Evlilikte maddiyat

Daha ortada evlilik bile yokken beleş yaşa,
Sevgilin senin üzerine ev yapsın,
Adamcağız ortak mutfak masrafları için destek istediğinde bunalımlara gir, şüpheye düş!

Kusura bakmayın da sizin arkadaşınız tam bir kan emici vampir

Neymiş, ileride ya hesap da öğretirse! Ya hu ben kocama iki tabak yemek ismarlayamayacaksam niye calisayim ???

Ben ödersem kendimi kadın gibi hissedememmiş. Ahhh caniimm hic kiyamam.

Bu zihniyet var ya,

"Erkek çalışır para getirir, kadın evde yemek yapar çocuk bakar kocası getirirse yer, getirmezse yemez, susar oturur" zihniyetiyle tam olarak aynı

Benim konum değil. Bekarım. Birisiyle de beraber değilim.
Durum benim de tuhafıma gitti ve evlilerin görüşlerini almak istedim.
Vallaaha canım benimde tuhafıma gitti ekmek elden su gölden yaşanmaz heleki bu devirde bir mutfak alışverişi 500 TL o yüzdende onunda katsisi olması gerekiyor hee bu hoşuna gitmiyorsa ayrılsın ozman ama bu kafada da zor bulur adam

markette para vermekle kendini kadın hissetmiyorsa beni bu siteden kovun. bütün ödemeleri hep ben yaparım. eve usta lazımsa ben bulup ödemesinide yapıyorum. eşim y.dışında çalışıyor evin bütün yükü bende. temizlik, alışveriş herşey benim sorumluluğum. ya yaşamaya devam edeceğim ya kadınlığımdan olacağım arkadaşınızın bakış açısıyla. evlilik hayatı birleştirmek demek bütünüyle. arkadaşınız bu bakış açısından kurtulmazsa mutlu olamaz kimseyle.

cevaplara ikna olmamışsınız malesef.başka bir sözlüğün soru cevap aparatında da sormuşsunuz aynısını.

Boyle salaga boyle somurucu kadin lazimmis, iyi bulmuslar birbirlerini

Affedersin bu cocuk salakmis daha evliligi yokken bide evi kizin üstüne yapmis! :) ve cocuk tabi ki maddi acidan zorlancak eminim ki krediyi falan kendi ödüyordur zorlancak tabi ki daha ne olsun??? Öyle bedava yiyip icip lüks yasamakla olmuyor ne yazik ki senin arkadasin cok haksiz biraz da sevgilisi acisindan düsünsüb herseyi yetismek zorunda degil ki belli zorlaniyor cocukcagiz kiz arkadasina söyle bedava yiyip icmekle olmaz sevgilin zorlaniyor bunu düsünemiyor musun biraz destek olsan nolcak mutfak yemegi sonucta yemeklerde zamlandi degil mi? Ben olsam yüzüne söylerdim hic acimadan cakardim Allah o cocuga yardimci olsun

Arkadaşınız fikir çatışmalarına sahip biri.
Hem ben sadece kendim için çalışırım diyor hem de sevgilisinden ev kabul ediyor ve tamamen üstüne ev yapılıyor.
Evin tapusu üstüne yapılırken o evin kendi çabası dışında alındığını bilmiyor muydu?
Biliyordu..
Eee o zaman bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Ben arkadaşlarımın evine giderken bile pastahaneden onu bunu bir sürü şey alırım. Annem öyle öğretti.En kötü marketten içecek alırım ki eli boş geldi olmasın, ayıp olmasın diye düşünürüm.
Arkadaşınızın hiçbir savunulur tarafı yok.
Arkadaşınıza nacizane bir tavsiye, sevgilisi rahatsız olmaya başlamış, eğer böyle davranmaya devam ederse sevgilisi arkadaşınızı büyük ihtimal bırakır.
Derhal düşünce tarzını değiştirsin.Masraflara mutlaka katılsın.
Hayat müşterek, bunu kabul etsin.

Son düzenleme:
Yazık acıdım ben bu çocuğa cok safmış. Üzüldüm de daha coook sömürürler boyle devam ederse...
Yalnız kızdaki özgüvene bak parayı çarpmış masaya falan evli olsan yapmazsın boyle ya

Yani yazmak istemedim ama erkekler metreslerine ev açar ya onun gibi olmuş
Hani onlar söyler hiç bir güvencem yok üzerime ev yap bari diye

Kimse mutfak masrafına ortak ol dedi diye üstüne ev yapan adama posta koymaz (kaz gelecek yerden tavuk esirgememek) bence kız çocuğun işlerinin bozulduğunu falan anladı, gidiş kötü, o yüzden posta koyuyordur. Yoksa iyi yere dükkan açmış belli ki, ev almak kolay mı be. Bankaya ödeme yapmaktan ciğerimiz soldu şaka bi yana o koz yaş yere basmaz. Ayıp etmiş ama bence planlı bi ayıp etmiş, uyanık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…