bi erkege . Ohaaa artık yani. Benim.kocam sanirim biraz eski model çıktı şansıma ay ne igrenc erkekler var sinirlerim bozuldu gülüyorum suanda .Bu devir de eski model erkekler kalmadı. Ben karısına dayın bak onlara ev almış, senin baban bize ne aldı '' diyen erkekler gördüm. Kendi ailesi de bir şey alıp vermemişken üstelik. Bazı erkekler ve eş ailelerinde tamam maddiyat olmayabilir, ama çabalarlar, ellerini taşın altına koyalar olabileceği yapmış olurlar. Günümüzde bu yok ama maalesef. Erkekler de, aileleri de kız tarafı zenginse eğer erkek tarafı dört dönüm bostan yan gel yat Osman.. Aynen bu modeller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?