Evlilikte para konusu

Kafanız güzelmiş. Güle güle kullanın.

Yapamaz mecbur bakacak bakamıyosan boşa derim benim kaybetcek bişeyim yok bu şartlarda zaten kendi

çalışan kadınlar burada daha çok ama mesela ben iş yerinde pc den haberlere bakındıktan sonra full buradayım mağlum 8 saat mesai bitmiyor zaman geçmiyor
Burası güzelmiş bende yeni kayıt oldum ilk defa yazdım. Bu kadar destek ve detaya odaklı olduğunu bilsem daha geniş geniş gömerdim kocamı fikir almak yardım istemek çok iyi geliyor

Maaşlarınız zaten ayrıymış siz ona para gönderiyormuşsunuz maaşınız ayrıysa niye kendi paranızdan ne ihtiyacınız varsa almıyorsunuz ki? Erkekler bizim kadar anlamıyor ince mesajları, ben de çalışmıyorken bir iki defa üstü kapalı söyledim sonra açık açık söyleyince niye bana söylüyorsun kartın cebinde git ne istiyorsan al demişti. Söylemeye bile gerek yok aslında

Kendi ihtiyaclariniz icin esinizden neden gel gidelim yada izin bekliyorsunuz o telefon alirken size soruyormu? Bir miktar gonderin cunku fatura kira az degil sonucta adam ev gecindiriyor geri kalaniyla kendi ihtiyacinizi gorun siz neden para biriktiricem diye kasiyorsunuz? Sorun biraz sizde gibi calisan bir insan esinden izin beklememeli

benimki de böyledir ❤ gerci benden çok.kazaniyor ama eşit kazansak da aynisini yapardi

çalışan kadınlar burada daha çok ama mesela ben iş yerinde pc den haberlere bakındıktan sonra full buradayım mağlum 8 saat mesai bitmiyor zaman geçmiyor
Işine gore değişir,yoğun bir beyaz yaka (ozel sektor)sık giremez.Resepsiyona vs bakıyorsa full burdadır.Memurlarda da is yogunluklarina gore degisir.Ornekler uzar gider...Her konuya tek tek yorum yapip, es geçmeden sayfalarca yazacak kadar zamani yoktur ama çalışanın

özel sektör beyaz yakayım proje çiziyorum ayda yılda bir ayın 1 haftası yoğunum 3 haftası boş

Kendi kazandığınız paranın kocanızda işi ne? Para kazanmaya gelince aklınız var da harcamaya gelince mi sizi beyinsiz görüyor eşiniz acaba? Aklıma tek gelen bu.
İtiraz etmezseniz adam sizin kazancınızla sefa sürer. Size de 20 lira bozdurmaya verir anca. Yapmayın. Kendinizi ezdirmeyin.

Allah daim etsin
Zihniyet meselesi tamamen. Kadın çalışsın veya çalışmasın, bir erkek eşine değer veriyorsa böyle yaklaşır diye düşünüyorum bende.

Allah daim etsin
Zihniyet meselesi tamamen. Kadın çalışsın veya çalışmasın, bir erkek eşine değer veriyorsa böyle yaklaşır diye düşünüyorum bende.
Bir kere evde mevzusu geçti eşimle bunun. Bana dedi ben parayı sizin için kazanıyorum bu evde yemek yapıyorsun camasir bulaşık düzen sende buyuzden bu benim param diyip hareket edemem der 7, yaşında kızım var onada aynısını öğretiyor bu evde olan herşey hepimizin birbirimize sormadan hareket etmemeliyiz diye. Dediğiniz gibi değer meselesi.

ben şöyle yapacağım kimi zaman yapıyoruz bile, hesap ortak kartlar ortak benim harcamalarıma karışmasın. zaten paramız ortak hesapta birikecek. gelir gidere karışmam ben sadece harcarım harcamamdan da kısamam.

hahahahha kendisinden forum adabı öğrendim
her şeye sazan gibi atlıyor radarıma girdi
birde çete bunlar her yaptığı yoruma like attırdığı bir grubu var
değişik güruhlar
Şimdi, genel olarak bahsettiğiniz üyenin yorumlarını beğenen ve şimdi size ve arkadaşınıza beğenmedim atan biri olarak bu yazdığınızı üzerime alınsam mı bilemedim.

