Neden birlikte bir şey yapmıyorsunuz? Bunu yapmak içinizden mi gelmiyor yoksa başka bir sebep mi var?
Sana benzedim de bakalım.
İstediği gibi hareket edip evde köşe yastığı gibi beklemenin mi istiyor
Evet haklisiniz. Iki yildir kebdimdeb o kadar ödün verdim ki. 1 evlilik yildönümüzde birseyler yapalim dedim. Ben birseyler düsündüm dedi. Neyse bir baktim hepimiz köydeyiz ailesiyle. O kadar sinirlenmistim ki.Hatalar tek taraflı değildir , sevgi verildikçe geri döner
Çocuk yok heralde. Rahatsız olduğun şeyleri burda yazdığın gibi anlat canım bana çok zaman ayirmiyosun çok sıkılıyorum herkes eşiyle bişeyler yapıyo gorunce imreniyorum filan de.
Buraya anlattığın gibi eşine anlatsaydın. İhmal edildiğin için tek zaman geçirmeye alıştığını ondan kaynaklı olduğunu anlatsaydın. Kavga esnasında etkili olmaz ama eşin sana sakince gelip sormuş. Bir şeylerin yolunda gitmediği adama dank etmiş tan konuşmanız gereken zaman mış sende yol vermişsin adamaMerhaba evli arkadaslara sormak istiyorum.
Iki yildir zorluklar yasayarak kavgali barismali bir evliligim var.
Son zamanlarda depresyonda oldugumdan kendimi geri cektim.ayda bir cinsel iliski yasiyoruz. Beraber tatil bile yapmadik 2.5 yildir.
Ailesiyle sorunluydum.esimin hatrina sustum ve yinede ablasina gittik vs vs
Ancak kendisi bensiz ablasina gidiyor.yegenlerini özledigini bahane eduyor. Calismadigi günler onlarin yaninda aliyor nefesi. Haftasonlari oturup cebiyle ugrasiyor.
Ayni seyi simdide ben yapiyorum. Ailemin yanina gidiyorum. Cep telefonuyla ugrasiyorum vs vs.
Ancak bugün geldi yanima beni sevmiyorsun artik dedi.
Simdi ben bu adama hatalarini nasil görmesini saglayacagim?
Birde evliligimiz o kadar monotonlasti ki. Hic birsey yapmiyoruz birlikte. Artik yemek yapmak bile iskence gibi bsna. Kendimi sakdim gitti.
Buraya anlattığın gibi eşine anlatsaydın. İhmal edildiğin için tek zaman geçirmeye alıştığını ondan kaynaklı olduğunu anlatsaydın. Kavga esnasında etkili olmaz ama eşin sana sakince gelip sormuş. Bir şeylerin yolunda gitmediği adama dank etmiş tan konuşmanız gereken zaman mış sende yol vermişsin adama
Baksana ablama gidiyorum demiş ayrı kalmak için. Adam ne yaptığının farkında bile değil.Acikcasi 10.000 kere anlattim. Dilimde tüy bitti. Konusmak dahi istemiyorum sürekli kavga oluyor.
[ hiç suphelenmiyo musun başka birinden peki erkek için cinsel ilişki hayat memat meselesi çünkü yoksa erkekliginden şüphe duyarimCinsel iliski yok ki cocuk olsun. Milletin beni kisir sanacagi dan korkuyorum artik. Kac kere söyledim esime isine gelmiyor. Varsa yoksa bavisi. Calismadigi gün beni bekleyip birseyler yapacagina alip basini ablasina gidiyor.
Sakin bir aninizda esinizle tatli dille sorunlarinizi konusun.bakalim neden sizi sevmedigini dusunuyor.kendini ifade etmesine izin verin.sizde guzelce derdinizi anlatin.kavgasiz gurultusuz anlasmaya calisin canm..esinize karsi evinizi sevdirmelisiniz.biz isteyince yuvamizi kurtarabiliriz ins.esinize guzel bir sofra kurun mumlar falan...kendinizi ve askinizi tazelemeye calisin.monotonluk icinde beraber sinemaya gidin.film izleyin esiniz mac izlemeyi seviyorsa patlatin bir misir forma falan giyin.sizinle evinizede keyif almasini saglayin.bunlar benm tavsiyelerim fikir vermek istedim...Merhaba evli arkadaslara sormak istiyorum.
Iki yildir zorluklar yasayarak kavgali barismali bir evliligim var.
Son zamanlarda depresyonda oldugumdan kendimi geri cektim.ayda bir cinsel iliski yasiyoruz. Beraber tatil bile yapmadik 2.5 yildir.
Ailesiyle sorunluydum.esimin hatrina sustum ve yinede ablasina gittik vs vs
Ancak kendisi bensiz ablasina gidiyor.yegenlerini özledigini bahane eduyor. Calismadigi günler onlarin yaninda aliyor nefesi. Haftasonlari oturup cebiyle ugrasiyor.
Ayni seyi simdide ben yapiyorum. Ailemin yanina gidiyorum. Cep telefonuyla ugrasiyorum vs vs.
Ancak bugün geldi yanima beni sevmiyorsun artik dedi.
Simdi ben bu adama hatalarini nasil görmesini saglayacagim?
Birde evliligimiz o kadar monotonlasti ki. Hic birsey yapmiyoruz birlikte. Artik yemek yapmak bile iskence gibi bsna. Kendimi sakdim gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?