Evlilikte maddiyat

yani ne kadar karıştı masraflara ben tam bilemiyorum. Ama mutfak masrafına böyle karşı çıktıysa sanırım çok az katılmış masrafa. Evet ev olayında ben de dumur oldum açıkçası.

hiçbirşeye karışmadığı belli.
markette para öderse kadın olduğunu hissedemeyecek bir tipten ne beklenir ki
kadın olmayı besleme olmak sanıyor zaar.

Sen çocuğun telefonunu ver bize de bir uyaralım onu :)
Arkadaşın hiç de sandığın gibi hanım hanımcık değil. Baya şark kurnazı..

Sen söyleyemiyorsan burayı okut :)

ben dedim ki bak canım ben bu siteye üyeyim. . Sen de üye ol yaz fikir istiyorsan dedim. Bir sürü bu tür konularda görüş var dedim.Sen yazar mısın başkaları ne düşünüyor ben bilemiyorum dedi ben de o yüzden yazdım biraz. Okutacağım ona da.

Sanırım biz yanlış ilerliyoruz Hem hamileyim hem çalışıyorum hemde evin işini yapıyorum
Biz kadın değiliz ozaman ya da yanımızdakiler erkek değil ? Ah bu piremsescilik oynayan hanımkızlarımız hayat onlara güzel

Sanırım işte arkadşaım da aynen bunu düşünüyor. Şimdi elimi verirsem kolumu kaptırabilirim derdinde.
Aynen hiç bozmasın. Erkekler alışınca sorumsuz davranmaya Başlıyor.
Ha arada çok sıkışır yardım eder vs o ayrı.
3000 alıyorsa 2000 alıyorum desin. Her zaman söylerim kadınların kocadan anadan babadan bağımsız kendilerinin bile unuttuğu küçük bi birikimi mutlaka Olmalı.
Çok fedakar verici olan kadınların da kıymete bindiğini hiç görmedim bu da dipnot olsun.

Evli olmadığı kadının üzerine ev mi yapmış? İyilik değil enayilik bu. Arkadaşınız da yiyip içtiği eve para harcamayan bir uyanık. İyi bulmuş bu devirde böylesini, kaçırmasın elinden.

valla aynen
ben de aynı şekilde
eve temizlikçi dahi almıyorum yardım için

ama adamlara da yazık değil mi , ülke şartları malum
biz destek oldugumuz halde anca yetiyor
kendı maasımı kenara cekıp adamın ay sonu hesaplamasında yasayacagı stresi nasıl gormezden gelirim.
ek işe mi çıksın adam benım maasım kendıme kalacak dıye

Rica etsem arkadaşınıza söyler misiniz eğer bu çocuk gibi başka tanıdığı varsa bende arkadaşınız gibi çöreklenmek öhömm yani seviyeli bir ilişki kurmak isterim :/
Kocan değil bişeyin değil, üstüne ev alsın tapusu sana ait, üstüne beleşe yaşa beş kuruş masraf yok. Adam iki kuruş katkı isteyince köpeğin önüne kemik atar gibi çıkar at parayı, saygısızlık diz boyu... Ama tüm bunlara rağmen hanımhanımcıksın? Ohhh lüküs hayat

Kusura bakmayında çocuk kızın üstüne ev yapınca para araya girmiş olmuyo ama masraflara dahil olmasını isteyince iş değişiyo.
Aynı evde yaşıyolarsa e bide çalışıyo tabiki masraflara o da katılacak. Çalışan kadınlar maaşlarını sırf kendine ayırmıyoki.

Arkadaşınız da haklı. Evleneceklerse onun birikimini arkadaşınız yapmak istiyor, bence normal. Sonuçta oraya da para gidecek. Üstelik ev işlerine yardım etmiyormuş çocuk, anladığım kadarıyla. O hâlde bunu da normal karşılamalı. Eğer arkadaşınız kendi kazandığını gezip tozmaya, giyimine, kısacası keyfine harcasaydı bunu doğru bulmazdım ama yine gerekli bir şey için harcıyor. Aslında oturup bunu kendi aralarında konuşmaları gerekiyor. Düğüne şu kadar masraf yapacağız, her ay şu kadar paramızı kenara koyalım şeklinde. İki taraf da üzerine eklese sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bu onların arasındaki bir mesele ve para konusunda da senin benim param diye değil, bizim paramız şeklinde konuşmalılar. Ayrıca çocuğun, evi arkadaşınızın üzerine yapmasını da doğru bulmadım.

Arkadasiniza inanamadim. Bu cocukla evlilik dusunup hayatini karartmasin bu ne bencilliktir. O evde o da yasiyorsa elini tasin altina koysun cocuk elbette yardimci olmasini isteyecek. Bu kiz bu cocukla da evlense, baska biriyle de evlense mutlu o la maz. Bi yerden sonra ekonomik durum erkegi yorar ortada huzur kalmaz. Kiza hayran kaldim bu ne rahatlik, ne insanlar var.Boyle olunca seviliniyor herhalde...

canım aşk işte. Bir şekilde oluyor sen de biliyorsun.

Ben evlenmeden aynı evde yaşamaya karşıyım ama yapmışlar . Ben adamın bu talebini hiç çirkin bulmuyorum gayet normal birlikte yaşamanın gerekliliklerinden

Ben evlenmeden aynı evde yaşamaya karşıyım ama yapmışlar . Ben adamın bu talebini hiç çirkin bulmuyorum gayet normal birlikte yaşamanın gerekliliklerinden
bende evlenmeden aynı evde yaşamayı uygun bulmam ama kendi bilecekleri iş ve o konuda eleştirmedim hiç. Zaten konu da o değil.

Vallahi evlenirse de hep böyle devam etsin arkadaşınız erkek milletine elini verince kolunu kurtaramıyorsun. Verici Olmasın söz konusu kocaysa alıcı olsun. Evi geçindirmek Erkeğin görevidir. Bu açık ve net.
Ev işleri, yaşlanınca eş ailesine hizmet ve hatta birlikte yaşama, eşten izin almadan alışveriş yapmama gibi kurallar da yazıyor mu bu netlikte yoksa ataerkilliği ve modernizmi kendi çıkarlarımıza göre mi seçiyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…