İşiniz yok mu, sürekli buradasınız, çete vb ithamlarda bulunmuşsunuz kendinizce ama belirteyim, işim var , hoşuma gideni beğenirim, gitmeyeni beğenmem. Kaldı ki sizin mantığınız göre burada zaman geçirmek için işinin olmaması gerekiyor insanın, çalışan insan burada olamaz, öyle mi? Ne saçma.

Zaten genelde ortak paydada buluşabilen insanlar birbirleriyle arkadaş olurlar değil mi? Yani demek oluyor ki fikren biz kendisiyle ortak paydada buluşabiliyoruz ki yorumlarını beğeniyoruz.

Amacım destek çıkıp savunmak değil ama dışarıdan nasıl göründüğünüze bir bakın, kadına sataşan, hakaret eden, alakasız konulardan vuran siz, sizi zerre kale almayıp işi espriye vurarak sizden kurtulmaya çalışan o, ama ne hikmetse çete başı, peşinizi bırakmayan kişi de o.

Beğenmiyorsanız göz ardı edin. İnsanların yorumlarına, işine, hayatlarına laf atıp ayar vermeye çalışmak da moda oldu son zamanlarda burada.

Maalesef düşüncesiz bir eşiniz var.Hep bana bana diyen.Biz kadınlar iyi niyetli olarak evlendik biz bir aileyiz diyoruz ama bazı erkekler maalesef önce ben diyor.İşine gelince ben, işine gelmeyince biz oluyor.Fatura öderken aile olduğunuz aklına gliyor.Biz oluyorsunuz işine gelmeyince ben.Bir süre sonra bu tip davranışlar insanda kullanılıyor hissi yaratıyor.Sizde ona göre gardınızı alın.Zorunlu bir ihtiyaç değilde keyfine göre son model bir telefon almışssa sizin ihtiyaçlarınız gözardı ediliyorsa kusura bakmasın faturayı da kendi düşünsün.

Ben şunu anlamadım kartınız sizde evin giderlerini ortak bölüşmüşsünüz ve kalan para ile siz yatırım yapma derdindesiniz eşiniz ise kendi özel zevklerine harcıyor parayı yani sizde yatırım yapmayın ve harcayın paranızı,bunu yaparken de eşten izin alacak haliniz yok. Sizdede hata var bence... Kendi kazancımın hesabını ne kocama ne başkasına vermem varsa harcamak istersem harcarım.

Dışarıdan siz önce bir kendinize bakın hanımefendi.

Yorumları beğenmemeler peşpeşe falan diğer konudan beri yapanlardansınız evet...

Kurtulmaya çalışan derken? ben kendisini hiç tanımıyorum diğer konuda atladı ve o şekilde muhatap olmak zorunda kaldım maalesef kendisiyle uzattıda uzattı…Hani bahsettiğiniz gibi yorumlara ayar vermek dediğiniz şeyi yapıyor kendisi sizde onu tastikler gibi like like yada dislike komik yani.Sürü psikolojisi yaşıyorsunuz.

Bugünde ben yaptığını yaptım kendisine,o rahatsız olmadı size ne oluyor.Bunu yapan sizin grup bizim gördüğümüz kadarıylada.

Benim zaten attığım yorumlara bakılınca kiminle ne kadar muhatap olduğum aynı şekilde kendisinin de nasıl muhatap olduğunu herkes görebilir.

Sürekli buradasınız demedim,işsiz misiniz her yorumu takip ediyorsunuz cümlesi kurmuşumdur…

İşinize bakın o halde iyi çalışmalar.

+ son olarak bana cevap verdiniz anında yorumunuzu grup üyeleriniz beğenmiş anında haberleşme ve konuya damlama
gerçekten burdan da çıkıyor ne olduğunuz kaostan besleniyorsunuz bol like ve dislikelasmalar size :)

Hoşçakalın

Bundan sonra para yollamayın, sorarsa da sırtımdan geçinip aldığın lüks nanelere say diyin. Valla hiç acımıyorum böyle adamlara, karşıdaki kadının evi ailesi için çabalamasından faydalanıp sırtına çıkıyorlar. Erkek değil mi madem evi geçindirsin, söyleyin böylece tek kuruş vermeyin kendinize ne istiyorsanız alın. Kendine ayfon mayfon alıp size 100tllik kulaklık alması da çok terbiyesizce ve iğrenç, evin ortak parasını kendi yiyor istediği gibi size gelince mi yok... bencil ve iğrenç bir adam çocuk olmazsa kovun derdim ama çocuk var madem yola getirmeye bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…