siz evli gibi değilsiniz ki zaten. boşa çekiyorsun bence.
yuvayı dişi kuş yapar sizde kendinizi salarsanız o da gider başkalarına bakar bence biraz toparlanın hem ayrıca ablasını sevmeseniz bile yeri geldiğinde iki yüzlü davranmak kadınlarda aranılan bir özellik maalesef seviyormuş gibi bile davranabilirsiniz yağlı olun bir de bol bol iltifat edin sevdiği yemekleri yapın bakın o zaman nasıl düzeliyor
Yaaa canım bırak Allah aşkına ya! Sanki yatakta yanındayken çok sıcaklığını hissettiriyordu da sana! Sürekli seni ezikleyen hakaret eden ablasıyla ensest derecesinde bağımlı olan bir adamcıktan söz ediyoruz! Bir kaç ay öncesine kadar çalışmıyordu bile evin tüm yükü sendeydi, senin paranla seni eziyordu asalak yaratık!Ben onunla hayaller kurarken planlar yaparken. Daha evvelsi gün börek acayim yemek yaptim konusuruz düzwlir diye. Ama soguk soguk konusmasi ve eve direk geldikten sonra bunu yapmasi cok sinirlendirdi beni.
Ben aksama tekrar gelir esyalarimi alip giderim dediydi. Kiliti degistirdi ailem. Esim kapida kaldi. Icim acidi ben bekleyim dedim. Icimde hep umut vardi belki düzelir diye. Beni götürdüler. Esim kapida kaldi. Icim yandi. Sabaha kadar mesajlar yazdi. Bunun üzerine benim icin öldün artik dedi. Düsman düsmana yapmaz dedi. Haklida öyle olsun istememistim. Napcam bilmiyorum. Seviyordum kaybettrimde ama bende az cekmedim. Nasil hala salak salak ke dimi bu kadar üzebiliyorum. Özlüyorum. Yatagimin yani bos nefesi yok sicakligi yok.
yuvayı dişi kuş yapar sizde kendinizi salarsanız o da gider başkalarına bakar bence biraz toparlanın hem ayrıca ablasını sevmeseniz bile yeri geldiğinde iki yüzlü davranmak kadınlarda aranılan bir özellik maalesef seviyormuş gibi bile davranabilirsiniz yağlı olun bir de bol bol iltifat edin sevdiği yemekleri yapın bakın o zaman nasıl düzeliyor
Kırmızı don şart tabi
Hatasını anlatınız. Yoksa anlamaz.
Kendine bakma anlamında yani hemen kırmızı don giy derler ya evliliğin olmazsa olmazı kendine bak demiş ya dönsün kendine baksın o. Çok mu yakışıklıymış. Tüy sorunu bende de var. Çok sinir oldum kocanıza.Nasil yani pek anlayamadim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?