Evlilikte Monotonluk

Adam benimle vakit gecirmeyi düsünmüyü bile sürekli düsündügü ablasi. Hanim seninle birseyler yapalim demiyo. Ama yarin ablama gidiyoz diyo. Agrima gidiyor artik.

Ezikmisim annemin lafindan cikmazmisim. Kendi düsüncem yokmus. Salakmisim.
Ne günah isledim ben ((

Bunlari ablasina gitmek istemedigini bizi yemege davet ettiklerini söyledigim icin isittim. Onun dedigine karsi ciktigim anda küplere biniyor. Vari yogu ablasi. Sanki birbirilerine asiklar.

Hwrkesin arasind akalmis gibi hissdiyorum. Ölmek istiyorum artik. Biktim dayanamiyorum.

Birkac gündür ise cagirmiyorlar. Annemin yanina köye gitcem diyip duruyordu. Simdi isin icinden cikamiyor gene bana satasmaya üste cikmaya calisiyor.

Kafaya koydum artik bu evliligin gideri yok artik. Ablasi yaksin poposuna kinayi. Ne halleri varsa görsünler artik. Hepsi beni benden ettiler!!!

Aglamaktan tüm gece uyuyamadim. Gözlerim nasil sis anlatamam. Ben böyleken kocamin misil misil uyumasi agrima gidiyor.

Bu ne yaa çocuk gibi kocanız. Benim ailem senin ailen mukayesesi ne kadar çirkin! Eşiniz neden öyle düşünüyo annenin dibinden ayrılmıyosun demesi için bi sebep lazım?? kocanın ablasıyla ilgili kötü konuşma belli ki çok hassas ters teper. Boğazınızı sıktığı kısmı hiçççç anlayamadım böyle bir adamla aynı evde yaşanır mı??tecrübeli hanımlar deneyimlerinizi paylaşırsanız ben de çok mutlu olurum. Böyle bir adam yontulabilir mi??

Ezikmisim annemin lafindan cikmazmisim. Kendi düsüncem yokmus. Salakmisim.
Ne günah isledim ben ((
O zaman dik duracaksın diklenmeyeceksin. Bak eşin annenle olan ilişkine takmış. Nedeni ne?? Annenle ne kadar görüşüyosun ya da kocan eve geldiğinde anneni sizde mi görüyo? Bu nefretin kaynağı ne? Onun ablasına sen nasıl bakıyosan o da senin annene öyle bakıyo galiba... dediği gibi kendi fikirleriniz yok mu annenizin dolduruşuna geliyor ya da tetikçiliğini yapıyor olabilir misiniz iyi düşünün kendinizi tartın. Tartın ama sakın ezdirmeyin kendinizi. Hakaratlerini affetmeyin bidaha söyler. Tepki koyın sarılmayın yok sayın onu. Yanında oturmayın. Biraz pişman olsun hele boğazınızı sıkmış yani kesinlikle pişman edin onu!!olmazsa da kendi bilir yapamıyorum diyin ayrılın.

Şu son olaydan sonra tepkinizi koyun.sevmiyor gibi düşünüyorsa sizi bırakın o düşünsün,o korksun.O koşsun peşinizden.

Ayrıca ne ablaymış arkadaş ya...

Kesinlikle annem onun hakkinda kötü konusmaz. Ailemi cok nadir görüyorum. O ablasiyla daha sik görüsüyor. Annem ki benim evime gelmeye cekinen bir insan esim birsey der diye. Yeter ki siz mutlu olun der. Esimin bunu yapmasinin bir sebebi var. Ablasina gidebilmek icin bahane üretmesi ve problem yaratmasi.

Öglen esimi aradim ne yapiyoruz diye. Ben ablamlardayim dedi. Yani kendi bildigini zaten okuyan biri.

eşinizi ablası dolduruyor bence. Keşke bir fırsat olsa da baş başa bi tatile gitseniz. Çok uzun süre değ,l bi haftasonu bile yeter aslında. Eski resimlerinize bakın orada. O mutlu olduğunuz günleri yad edin birlikte. Bana öyle geliyor ki eşiniz size karşı her konuşmasında dolmuş bi şekilde başlıyor. Bunu yapan biri olmalı

Bilmiyorum zaten enistesi olmadiginda genelte zek basina gidiyor ablasina. Beni yaninda götürnüyor.

Hiç değilse siz bir adım atın, yine de eşinizle beraber sizde gidin onun girdiği ortamlara
Ama ayrı gayrı hoş değil, daha 2 yıllık evlisiniz, sürprizler yapın pastalar hazırlayın mumlar yakın küçük şeyler evinizde hazırlayabileceğiniz. Buna rağmen eşinizden birşey gelmiyorsa o zaman sıkıntı vardır

Iste zaten sinirlendigim bu. Ben onsuz hicbiryere gitmek istemiyorum. Ailemin yanina uzun süredir gelmiyor. Bende ailemle sik sik görüsmüyorum esimle pürüz cikmasin diye. Ancak esim sürekli ablama gelecrksin dedikce kiziyorum. Bu seferde sirf kendisi gidiyor. Özellikle enistesi olmayinca tek gitmek istiyor. Bazen ariyorum günü nasil geciyor diye. Birden ögreniyorum ki ablasinda. Enistesi olmayinca sende gel demiyor. Enistesi olunca benide yaninda götürüyor. Daha iki hafta önce onlarlaydik 4 gün sonra ben ablami özledim yegenlerimi özledim demeye basladi. Birgünden birgüne ben seni özledim demiyor. Sirf niye yemek yapmadin niye evi toplamadin oluyor. Sanki hizmetcisiyim. Zamaninin büyük bölümünü ablasiyla gecirmek istiyo. Bu nasil abla sevgisi anlamadim gitti. Benimle hic plan yapmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…