- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi greengirll
Bi taktiği yok esasen. Bozulduğum bir şey olursa, karşıma alır güzelce konuşur hislerimi anlatır ve sonuçlarının hoş olmayacağını söylerim. Bu bi ön uyarı gibidir. Aynısı tekrarlanırsa kendimi kademe kademe iletişime kapatmaya başlarım. Sağı solu belli, her daim tahmin edilebilir bir insan değilim, hangi raddede nasıl patlayacağım ve bu patlamanın nasıl bir hasar vereceği benzersiz olur. Sanırım benden biraz ürküyor. :)
Aksine benimki benimle kötü olmayı göze alamaz, herkesle barışıktır evet ve fakat kimseyle kendi kendimi kolay kolay karşı karşıya getirtmem, gelirsem de tercihin ben olacağımdan emin bir zemin hazırlarım. Çok samimi bir arkadaşını sildirdim eşime mesela. Çünkü arkadaşlıkları eşime zarar veriyordu, doğru biri değildi ve eşimin kanını emiyordu. İyi yere tezgah açmıştı anlayacağın. Nişanlıydık o zaman. "Ya o ya ben!" dediğimde, tek kalemde arkadaşını sildi. Bunu 5-6 ayda, işleye işleye eşimin iyiliği için yaptım, farkında değildi uğradığı zararın.
Basit olayları büyütmem ama haklı olduğumu düşündüğüm hiçbir şeyde sırf uzlaşma adına geri adım atmam, o hakkı kabul ettirene kadar yolu var; ispatlar döker inkar edemeyeceği hale getiririm. Haksız olduğum her konuda ise istisnasız özür dilerim ve haklı olduğum bir mevzuda da aynı muameleyi beklerim. Kendi doğrularımca elimden geldiğince hak geçirmemeye çalışırım evet. İltifatın için teşekkür ederim.
Bak gercekten böyle bir yönleride var kafalari çalışıyor ama bazi seyleri goremeyince karsisindaki gösterince bunu sevdikleri icin, adam silerler. Cunku demekki seni cok seviyormus eşin ve akıllı birisi
Ama ailesel konularda falan hic kotu olmaz atiyorum sen ara e sen söyle tamam ara soyle annemi vs yada bisey olunca topu bana atmalar neyse biz sorunu çözdük ben ailesiyle görüşmüyorum,daha dogrusu annesi bana küstü,esim hic ısrar etmiyor görüşün diye onemsemiyor ya da önemsemiyormuş gibi duruyor
Ve hakli oldugun konularda sirf uzlasma adina geri adim atmaman cok iyi.. herkes boyle yapmalı biz buna "dik duruş " diyoruz sanirim :)