- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi greengirll
Yok kuzu konuşmadık öğlen, şimdi de toplantıda geç gelir bakmıcam suratına. O şimdi ya annesine çatar ya bana sorar bir kere verdim gazı bilir ki ben boş konuşmam altında mutlaka bir bityeniği vardır.
Aslında mallık bende, ne diye adama kıymet veriyordun, hayatında baş köşeye koyuyorsun...Böyle damgalanırsın iste, yok monotonuz, yok kafesteyim. Görsün bakalım bi tarafıma sallamıyorum onu artık.
Akşam en son git mutsuzsan dedim, sinirlendim kızgınım zaten ailesi yüzünden. Yok bir çok seyi kenara atmışmış, sanki ben attırdım, rahat mı durdu ailesi sanki.
Tek sevindiğim nokta aile ile görüşme defteri kapandı, görüşelim demiyorum artık yuh deseydi bir de yani. Yengecin pis huyları nedir kuzum?
Bende biliyorum işte annesinin söylediklerini kelimesi kelimesine ondan bu sinirim.
Kiiiiizz sacimi yoldurtma bana sacimda
havlu var dustan çıktım esimde anasına gitti kostur kostur
Dediki bisey istiyor musun?
Bende dedim ki para birak yemek solicem. Tek basima ne yemegi yapim kendime
Yemek sepetinden soyle dedi kartla hani
Bende dedim ki kebap yicem alla alla
Para birakmis. 150 tl kebap dedigin 20 lira akli sira aramiz limoni ya ..
Benimkide gorusun diyemez artik diyemezler bende en cok gorusme defteri kapandi diye seviniyorum biliyor musun
Ooooooooooohhhh
Bircok seyi kenara atmasaymış madem??? Seninki icin diyorum
Sen mi at dedin
Gecen sefer annesiyle kavga etti
Bana çattı
Benimle alakasi neyse bunun
Dedim banane ben mi kavga ettirdim seni annen seni aradi kavga ettiniz
Diyor ki bana boyle soyleyip soyleyip kenarami cekilceksin
Sana bahsetmistim kendisi başak burcu beni masa olarak kullanip kimseyle arasini kötü etmedi
Eeee dunku yedigi hurmalar bugun kendisini tirmaliyor
Daha yeni yeni annesine laf koymaya basladi
Hayatimizda bas koseye koyarak hata ettik bencede.
Kuzum yengeç pasif agresif bir burc
Öncü bir burc o yuzden herseyi soyler,cekinmez,utanmaz liderdir yani
Kinci bir burc ayni zamanda
50 sene oncesinin sozunu gelir senin önüne koyar
Kafasinda kendine gore dogrulari vardir bunu kimse degistiremez,aslinda bana gore bu cok guzel bir huy en azından dik durusu var
Yengeclerde affedicilik olabiliyor,karisina kocasına karsi falan ama unutmuyor ve kendine yapiyor ne yapiyorsa
Bir de duygusal yonleri agir oluyor su burclarinin
Akrep,balik,yengec bu krizleri kendi baslarina yonetmekte cok zorlanip hayati cevresindekilere de dar edebiliyorlar
Daha cok var yengec burcu matah bir burc degil mesela kafasinin icinde biseyler kuruyor ama bu kurgular nedense hep dogru cikiyor 6.hisleri inanilmaz güçlü bir burc yengec cok kiskanc cok sahiplenici bunlar guzel ozellikler ama kimisi gelemez kiskancliga