Evlilikte maddiyat

Ben ikisinn arası bozulmasın istiyorum açıkçası. O yüzden arkadşaımı ikna etmek için bir söz söylemek istiyorum ama bulamıyorum. Yani kafasındaki bu bariyeri kırmak için...

Kırmadan bu cümleyi bir şekilde değiştirip anlatmak istiyorum aralarının bozulmasını istemiyorum.

Arkadaşınız çok tuhaf karakterde biri.
Markette para ödemekle kadınlığın ne alakası var yahu? Tertemiz kafalar..

Ay lütfen evlenmesin o cocugun basını yakmasın yazık günah cocuk gercekten kör aşık

çocugun demeden zaten arkadasının masraflara ortak olması gerekmez mi?
ne demek temizlik vs yapıyorum zaten neden para vereyim?

evleninc ehepimiz yemek temizlik yapıyoruz ama maaslarımızı da katıyoruz
öyle bir dünya yok artık
kadın calıssın sadece kendine harcasın
adam çalışşın her kurusunu eve harcasın

mecbur mu?

çocuk haklı . bende çalışıyosrum eşimde çalışıyor ve ben maaşımı ona veririm ödemeleri yapar kalanınıda harçlık ederiz ikimizde. arkadaşınız çok yanlış düşünüyor.

Evlenince arkadaşınız ben temizlik yaparım yemek yaparım beş kuruşta ev geçimine katkıda bulunmam der ozaman ? Çocuk güvenip nasıl evlenicek peki boşuna demiyoruz iyi günde de kötü günde de diye evlenirken. Olduki başına bir kaza geldi çalışamadı işinden oldu ya da dünyanın her türlü hali var ozamanda arkadaşınız çeker gider bu durumda. Yanlış anlamayın bu eziklik kompleksidir ben para ödersem kadın gibi hissedemem yanımda erkek varmış gibi olmaz falan bunlar gerçekten cahilce düşünceler aksine bir insan yuva kurmak istiyorsa ki zaten beraber yaşamaya başlamışlar keseside geliride gideride bir olmalı ozaman herkes kendi giderini kendi karşılasın durumu olursa arkadaşınızda herşeyini kendi parasıyla almalı

pardon da arkadaşınız biraz anormal.
ne demek kadın olduğumu hissedemiyorum diyor. o zaman çıksın evden sadece temizlik yapsın çalışmasın. erkeğin kazandığı da para onun kazandığı da. bi zahmet hayata ortak olsun. sevgilisi olmasa tek yaşasa markete öpücükle mi ödeme yapacaktı kadın olduğunu hissedebilmek için?
restorana giderse sen öde derse? vay vay vay kıyamam ya demek hesap ödeme korkusu var.
hiç böyle bi huyum yoktur ama bu çocuğun bu kızdan ayrılmasını canı gönülden diliyorum.

Vallahi evlenirse de hep böyle devam etsin arkadaşınız erkek milletine elini verince kolunu kurtaramıyorsun. Verici Olmasın söz konusu kocaysa alıcı olsun. Evi geçindirmek Erkeğin görevidir. Bu açık ve net.

bunu aynen ben msjlarında da gördüm. Çocuk da onud emiş, reaksiyonun ben de ben hastalanırsam ya da uzun sür eiş bulamazsam demekki sen benden koşarak uzaklaşacaksını gösteriyor demiş. ne bileyim ben((( üzücü

kadın oldugunu kocası para ödeyınce mi hissecekmiş
Canım ya kıyamam arkadasına
hangi saraydan gelmiş acaba

evlilik bu ülke şartlarında kendini kadın hissetme egosu olmuyor malesef
kimd epara varsa o ödüyor
bazen eşimde olmaz ben veririm bende olmaz eşim verir
arkadasın ıyı yere dükkan açmış
çocuk olursa masrafını bana yıkarsa ne demek ya

hamıleyım 6 aydır cocuga alısverıs yapıyorum her ay kredi kartını ödüyorum bebeğimin ihtiyaclarının
gecen magazaya gıttık eşim bende nakit var ödeyeyım dedi hayır deidm bebeğin ihtiyacları benım kartta toplansın dedim ödetmedim.

eşimin kredi kartını da ben oduyorum ayrıca

eşim de ev kredisini ödüyor
faturaları ödüyor
kasko sigorta vs vs ödüyor

market bende pazar bende

acıdım acıkcası arkadasınızın sevgilisine
bedavadan hayat istıyor
ne güzel iş

arkadasin baya baya genis insanmis.
bende nisanlimla beraber yasiyorum ve sonbahara dogru evlenicem. Nisanlim evin fix giderlerini ödüyor bende ikimizin adina birikim yapiyorum ve özel giderleri karsiliyorum. bu özel giderler icinde senede 3-4 tatil, kiyafetler, eve alinan 1800 euroluk TV vs. var mesela. yani sirada disarda harcanan tüm paralar benim hesabimdan gidiyor.
hayat müsterek sonucda- yanlis anlama ama arkadasin baya paragöz

Vallahi evlenirse de hep böyle devam etsin arkadaşınız erkek milletine elini verince kolunu kurtaramıyorsun. Verici Olmasın söz konusu kocaysa alıcı olsun. Evi geçindirmek Erkeğin görevidir. Bu açık ve net.

Sanırım işte arkadşaım da aynen bunu düşünüyor. Şimdi elimi verirsem kolumu kaptırabilirim derdinde.

Evlenmesin bu cocukla o zaman zengin koca bulsun otursun kuafor estetik salonu gezsin dursun bos bos sanirim o zaman kadin oldugunu hisseder.

Sen çocuğun telefonunu ver bize de bir uyaralım onu :)
Arkadaşın hiç de sandığın gibi hanım hanımcık değil. Baya şark kurnazı..

Sen söyleyemiyorsan burayı okut :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…