Evlilikte maddiyat

Çocuklarıma harcayamadıktan sonra fazla parayı ne yapayım ki ben:)

Burada yazılanları okuyor mu arkadaşınız ?

Okusun ve yaptığı haksızlığı bir görsün.

Üzerine ev alırken iyi, darda kaldığında mutfak masrafını paylaşmaya geldiğinde kötü.

Ki sevgiliyken pahalı hediyelere bile " asla " diyen onurlu kadınlar varken , ev konusuna diyecek sözüm yok.

Bazı erkekler bu kurnaz kadınlara nasıl tav oluyor anlayamıyorum.

Varını yoğunu ortaya koyan kadınlarda kıymet bilmeze düşüyor.

Arkadaşın kendi korkularını çocuga yaşatıyo ama bilmem farkında mi? Herşeyde alışmış karşı tarafın ödemesine. Ya o zaman da isterse ne demek? Evlenmeyi düşünüyosa, o evde oğlan tek basına yasamıyosa zaten ödemek zorunda

Yani arkadaşınız diyor ki "Ne de güzel parasını yiyordum enayinin, ne oldu ki böyle birden "
Çocuğun yerinde olsam tek çöpünü vermeden direkt kapının önüne koyardım arkadaşınızı. Ama evi de kızın üstüne yapmış, kafası pek çalışmıyor anlaşılan. Bari bir yol gösteren olsa da kurtarsa kendini. Giden ev olsun, bu kızla evlenirse ömrü gidecek adamın.

Markette ödemeyi kendi yapmak istemiyorsa çocuğun hesabına para göndersin her ay belli miktar.

Arkadaşınız baya beleşçi galiba ..

O çocuğa söyleyin yol yakınken arkadaşınızdan ayrılsın.

Kusura bakmasında arkadaşını inanılmaz kibirli ve beleşçi .. böyle bir şeyi adama dedirtmesi yanlış kendisi ortak olmalıydı zaten . Kaldık parayı masaya koyup al işte istediğin para tavrı çok küstahça.. neymiş markette hesabı öderse kendini kadın gibi hissetmezmiş vay arkadaş .. insan utanır diyor ve köşeme çekiliyorum

Arkadaşınızın üstüne daha evlenmeden ev yapmış,kimse kimseye kolay kolay yapmaz bunu.Buna rağmen arkadaşınız ucuz hesaplar peşinde.İlerde bir sorun olsa ve ayrılsalar adamın mağdur olma ihtimalini düşünürsek arkadaşınız haksız.

Bir biz bulamadik arkadasinizin sevgilisi gibi bir enayi diyorum ve arttiriyorum. Benim bogazimdan lokmasi gecmez kimsenin sevgilim de olsa. Biz de ayni evde yasadik ve benim iki katim maas aliyor olmasina ragmen ben herseyi ikiye boldum ve kurusuna kadar altinda kalmadim. Simdi evliyiz ve maasi daha da artti diye eskisi kadar kasmiyorum. Ama gene de ben de eve maasjmin cogunu harcarim o da ayni sekilde ikimiz icin biriktirir ya da beni tatillere goturur buyuk alinacak seyleri alir( mobilya, araba vs gibi). Ama bana acik acik der su an para meselesini dert etmiyorum cunku senin paraya maddiyata ve bagimsizligina yaklasimini bildigim icin diye. Eski sevgilisine gicikligina zirnik koklatmadigini bilirim kiz onun icin kurus harcamayip hep bekledigi icin.
O yuzden diyorum bir soyle enayi biz bulamadik diye. Arkadasiniz bulmus yapissin birakmasin. Mazallah cebinden para cikmasi coook fena bisey cunku.

Senin arkaşinda ekmek elden su gölden yaşıyım diyor partneri bak ev almış gönlünden geleni yapmış esirgememiş.ona kıymet verdiği için mutfak masrafını ona dokunmuş hayat pahalı adım attığın yer para bana erkek arkadaşım böyle dese tabikide hayatım maaşımızı alınca evinize mutfak alışverişi yapalım derim arkaşinda maalesef bu kafa yok bu kafayla giderse de elindeki adamdanda olur

Banada niyeyse ki bu konu senin konun olduğu Aklıma geliyor.arkadaşı için konu açman.tuhamina gitti açıkçası.işim gücüm yok arkadaşım için konu açıcam.

adam kıza ev almış kız da market masrafının lafını yapıyor. ya kız çok uyanık ya çocuk çok saf. saçma açıkçası evliyken bile çalışıyorsan bi masrafı o karşılasa birini sen karşılarsın içim rahat etmez çünkü

Evli bile değilken nasıl kabul etmiş arkadaşınız üzerine ev yapılmasını. Çok enteresan ilişkiler ve karakterler var bu kk'da. Şaşırdım gerçekten. Ben olsam kabul etmezdim ne sıfatla adam bana ev alacak çok saçma. Ama arkadaşınızla olaya çok farklı açılardan bakıyoruz o parası gidecek diye üzülüyor. Ben bana paramı yedin demeleri ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum. Kendini şu duruma düşürmesi bile cok gurur kırıcı bişey. Ben olsam çalışıyorsam mutlaka katkıda bulunurdum

Aynı evde beraber yaşamakla evli olmak aynı şey değil. O yüzden arkadaşınızın bu şekilde evlilik provası yapması yanlış olur. Eğer evli olsalardı para mevzuu bu kadar sıkıntı olmazdı, arkadaşınızın da bu kadar zoruna gitmezdi. Evli olmak ve para kimden çıkarsa çıksın gelir giderin ortak olduğunu hissetmek başka.
Bu arada sevgilim ev alıp üzerime yapsaydı kendimi kötü hissederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…