Hakaretler bak hey allahım yaEzikmisim annemin lafindan cikmazmisim. Kendi düsüncem yokmus. Salakmisim.
Ne günah isledim ben((
Niye ölmek istiyosunHwrkesin arasind akalmis gibi hissdiyorum. Ölmek istiyorum artik. Biktim dayanamiyorum.
Bu ne yaa çocuk gibi kocanız. Benim ailem senin ailen mukayesesi ne kadar çirkin! Eşiniz neden öyle düşünüyo annenin dibinden ayrılmıyosun demesi için bi sebep lazım?? kocanın ablasıyla ilgili kötü konuşma belli ki çok hassas ters teper. Boğazınızı sıktığı kısmı hiçççç anlayamadım böyle bir adamla aynı evde yaşanır mı??tecrübeli hanımlar deneyimlerinizi paylaşırsanız ben de çok mutlu olurum. Böyle bir adam yontulabilir mi??Kizlar suanda o kadar kötüyüm ki. Kime anlatacagimi bilemedim.
Az önce yatmaya gittim. Esim isten geldi tv izliyor. Benimlede konusmadi biraz yaninda durdum ona ragmen. Gittim sarildim. Herhalde ondan yüz buldu herseyi maf etti yine.
Ben gittim yatmaya o biraz daha oturdu. Neyse sonrasinda oda geldi. Dedim bizim tanidiklar bizi yemege cagiriyor yarin. Bana gitmiyorsun dedi. Sebep dedim. Ablamlara gidiyoruz sende mecbur geliyorsun dedi. Dedim ama yemege cagirdilar ayip olur. Tanimam etmem banane dedi. Ailemde gelecek o yemege. O yüzden istemediginden adim gibi eminim. Ablalamlara gidecegiz tartismak yok dedi.
Dedim ben gelmiyorum sen baparsan yap. Basladi saydirnaya sen ailenin dibinden ayrilamiyorsun vs vs dedim birbucuk haftadir halam gelmis misafirlige yanina gidemedik. Sürekli ablamda ablam diyo.
Kizdim halam gidiyo iki gün sobra ayip olur. Banane halandan dedi. Sen ananin sevdiklerini seviyorsun sevmediklerini sevmiyorsun. Götlerinin dibinden ayrilmiyorsun dedi. Dedim ben bana deger verenlerin yaninda olmak istiyorum. Basladi bagirmaya sen nankörün tekisin benim ablam sana neler neler yapti. Sen baskalarina takil. Nankörsün vs vs. Dedim hicte öyle degil. Bogazimi sikti. Kendimi suanda cok kötü hissediyorum.
Ben annemin dibinden ayrilmiyormusum. Onun ailesi kadar olamamisim! Onun ailesi ablasi kadar düsünceli degilmiaiz. Suanda cok kötüyüm.
O zaman dik duracaksın diklenmeyeceksin. Bak eşin annenle olan ilişkine takmış. Nedeni ne?? Annenle ne kadar görüşüyosun ya da kocan eve geldiğinde anneni sizde mi görüyo? Bu nefretin kaynağı ne? Onun ablasına sen nasıl bakıyosan o da senin annene öyle bakıyo galiba... dediği gibi kendi fikirleriniz yok mu annenizin dolduruşuna geliyor ya da tetikçiliğini yapıyor olabilir misiniz iyi düşünün kendinizi tartın. Tartın ama sakın ezdirmeyin kendinizi. Hakaratlerini affetmeyin bidaha söyler. Tepki koyın sarılmayın yok sayın onu. Yanında oturmayın. Biraz pişman olsun hele boğazınızı sıkmış yani kesinlikle pişman edin onu!!olmazsa da kendi bilir yapamıyorum diyin ayrılın.Ezikmisim annemin lafindan cikmazmisim. Kendi düsüncem yokmus. Salakmisim.
Ne günah isledim ben((
O zaman dik duracaksın diklenmeyeceksin. Bak eşin annenle olan ilişkine takmış. Nedeni ne?? Annenle ne kadar görüşüyosun ya da kocan eve geldiğinde anneni sizde mi görüyo? Bu nefretin kaynağı ne? Onun ablasına sen nasıl bakıyosan o da senin annene öyle bakıyo galiba... dediği gibi kendi fikirleriniz yok mu annenizin dolduruşuna geliyor ya da tetikçiliğini yapıyor olabilir misiniz iyi düşünün kendinizi tartın. Tartın ama sakın ezdirmeyin kendinizi. Hakaratlerini affetmeyin bidaha söyler. Tepki koyın sarılmayın yok sayın onu. Yanında oturmayın. Biraz pişman olsun hele boğazınızı sıkmış yani kesinlikle pişman edin onu!!olmazsa da kendi bilir yapamıyorum diyin ayrılın.
Hiç değilse siz bir adım atın, yine de eşinizle beraber sizde gidin onun girdiği ortamlara
Ama ayrı gayrı hoş değil, daha 2 yıllık evlisiniz, sürprizler yapın pastalar hazırlayın mumlar yakın küçük şeyler evinizde hazırlayabileceğiniz. Buna rağmen eşinizden birşey gelmiyorsa o zaman sıkıntı vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?