- 21 Mart 2018
- 5.166
- 15.175
- 248
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Belki durumlari yok.Komik mi simdi bu?
Yok okadarı na bilgim çünkü okadar sorgulamam evde yağ şeker vs eksik alınsın derim okadarTamam da borç ne kadar bilginiz var mı?
İkinizin kazancından kalan para ne kadar?
Eşinizin harçlığı ne kadar?
İşte böyle olmak istiyorum ben kafa yoruyorum sen eksikleri söyle yeter diyor. Bişey al desem alır o ayrı bişey ama nereye ne borç gidiyor bilmiyorumBen şuan çalışmıyorum ama eşim evde olduğu zamanlarda birlikte alışverişe çıkıyoruz ve her şeyi maaş kartından alıyoruz. Göreve gittiği zamanlar da bana maaş kartını bırakıyor. Bence sen eşine kartını verme çünkü sana bir kota koymuş ki bu çok düşük bir tutar. Oturup excelde çizelge hazırlayın kalem kalem gideri görün ona göre para ver sende kalanını yatırım yapın
Her şeye sonra alırım diyerek yetiyorNe alakası var sizde masrafları karşılıcaksınız.. maaşınız ne kadar yani 200 tl gerçekten nasıl yetirebiliyosunuz
Böyle olsam boşanma davası açılır sanırımMaaş kartım bendedir. Kredi kartımla istediğimi harcarım. Eğer ay sonunda para kalırsa istediğim miktarı eşime gönderirim. Kendi telefon faturam hariç hiç bir faturayı ben ödemiyorum. Eşim de bir kere bile sen parayla ne yapıyorsun, Ne kadar harcadın demedi diyemez de. Çalışıyorum evin bütçesine de katkı sağlıyorum. Harcamalarımın kısıtlanmasını kaldıramam herhalde.
Kredi kartı kullanmıyor ki oturup hesap yapalım diyince de ikimiz aynı şeye kafa yormayalım diyorBizim evdede şöyle bir düzen var babam ayarlar ama anneme kredi kartını verir istedıgı kadar harcasın diye ve nakitte verir (200 tl gibi komik bir rakam değil)
Biz de de borç var neden kredi kartını vermiyor
Borçtan bıktım artıkBende bunu yazıcaktım liseye giden kardeşime aylık 200den fazla harçlık veriliyor
E acsın dava? Adam dava acacak dıye benlıgınızden vazgecmenız cıkıp bir kahve ıcememenız herseye susmanız mı dogru olan.Böyle olsam boşanma davası açılır sanırım
Aslında öyle olması lazım aile içinde konuştum birkaç defa ama işte sonuç değişmiyorkendi maasimi alirim ev icin ne gerekliyse oturur birlikte halederiz 200 lirami kalicak yine tamam ama kendi kazandigim paradan bana harclik veremez ben de esimin kazandigi parayi alip ona harclik vermem ikiside ayni sacmalik cocuk gibi o nedir oyle
Dedim idare edelim borç bitsin birikim yaparız diyor üstelik altınlarıda borç var diye verdim
Adam çakal yaa, sizin de emeğiniz var, paranın nereye gittiğini bilmek en doğal hakkınız.Kredi kartı kullanmıyor ki oturup hesap yapalım diyince de ikimiz aynı şeye kafa yormayalım diyor
neden? eşiniz sürekli sizi savsaklıyor sanki, borcun ne kadar olduğundan haberiniz bile yokKredi kartı kullanmıyor ki oturup hesap yapalım diyince de ikimiz aynı şeye kafa yormayalım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?