Evlilikte Monotonluk

Hatalar tek taraflı değildir , sevgi verildikçe geri döner
Evet haklisiniz. Iki yildir kebdimdeb o kadar ödün verdim ki. 1 evlilik yildönümüzde birseyler yapalim dedim. Ben birseyler düsündüm dedi. Neyse bir baktim hepimiz köydeyiz ailesiyle. O kadar sinirlenmistim ki.

Ikinci evlilik yildönümündede ben gittim ona hediye aldim ise gittigi icin cantasina koydum süpriz olsun diye. Almis hediyeyi masaya koymus. Aksam bir tane gülle geldi. Dedim hediyeni begendin mi. Ne hediyesi diyo. Görmemis gibi yapti. Unutmus benim hediyeyi görünce afallamis. Utanma belasina cicek almis.

Çocuk yok heralde. Rahatsız olduğun şeyleri burda yazdığın gibi anlat canım bana çok zaman ayirmiyosun çok sıkılıyorum herkes eşiyle bişeyler yapıyo gorunce imreniyorum filan de.

Cinsel iliski yok ki cocuk olsun. Milletin beni kisir sanacagi dan korkuyorum artik. Kac kere söyledim esime isine gelmiyor. Varsa yoksa bavisi. Calismadigi gün beni bekleyip birseyler yapacagina alip basini ablasina gidiyor.

açık ve net bir şekilde konuşmaktan başka çareniz yok, size tek tavsiyem onu suçlamak yerine benim bu şekilde beklentilerim var ve ya sen benden bunları bekliyorsun gibi konuya girmen.

Ailesi ile ilgili konularda da be görüşmüyorum diye sende görüşmeyecek değilsin, tabi ki görüş ama bana da vakit ayır gibi konuşabilirsin.

Ama öncelikle bu evliliği kurtarmak istiyor musunuz buna karar verin, yoksa böyle hayatınızdan memnun musunuz

Dün bana sen beni sevmiyorsun en iyisi biraz izak kalmak olacak dedi. Ben ablama hidecegim dedi. Benim gene sinirim bozuldu.

Bazen gercekten ciddi ciddi ben bu adami hala seviyormuyum diye soruyorum kendime. Depresyon ilaclarida cobsel isteksizlik yapiyo. Bendende kaynakli. Ama beni bu hale esim getirdi. Bazen yanasir sir asir tam ben yaklasirim. Pat diye arkasini dönüyor. Haliyle bende gurur yapiyorum. Sadece o isteyince olacak.

Evde yemek yapmazmisin. Evi kokuturmusum. Bakimsizmisim. Inanirmisiniz. O kadar güc buluyordum ki kendimde birseyleri düzeltmek icin. Ama kebdime bakacak gücü bile bulamiyorum. Herseyi bisvermis bir raddeye geldim. Isterse biraksin gitsin.

Buraya anlattığın gibi eşine anlatsaydın. İhmal edildiğin için tek zaman geçirmeye alıştığını ondan kaynaklı olduğunu anlatsaydın. Kavga esnasında etkili olmaz ama eşin sana sakince gelip sormuş. Bir şeylerin yolunda gitmediği adama dank etmiş tan konuşmanız gereken zaman mış sende yol vermişsin adama

Acikcasi 10.000 kere anlattim. Dilimde tüy bitti. Konusmak dahi istemiyorum sürekli kavga oluyor.

Esime göre o salonun birkösesinde oturup bende diger kösesinde oturup ikinizde cep zelefobuyla ilgilebiyorsak bile ona göre beraber vakit gecirmekmis.

bi ara bizde öyleydik 1 aydır maşallah (kendimi nazar etmiyim) :) iyiyiz..haa bu kimin cabasıyla tabiyykiii kadının cabasıyla...ama bunun için once kocanı sende yok sayıcaksın... kı saymışsın adam dank etmıs gelmış benı sevmıyorsun artık demıiş..bu saatten sonra arkadasların dedıgı gıbı ima ederek değil adam gıbı karsına alarak konuş..maddı olarak durumun musait olmayabılır en guzelı aksam fılm ızleyın hatta sart koşun haftada 2 fılm en az ızlemek zorundayız..daha sonra zaten o fılm esnasında yorum yaparak konusarak bişeyler paylasın..bızım balkonda kahve sıgara keyfımız var mesela...cocuklardan tek vakıt ayırabıldıklerımız bunlar.ınan bana bunları bıle yapınca kaynaşıyorsun..ve seks...evet ıcınden gelmeyebılır ama bunu hasır altı edıp kaçamazsın...kardeş bacı olursunuz bı zaman sonra ...ve sevısmedıgın adamı zamanla sevmedıgını anlarsın.yaşanmıslıkların hatrına karı koca bişey yapın.erkekler net konusmadan anlıyor..

