Evlilikte Monotonluk

siz evli gibi değilsiniz ki zaten. boşa çekiyorsun bence.

Gec olsada anladim. Ben böyle kahir cekmek istemiyorum bu genc yasimda. Cocugunda yok baflayan birseyde yok. Sevgimde saygimda son yaptiklarindan sonra gittikce azaldi zaten. Beni düsünmeyeni, saymayani bende silip atmasini bilirim elbet. Belkide bir ders cikarmam gerekiyordu, cikardimda. Ama avukat bulup bosanma davasi acacagim ve ona bundan sözetneyecegim. Felegini sasirsin. Ezilmekten biktim artik. Degisir degisir dedikce üstüme cullandi. Aileside kendisi kendilerini kaf daginda görmekteler. Havalarini söndürmeyi elbette bilirim.

Kac kere adim attim. Birazda o caba gösterseydi. Yapmadi. Kendi kaybetti. Ona bir sana daha varmistim. Degerlendiremedi.

Uyuyamiyorum. Ayrildik artik. Esim, hayatimin sonuna kadar yasayacagum erkek yoldasim dostum diye evlendigim adamla ayriyiz artik. Bende oda icimizdekileri döktük. Ben her dakika sevgimle mantigim arasinda hesaplasirken. O kendisini hakli gördü. Hayatimda hersey daha kötü olacak diye cok korkuyorum. Artik geri dlnüsü yok. Mutsuzum. Seviyorum ama o beni hic sevmedi. Dilerim hayatinda hep mutlu olur. Icim kan agliyor. Ama kendimi taniyamaz hale geldim artik

Canım üzülme nolur ya hakkında hayırlısı neyse o olsun. Eski konularından da biliyorum seni. Aslında en başında ne olacağı belliymiş bunların. Sen melek gibisin gerçekten ve çok fazla kendinden verip tüketmişsin kendini,yazık değil mi sana da. Bu ne bitip tükenmek bilmeyen abla sevgisiymiş arkadaşgitsin kalsın ailesiyle gönül rahatlığınca siz de bence şans filan vermeyin tüketmeyin kendinizi
Sizin gibi iyi merhametli insanlar az bulunur onlar sizi kaybettiler aslında

Esimin dün sayskklarina bakilirsa insan bile olamamisim ben. Karaktdrsiz pis düsünceli kalbinde pislik barindiran biriyim. Evet sinir anlarinda sesimi yükseltip itekledim vurdum ama damarima basiyordu artik. Tüm gece uyuyamadim. Pismak olmaktan cok korkuyorum. Yalnizliktan.

Yanliz kalmaktan yanlis karar vermekten cok korkuyorum. Ne garip ki özledim. Lanet olsun ki seviyorum. Ama beni sahiplenmedi bile. O kadar kalbim aciyor ki. Mutsuzum hemde cok. Nasil atlatcam ben bu süreci. Nasil unutcam. Cok korkuyorum. Herseyden.

Esyalarini toplayip gitti. Ablasinin yanina. Benim icin artik bir ölüsün diyip gitti.

Allahim sen bana dayanma gücü ver. Cok kötüyüm.

Cok kötüyüm hala salak gibi sevgim aliskanliklarim geliyor aklima. O evde o yatakta tek basimayim artik. Iki gündür hic birsey yiyemiyorum. Takadim yok. Pisman olmaktan cok korkuyorum.

Ben onunla hayaller kurarken planlar yaparken. Daha evvelsi gün börek acayim yemek yaptim konusuruz düzwlir diye. Ama soguk soguk konusmasi ve eve direk geldikten sonra bunu yapmasi cok sinirlendirdi beni.
Ben aksama tekrar gelir esyalarimi alip giderim dediydi. Kiliti degistirdi ailem. Esim kapida kaldi. Icim acidi ben bekleyim dedim. Icimde hep umut vardi belki düzelir diye. Beni götürdüler. Esim kapida kaldi. Icim yandi. Sabaha kadar mesajlar yazdi. Bunun üzerine benim icin öldün artik dedi. Düsman düsmana yapmaz dedi. Haklida öyle olsun istememistim. Napcam bilmiyorum. Seviyordum kaybettrimde ama bende az cekmedim. Nasil hala salak salak ke dimi bu kadar üzebiliyorum. Özlüyorum. Yatagimin yani bos nefesi yok sicakligi yok.

Ben melek falan degilim. Benimde hatalaeim oldu illaki. Ailesi hakkinda cok konustum. Ama bana yaptiklarini konustum. Hepsiyle cok güzel olsun istemistim hersey.

