- 25 Mayıs 2015
- 944
- 591
- 103
- Konu Sahibi strawberry_cake
Konunuzu takip ediyorum ve gördüğüm kadarıyla eşim ve benim aramdaki kültür farkına çok benziyor şöyle ki benim eşim doğulu onlar çok kardeşler ve ilgisiz fakirlikle geçen bir çocukluk yurtlarda geçen öğrencilik ve sonrasında meslek sahibi olup evlenerek bir yuva kurma. Benim ise her daim ilgili olan varlarını yoklarını çocukları için harcayan sırf üniversite sınavına girecek diye öncesinde kafası dağılması neşelenmesi için çocuklarını gezdiren bir ailem var. Aynen sizde olduğu gibi hamilelik döneminde neden özel hastane devlette git altı üstü bir doğum eskiden evde doğuruyorlardı mantıksız iş bunlar vs çok fazla bunlara benzer tartışmalar sonuç ne mi o bir şey işin söyleneceğine onunla o tarz konulara girmekten kaçınmak.
Ama şimdi bakıyorum da evlenmeden önce bana da ailem çok söyledi sevgiden aşktan insan kör oluyor onu sanki hayalindeki adammış gibi görüyorsun ama 4 yıl sonra bir çocuk sahibi olmuşken bu adamla ben ne yapacağım böyle diye ara ara sorgularken buluyorum kendimi
Ama şimdi bakıyorum da evlenmeden önce bana da ailem çok söyledi sevgiden aşktan insan kör oluyor onu sanki hayalindeki adammış gibi görüyorsun ama 4 yıl sonra bir çocuk sahibi olmuşken bu adamla ben ne yapacağım böyle diye ara ara sorgularken buluyorum kendimi