Ya hanımlar yanlış anlamayın beni (tabiki kabus kaynana ve ekürleri var)ama eşlerinizin ailesini kendi aileniz gibi görmek neden bukadar zor geliyo aralarında anlaşılması zor ama idare edilebilecek kişiler vardır mutlaka birazdaha anlayış sadece ve empati aynı şeyi öz aile fertlerinizle yaşasanız tepkileriniz düşünceleriniz aynımı olur? Konu sahibine gelince evlilik ilk senelerde çoğunlukla böyle olur nekadar birbirinizi tanıyarak evlenmiş olsanızda öncesinde gördüğünüz ve gösterdiğiniz hep süslü yüzü ama aynı evi paylaşmak gerçekten birbirini tanımak isteklerine ihtiyaçlarına cevap verebilmek zaman alır ilk 5-6 yılım çok zor ve çekilmez geçti gerek ailesiyle gerek eşimle sonra önce onları anlamaya ve kendi ailemin yerine koyabilmeye çalıştım eşimle hem istediği hem istediğim şeyleri dile dökmeye ve telafi etmeye başladık kavga için üstünlük için değil birbirimizi anlamaya çalıştık çok sancılı süreçlerdi boşanma kararı bile aldık ama sevgimiz bize yol gösteri eşimle 14 senedir beraberiz üç meleğimiz var ve çok mutluyuz yapman gereken sadece anlayışlı olmak birbirinizin gereksinimlerini duyup anlamak iyi dinlemek ve bişeyler yapmak zor günler geçirebilirsin ama eşini seviyor ve bir ömür geçirmek istiyorsan düzeltmeye yatağınızdan başla evliliğin temel taşları malesef önce orda yükseliyo mutlu erkek herzaman mutlu eder evde eğer sıcak bir enerji varsa zaten aktivitelere ihtiyaç duymazsınız ama bizim hala en keyif aldığımız aktivite film izlemek ve arada pikniğe gitmek umarım aranız düzelir mutlu bir ömür geçirirsiniz

Önerileriniz cok güzel tsk ederim. Esim en bos zamaninda benimle vakit gecirmek yerine ablasina kosuyor özellikle enisteside yoksa. Bende kiziyorum. Herneyse diyorum bos vaktinde nasil bacina gidiyorsun. Ayni sekilde banada zaman ayirabilirsin. Ailemle vakit gecirmedigim halde tüm hafta sende onlarlasin diyor. Halbuki degilim.

Böyle yapincada ondan gitgide soguyorum. Ailesiyle sürekli olup benimle vakit gecirmedigi sürece ondan sogudugunuda söyledim acikca. Ama o sadece onun dedigi olsun sadece ailesinde olalim ve sadece o istediginde seks olsun istiyor. Bazen kendimi kullanilmis cöplük gibi hissdiyorum. Cok alttan aldim. Artik yapamiyorum. Bazi seylerin oda farkina varsin artik!

Herseyden herkesten bunaldim. Alip basimi gidesim var. Esim simdide evi temizlemiyon. Yemek yapmiyon vs vs söylenip duruyor. Annem yemek yapip getirir. Istemez der. Ben bu erkekleri asla anlamiyacagim.

Acilen toparlanmaniz lazım .Evlilik zor kurulan bir yapı ve o taşların hep sağlam olması gerekiyor.Artık siz de bir ailesiniz yegenimi özledim annemi özledim deyip kaçmaması gerekiyor.Hafta sonları sizin olsun alışveriş yapın dışarda yemek yiyin,evde pasta yemek yapın Eşiniz le ,puzzle oynayin film vs sürekli birseyler bulmalisiniz.Ve erkekler gerçekten imadan tripten anlamıyor direk söyleyin...

Cinsel iliski yok ki cocuk olsun. Milletin beni kisir sanacagi dan korkuyorum artik. Kac kere söyledim esime isine gelmiyor. Varsa yoksa bavisi. Calismadigi gün beni bekleyip birseyler yapacagina alip basini ablasina gidiyor.
[ hiç suphelenmiyo musun başka birinden peki erkek için cinsel ilişki hayat memat meselesi çünkü yoksa erkekliginden şüphe duyarim

Sakin bir aninizda esinizle tatli dille sorunlarinizi konusun.bakalim neden sizi sevmedigini dusunuyor.kendini ifade etmesine izin verin.sizde guzelce derdinizi anlatin.kavgasiz gurultusuz anlasmaya calisin canm..esinize karsi evinizi sevdirmelisiniz.biz isteyince yuvamizi kurtarabiliriz ins.esinize guzel bir sofra kurun mumlar falan...kendinizi ve askinizi tazelemeye calisin.monotonluk icinde beraber sinemaya gidin.film izleyin esiniz mac izlemeyi seviyorsa patlatin bir misir forma falan giyin.sizinle evinizede keyif almasini saglayin.bunlar benm tavsiyelerim fikir vermek istedim...

Kizlar suanda o kadar kötüyüm ki. Kime anlatacagimi bilemedim.

Az önce yatmaya gittim. Esim isten geldi tv izliyor. Benimlede konusmadi biraz yaninda durdum ona ragmen. Gittim sarildim. Herhalde ondan yüz buldu herseyi maf etti yine.

Ben gittim yatmaya o biraz daha oturdu. Neyse sonrasinda oda geldi. Dedim bizim tanidiklar bizi yemege cagiriyor yarin. Bana gitmiyorsun dedi. Sebep dedim. Ablamlara gidiyoruz sende mecbur geliyorsun dedi. Dedim ama yemege cagirdilar ayip olur. Tanimam etmem banane dedi. Ailemde gelecek o yemege. O yüzden istemediginden adim gibi eminim. Ablalamlara gidecegiz tartismak yok dedi.

Dedim ben gelmiyorum sen baparsan yap. Basladi saydirnaya sen ailenin dibinden ayrilamiyorsun vs vs dedim birbucuk haftadir halam gelmis misafirlige yanina gidemedik. Sürekli ablamda ablam diyo.
Kizdim halam gidiyo iki gün sobra ayip olur. Banane halandan dedi. Sen ananin sevdiklerini seviyorsun sevmediklerini sevmiyorsun. Götlerinin dibinden ayrilmiyorsun dedi. Dedim ben bana deger verenlerin yaninda olmak istiyorum. Basladi bagirmaya sen nankörün tekisin benim ablam sana neler neler yapti. Sen baskalarina takil. Nankörsün vs vs. Dedim hicte öyle degil. Bogazimi sikti. Kendimi suanda cok kötü hissediyorum.

Ben annemin dibinden ayrilmiyormusum. Onun ailesi kadar olamamisim! Onun ailesi ablasi kadar düsünceli degilmiaiz. Suanda cok kötüyüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…