Esime göre seytan fesat insanlik bilmeyen nankör pislik biriymisim. Bende ablandan nefret ediyorum artik dedim.

yuvayı dişi kuş yapar sizde kendinizi salarsanız o da gider başkalarına bakar bence biraz toparlanın hem ayrıca ablasını sevmeseniz bile yeri geldiğinde iki yüzlü davranmak kadınlarda aranılan bir özellik maalesef seviyormuş gibi bile davranabilirsiniz yağlı olun bir de bol bol iltifat edin sevdiği yemekleri yapın bakın o zaman nasıl düzeliyor

Cok gec artik.

Yaaa canım bırak Allah aşkına ya! Sanki yatakta yanındayken çok sıcaklığını hissettiriyordu da sana! Sürekli seni ezikleyen hakaret eden ablasıyla ensest derecesinde bağımlı olan bir adamcıktan söz ediyoruz! Bir kaç ay öncesine kadar çalışmıyordu bile evin tüm yükü sendeydi, senin paranla seni eziyordu asalak yaratık!

Şimdi böyle güzel zamanlar gelir aklına sen de hemen yapılan haksızlıkları düşün.

Sen çok daha güzel bir hayat arkadaşını hakediyorsun bu gereksiz yaratıkları değil.
Meşgul olacak birşeyler bul. Bu arada senin gb kullanabileceği hakaret edip ezebileceği birini daha bulamayacağı için yakında kapına gelir de lütfen kanıp da düzelecek diye dönme. Artık temiz bir sayfa aç KURTUL ŞU SAPITMIŞ ASALAK KARDEŞLERDEN!

Cok caba sarf ettim. Kendine bak dedi. Kendime baktigim halde ama ona yeterli gelmedi sanirim. Gururumu cok kirdi. Ben onun görüntüsü hakkinda hic konusmaz oldugu gibi sevdim. O ama sanirim benden igrendi. Etek giyinir sana yakismiyor der. Baska zamanda kendine yakistiriyosan giy derdi. Kafami allak bulak etti. Krndimde olan son özgüvenimi yedi bitirdi. Öyle kendimi saldim ki. Ona yetiseyim. Yemegini yapayim. Camasir ütü. Pasta börek ailesi derken kendimi unuttum. Benimde hatalarim oldu.ama hic bir sey onun bana insan degilsin. Karaktersizsin. Pisliksin fesatsin demesi bogazima ellerini sikip yeter artik öldürürüm seni demesi kadar acitmadi. Benden igreniyordu. Tüy problemim var. Lazere gidiyorum. Bu sefer kendine bak dedi. Sacimi keserdim farkina bile varmazdi. 5 aydir psikolojik tedavi görüyorum. Calisamiyorum.o issizken ben calusir yemegi yapar kostururdum onun icin. Cöpü bile götürüp atmazdi. Tüm gün evde oldugu halde. Iyi yönleride vardi cani istediginde bana yardimda ederdi.ama cogunlukta salonda telefonu elinden düsürmezdi.
Ben bu bes ayda kendime gelmeye calistim. Cok sgir bir depresyon geciriyorum. O hic nasilsin. Gel bitanem biraz gezelim derdi. Cikardik biryerde otururduk yaptigi ilk is ailesinden bitini arayip görüntülü konusmak bir iki saat. Iki bucuk yil sanki hic onunla vakit gecirememis gibi hissediyorum. Tatil balayi bile yapmadik. Niyetlendik para durumlari baska seyler vs ön plana cikti. Ilk yilbasimizda yemekler hazirladim. Süslendim giyindim. Esim salonda yatip uyumayi tercih etti. Ben ona hediyeler aldim o bana almayi gereksiz gördü. Evde mum yaktigimda bu ne böyle romantik romantik. Halbuki ben ona sarildigimda kokusunu icime cekmem bile yetiyordu. Onun icin ailesi hep ilk sirada geliyordu. Kendi memleketine annesiyle kalmaya bile kalbul ettim. O ev üstüne en olmaz diyip baska ev tutmustu. Ama hafta ici calisiyorduk. Her haftasonu annesine köye gidiyorduk yalniz diye ve köyde isler cok diye. 8 kardes olmalarina ragmen herseyi esim üstlenmis. Babasinin vasiyetini daha dogrusu baba rolunu üstlenmis. Babasinin emegini sürdürmek icin. Diger kardesleri hicbiri ortada yoklardi. Ben tek basimaydim ailemden uzak. Disimi siktim. O kadar sey yasadim ki ayrintilara giremiyorum.

