Ne yapmam nası ayar vermem gerekiyor tehdit falan mı nişanı atarım diye senin eşin nasıl karıştırmiyor annesini benimki her şeyde annesi mutlaka olacak
Hayir tehdide falan gerek yok blöf olarak ortaya iliski atilmaz tehditle santajla evlilik de olmaz .
Ben herşeyin,en baştan konuşulması taraftarıyım
Benim esimin de kötü yonleri var mı elbette var ama baştan kartları açık oynadım
Ona benim ev gezmesi sevmedigimi,karı muhabbeti sevmedigimi misafir sevmedigimi,cocuklugumda eve misafir gelince odaya kapandığımı falan söyledim
Ailelere yakın oturmak istemiyorum herseye burunlarini sokarlar evde olmayız gecerler önünden ışık açık mı kapalimi bakarlar cat kapı gelirler surekli gelirler aynen boyle seyler soyledim hic cekinmedim karışırlar isimize ben isime kimseyi karıştırmam dedim
Esim de kim ne derse desin,herkes birseyler söyler aşkım,ama en sonunda senin dediğin olacak dedi.
Ve öyle de oldu
Ben en basindan,bak tekrar duzeltiyorum en bas
Nisan kiyafeti alacaktı bana eşim,adetleri öyle erkek alıyor. Biz kayinvalidem de oturuyorduk bakmaya gidelim diye çıktık. Annem ve kaynanam oturdular evde biz 2 kiz gittik bakıp çıkmadım,alıp çıktım. Cokta begendim. Tadilata verdim. Elbiseyi darlastirmak icin ama fotosunu çektim
Kaynanaya döndük aldım dedim
Bana dediki aaah aceleci neden aldın biz de gorseydik yaaa ne diye aldin hemen dedi cevap vermedim
Gercekten cevap vermedim ama.
Sonra biz esimle annemi eve birakip bira icmeye gittik.
Kaynana eşim i arıyor.
Ben duymuyorum ne dediğini ama esim dedi ki
_oooof anne ne kabarığı yaaaa hayir güzel degil öyle
Yani benim kabarik nişanlık giymemi istiyor.Lan almışız elbiseyi. Ayrıca sanane?
Hic bise demedim cunku benim dedigim oldu. Gayette dar kesim bi elbise giydim.
Daha sonra esyalari da internetten söylettim. Olur ya karisma firsati olur biz magaza gezerken ben de geleyim falan der... onlem aldim yani
Ya ben uyanik davrandım biraz takintili ve agresif bir insanim labada lubada ya fazla lafa söze gelemem.
Her neyse sekerim. Evi uzaktan tuttuk tuttuktan sonra ailelere söyledik 2 aileye de
Ee ona da mudahele edemediler
Kaynana duyunca ağlamış
8 aylik evliyim ağladığını simdi ogreniyorum. Banane ağlamışsan yani sanki kendisi oturcak
Hatta su anda taşınıyoruz
Eşim gitmis benim istedigim yerden ev tutmus,sana yemin ederim evi daha gidip görmedim. Umrumda mi? Hayir. Cunku esim zevkli bir insandir bina yeni binaymis ici falan temiz dedi guzel sen begenirsin dedi tamam askim dedim nasilda benim istedigim semt carsidan tutmus
Kaynana bozuldu
Dun de hastanedeyken esime dedim ki annen pek memnun olmadi hosuna gitmedi herhalde oturcagimiz ev
_amaaan herkese herseyi begendiremezsin hayatim napalim yani dedi
Yani o da annesinin huyunu biliyor daha evel araba almış sonradan söylemiş biliyor annesinin huyunu kendisi o yüzden boyle davraniyor.birazcik is erkekte bitiyor.