- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Aynen canım örneğin Başak, Yengeç evcil ama Aslan asla değil. İnternetten araştırdım aslan burcunu asla eve kapatmayacakmışsın, onunla birlikte gezecekmişsin çileme bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun evlilikle değil karsınızdaki adamla yani bu konumda eşinizin karakteriyle alakası var
Eşiniz istedigi yoğun olsun hadi gelirken alamadı diyelim bi cicek yollamak cok zor bişey değil veya eve gelince tv izlemek yerine oturup iki muhabbet edip dogumgununuzu kutlamak yoldan bi pastaneden kücük pasta almak hadi hiç bulamadı marketten bi kek alıp üstüne mum koymak vs
Ok süprizlere acıgım o zaman hadi deseydinBu zamana kadar yapıyordu, mutlaka çiçek gönderir, pasta hediye alırdı bu sene yapmadı çünkü ben onun d. gününü kutalmadım onun hıncını alıyordu herhalde :)
Asıl sebep farklı çıktı sıkılıyormuş monotonmuşuz falan, eşimin söylediklerinden anladığım, ben bir çok şeyi kenara attım senin için evliliğimiz için monoton olmak istemiyorum vs dedi.
Ok süprizlere acıgım o zaman hadi deseydin
Madem monotonmussunuz haftasonu icin kacamak planlar yapsın :)
Ah ya bu erkekler :)Ay sormayın, bu sefer sen plan yap dediğimde de ya hoşlanmazsammış, o herşeyi istermiş farketmezmiş. Plan yapınca sevmezsem diye korkuyor yarabbim.
Evli/evlilik yolunda olan herkese sesleniyorum;
Lütfen; birşey düşündüğünüz, kırıldığınız, üzüldüğünüz zaman eşinizle konuşun. Erkeklerin beyin yapıları kimyasal olarak bambaşka ve düz mantıktan ibaret. Siz surat asarsanız sadece itici görünürsünüz o kadar. Empati kurun. Eşiniz derdini söylemeyip, surat assa, küsse hoşunuza gider mi? Hemcinslerimin sürekli yaptığı şey şu; eşlerin, beyinlerini okumasını istemesi. Beyninizi okutmayı bırakın, “insanlar konuşa konuşa” unutmayın.
Sen taktin bu burclara haa:)) benev seven bi aslanim o zaman:)Aynen canım örneğin Başak, Yengeç evcil ama Aslan asla değil. İnternetten araştırdım aslan burcunu asla eve kapatmayacakmışsın, onunla birlikte gezecekmişsin çileme bak![]()
Eşim için para önemli değil hiç para mevhumu yoktur lükse acayip düşkün. Çocuk yok bizim canım evde bekleyen yok :)
Sen taktin bu burclara haa:)) benev seven bi aslanim o zaman:)
Sen taktin bu burclara haa:)) benev seven bi aslanim o zaman:)
O zaman kısa bi haftasonu tatili planlasın,bu tarz mevzularda amaç karşı tarafı memnun etmektir bence ya,birlikte bişeler yapmaktır,evi sevmeyen kaçamak yapar,uzaklaşır,lüksü seven şehirdeki en iyi oteli ayarlar,evde takılmak isteyen farklı bişe yapar vs vs,sanki sadece bahane buluyormuş gibi hissettim,doğum gününde gıcıksa evlilik yıldönümünü atlamasın ya da özel güne gerek yok herhangi bi hafta sonu yapsın,ama adam sadece konuşuyor ,bi ekşın yok G greengirll
Ben cok uyarim aslinda burcuma ama her ozelligine segil. Organimiz kalp ve gercekten sevgisiz oluruz: (Sosyal hayatımızı düzenleyen yükselen burçtur. Başak, Yengeç, Balık vs olabilir yükselenin. Ben de Kovayım ama yükselenim Başak ve bu benim sosyal hayatımı etkiliyor, normalde kova dağ bayır gezen tiptir beni ise evcimenim tamamen yükselen Başak kaynaklı:)
Tabi ki tepkini belli et cnm yoksa yapmamaya alışır :)Kızlar merhaba, kafam biraz karışık desteğinize ihtiyacım var. Son bir aydır aşırı çalışıyoruz eşimle, tüm kurum aynı fena bir dönemdeyiz. Geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü cumartesi, giyindim süslendim eşim tırt çıktı, hiçbir tepki vermedi ben de başka odaya geçtim 2 gün soğuk durdum kırıldığımı anlasın diye. Bugün de doğum günüm, işten çok geç çıktım, eşim de aradı geç gelecekmiş şu bu sebepten, geleli 2 saat anca oluyor. Geldi, işini hallettin mi dedim evet dedi film açtı izlerken uyudu. Tüm paylaşımımız bu. Aşırı kırgınım içten içe.
Kırgınlığımı beklentimi belli etmelimiyim, yoksa sıfır beklenti ile mi devam etmeliyim evliliğe? Bir yandan haklı adam deli gibi çalışıyor diyorum, bir yandan da ailesi ile görüşmüyoruz, doğum gününü kutlamadım bu sene diye bozulmuştu klasik kısasa kısas yapıyor diyorum (huyudur beyefendinin Aslan burcu).
Nasıl davranmalıyım, yorumlarınıza ihtiyacım var, çokmu beklentiliyim...
Bunları söyledi zamanında yalan değil, ben bahane buldum gitmek istemedim o zaman kabul ediyorum. Depresyonda olduğum dönemlerde tamamen kapatıyorum kendimi dış dünyaya kimseyi görmek istemiyorum.
16-17 yıllık evli olan bi arkadaşım da eşinin bütün tekliflerini reddetmiş evliliklerinin ilk yıllarında ,eşi şimdi dışarda yemek yemeyi bile tercih etmiyordu onunla,hatta sıkıcı buluyordu onu eleştiriyordu sürekli vs vs. O sakın reddetme hevesini kırma eşinin der dururdu hep onu hatırladım şimdi. Ben havada karada her teklife atlıyorum eşim tarafından gelen ayy yeter ki gezmek olsun her aktiviteye hazırım![]()