Sehir degistirelim dedik. Herseyden biraz uzak yeni bir baslangic yapalim. Ama bu ablasinin ve benim ailemin oturdugu sehir olacakti. Hayatimin en büyük hatasini bunu uygulamaya gecerek yapmisim. Sürekli ablasina gider oldu. Ben kardeslerimi annemin yanindan cok ablasinin evinde vakit gecirdik. Kadin kocasi tatile gider. Yazin tatillere giderlerdi hepsi. O yalniz kaldiginda onun yanina gidip onda kalirdik yardim icin. Esimin ailesi cok mutsuz etti. Tek hatam esime yansitmam oldu. Ben gidip ikinci el giyinirken. Onun ablasi markali kayfetler alip hediye eduyordu. Bana kullandigi esyalari vermeye calisiyordu. Ailesinden sadece degersizlik gördüm. En sonundada esimden. Eminim ki ablasi onu fisekledi. Yegenlerimi özledim derdi. Bana gelip canim haftasonu beraber gidelim mi diyecegine tek basina calismadigi gün giderdi. Evde oldugunda benimle vakit gecirmez salonda cep telefonuxla oynardi. Sevgi dilendim resmen. Onun dedigini yaptigimdan benden iyisi yoktu. 2. Evlilik yildönümüzü unuttu. Ben ise aylar öncesinden düsünürdüm. Dogum günümde izin almayi düsünmez calisir. Ams annesinin yanina gittimizde haftasonu izin alirdi. Bana hic deger vermedi. Bazen ailesine kizardi. Ama kizginligi cabuk gecerdi. Evet onu bunalttim. Ama sevgi görmedim hicbirknden. Adim cikti takintiliya. Herseyi onlar dogru yspiyordu. Hep ben yanlis oldum. O kadar fedajarlik yaptim sirf esim icin. Sonunda yapmasaydin oldu! Icimi acitan bu cümle oldu. Ailesinin yaninda beni hic tutmadi. Belki de beni sevdi sandim ama hic sevmedi. Sadece birbirimize alismistik... ne bileyim cok karmasigim tek bildigim haketmedim bu kadarini. Yuttugum sözlerin haddi hesabi yok. Kimseyi kirmayim üzmeyim ailesinden diye. Esime söylenmem hata oldu. Napsaydim? Ben hic tanimadigim bir sehre ortama kültüre gelmexi kabul ettim. Onun sevgisi dayanma gücü sabir verir diye. Ama herseyde beni sucladi ailesini ablasini annesini hakli gördü. Ne diyim allah büyük. Gecen zamanima gencligime üzülüyorum.

Vejeteryan olmama ragmen etli yemekleri eksik etmedim esim seviyor diye. Belki annesi yada ablasi kadar güzel yapamadim. Ama elimden geleni yapmaya calistim. Süslenirdim. Cok güzel olmussun falan demezdi. Bir degisiksin derdi sadece. Ben sarilirdim seni seviyorum derdim. Cilveli olamadim. Bu konuda bana cok kizdi. Sen kariligini evliligi bilmiyorsun. Keske önceden erkek arkadaslarin olsaydida biraz tecrüben olsaydu dedi. Utanfac biriyim haliyle ilk baslarda ama bunuda kirmaya calistim. Ama o benim elimi tuttugunda ablasi yüz asinca onunda elini tutan. Bana kolye aldiginda ablasi istediginde ona alan biriydi. Beni özel hissettirecek birsey yapmadi.

Ablasi hic birakmadi onu. Kendi evliliginde ki mutsuzlugu kardesine yakin olarak ve benim evliligimden uzak tutmaya calisarak mutlu oldu. Neticede basardida. Hic bir zaman noluyo size niye böylesiniz demedi. Umursamadi. Kardesimin kilina zarar gelirse senden bilirim dedi. Koskoca adam olmasina ragmen kiyefetlerini markali matkali ablasi alirdi. Hepsini giyinirdi. Benim aldiklarim cok degerli olmadi gözünde.

Bilmiyorum ben nerde hata yaptim.

Son düzenleme:
Kırmızı don şart tabi

Hatasını anlatınız. Yoksa anlamaz.

Nasil yani pek anlayamadim?
Kendine bakma anlamında yani hemen kırmızı don giy derler ya evliliğin olmazsa olmazı kendine bak demiş ya dönsün kendine baksın o. Çok mu yakışıklıymış. Tüy sorunu bende de var. Çok sinir oldum kocanıza.

Cinsellik konusunu diyorsaniz. Ben yanastigimda hic yanasmadi. Arkasini dönüp yatti. O istediginde ben istemesemde zorla istedi. Bazen anlayisliydi. Bazen anlayissiz. Depresyondan ve aldigim ilaclar hayliyle isteksizlik yapti. Ona ragmen hep yakin olmaya calistim. Ama onun icin ayda bir kere yetiyordu.

Kilo aldim selplitlerim olustu turkuaz bu ne hal derdi. Bana hic zaman vermedi.
Ailen hakkinda konusmayacagim. Ama benide anla saygi dzy dedim. O inadini sürekli onlarla aldi solugu. Ben evde onunla birkac saat vakit gecireyim diye spora gitmezdim.yada arkadaslarimla bulusmazdim. O bunu yapardi. Ben gece 1 2 lere kadar onu beklerdim.

Ben evi tasirken o ablasiyla tiyatroya gider. Ben hastanede yatarken enistesiyle maca fitmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…