Doğanın kanunu diyelim.
Aynı evde yaşamanın gerekliliğini yerine getirmiyo ama yani mevzuyla direkt ilişkilibende evlenmeden aynı evde yaşamayı uygun bulmam ama kendi bilecekleri iş ve o konuda eleştirmedim hiç. Zaten konu da o değil.
Size cevap vermedim ben fikrimi söyledim.Ev işleri, yaşlanınca eş ailesine hizmet ve hatta birlikte yaşama, eşten izin almadan alışveriş yapmama gibi kurallar da yazıyor mu bu netlikte yoksa ataerkilliği ve modernizmi kendi çıkarlarımıza göre mi seçiyoruz?
Ben Doğada tek eşlilik olmadığına inanmıyorum.Doğada tek eşlilik yok, onu da mı kabul edelim?
Amin kiz prenses çocuk harbi salakbi insan evli barklı değilken neden aldığı evi başkasının üzerine yapar ki? üstelik üzerine yaptığı kişi de adamın etini sütünü evini barkını sömürüyorken? üstelik mutfak masrafı konu olunca utanmadan parayı masnaın üstüne filan çarpabiliyor. allah insana akıl mantık, utanma duygusu versin.
Simdilik her sey guzel de daha sevgililikte maddiyat yuzunden catirdamalar baslamis. Ilerde gorurum ben onlari bir güzel. Bu kadar maddiyatci bi cifcanım aşk işte. Bir şekilde oluyor sen de biliyorsun.
Valla cok ozur dilerim kendimi irgat gibi hissettim. Ne kadinlar var ben sevgilimle hesabi bile bölüsüyorum hic utanmiyorlar mi.Sen çocuğun telefonunu ver bize de bir uyaralım onu :)
Arkadaşın hiç de sandığın gibi hanım hanımcık değil. Baya şark kurnazı..
Sen söyleyemiyorsan burayı okut :)
o halde evin her türlü angarya işi de kadına mi aitSize cevap vermedim ben fikrimi söyledim.
Benim görüşüm bu yönde.
Ayrıca ataerkilliği savunmuyorum. Eş ailesine hizmet vs onları da siz lu an kendiniz uyduruyorsunuz.
Evet aileyi geçindirmek Erkeğin görevi ve sorumluluğudur. Ama siz çok istiyorsanız çalışıp kocanıza bakabilirsiniz.
Yapmasın. Evin tüm işini yapması normal değil. Ayrıca çalıştığı halde ev geçimine para harcamaması da normal değil. Çocuk haklı.evde temizlik her şeyi yapıyor.
Evin angarya işleri kadına ait diye bşy söylemedim. O kısmı siz kendi kafanızdan tamamlıyorsunuz şu anno halde evin her türlü angarya işi de kadına mi ait
erkeğin çoraplarını kirli sepetine atmak
kocası su isteyince kalkıp vermek
kocasının istediği yemekleri pişirmek
kocasına hizmet etmek
bu tarz düşünen bir kadın kocası susadıgı zaman kalkıp ayagına su getirmeli
sağa sola attığı kirli çamasırlara da ses cıkarmamalı
çalışan kadınlar kocalarına mı bakmıs oluyor
adam çalışmıyor mu?
yetemiyorsa ne yapacak peki?Evin angarya işleri kadına ait diye bşy söylemedim. O kısmı siz kendi kafanızdan tamamlıyorsunuz şu ann
Kocasına su getirmek vs ne alaka yahu.
Ne dediğimi anlamamışsınız. Açıklamak için de uğraşamayacağım.
Evet maddi olarak erkek yetebilmeli diyorum yorumun gayet açık ve net.
Önceki yorumlarımda da söyledim. Yetmediği yerde destek olur diye.yetemiyorsa ne yapacak peki?
konu sahibinin sevgilisine de yetmemiş demekki adam talepte bulunmus işteÖnceki yorumlarımda da söyledim. Yetmediği yerde destek olur diye.
Yani özetle arkadaşınız çocuğun evinde oturup, yiyor içiyor ,çalışıyor ama hiç maddi katkı yapmıyor doğru mu ?
Ve çocuk bir de üstüne ev almış
Bence yapmaması ayıp zaten . Ne var ki bunda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?