- 21 Kasım 2017
- 28.852
- 125.135
- 598
- Konu Sahibi sistemselseyler
-
Kafanız güzelmiş. Güle güle kullanın.Valla kardeşim piyasa bunlarla dolu .
Benim fikrim.
Bazıları elindeki avucundakini adamlara verir yine zerre kadar değer görmez.
Kadının kocası demek ki çok seviyor elindeki bütün imkanlarını eşine yapıyor.
Ben takdir ettim valla.
Siz kazandığınız eşinize yedirin banane ben tespit sıvarım burda.
Herkesin kendi hayatı
Yapamaz mecbur bakacak bakamıyosan boşa derim benim kaybetcek bişeyim yok bu şartlarda zaten kendieee senden fazla maaş aliyormuş.. neden senden para aliyor..
benim param yok deyin
var derse sen benden habersiz iphone 12 almasini biliyorsun ya de.
bana yaparsa çok fena yüzlerine vuruyorum o derece biriyim
korksun senden hiç bişey yapamaz.
Burası güzelmiş bende yeni kayıt oldum ilk defa yazdım. Bu kadar destek ve detaya odaklı olduğunu bilsem daha geniş geniş gömerdim kocamı fikir almak yardım istemek çok iyi geliyorçalışan kadınlar burada daha çok amamesela ben iş yerinde pc den haberlere bakındıktan sonra full buradayım mağlum 8 saat mesai bitmiyor zaman geçmiyor
benimki de böyledir ❤ gerci benden çok.kazaniyor ama eşit kazansak da aynisini yapardiGidip kocama sarılıp öpcem şu an.5 yıldır evliyiz sadece 1.5 sene çalıştım bir kuruş istemedi maaştan asla üzerine harçlık veriyordu ,ufak tefek şeyleri ödeyim dediğimde bile kabul etmez kendi eksiğini al diye. Şu an üniversite okuyorum ,tüm masrafım eşime ait ,ne istesem alır ,sıkışırsa kendine almaz bana alır ek iş yapar bana alır limon satar yine alır ,öyle bi karakter. Aksine ben de ben de ona kıyamam ama yine de alırımEşim de maaşlı personel ekstra ek işler yapıyor primle ,kendi telefonu 7 yıllık gitti bana phone 12 aldı. Siz de fedakar olmayın bu derece eşinizin umrunda değilsiniz gibi geldi bana evine bakmak zorunda ki sizin bi de çocuk sorumluluğunuz var her şeyi size yıkması garip geldi ,erkek bir de yAni
Işine gore değişir,yoğun bir beyaz yaka (ozel sektor)sık giremez.Resepsiyona vs bakıyorsa full burdadır.Memurlarda da is yogunluklarina gore degisir.Ornekler uzar gider...Her konuya tek tek yorum yapip, es geçmeden sayfalarca yazacak kadar zamani yoktur ama çalışanınçalışan kadınlar burada daha çok amamesela ben iş yerinde pc den haberlere bakındıktan sonra full buradayım mağlum 8 saat mesai bitmiyor zaman geçmiyor
daha geniş geniş derkenBurası güzelmiş bende yeni kayıt oldum ilk defa yazdım. Bu kadar destek ve detaya odaklı olduğunu bilsem daha geniş geniş gömerdim kocamı fikir almak yardım istemek çok iyi geliyor
Işine gore değişir,yoğun bir beyaz yaka (ozel sektor)sık giremez.Resepsiyona vs bakıyorsa full burdadır.Memurlarda da is yogunluklarina gore degisir.Ornekler uzar gider...Her konuya tek tek yorum yapip, es geçmeden sayfalarca yazacak kadar zamani yoktur ama çalışanın
Allah daim etsinHesaplarımız ayrı demişsiniz ama eşinize neden para gönderdiğiniz anlamadım. Ben çalışmıyorum eşim çalışıyor. Bı ihtiyacım olduğunda eşime bunu beğendim alayimmi diyorum kart bende zaten al diyor yada o ay ay sonu sikisacak gibiysek ay başını bekle o gün al der alma dediği olmadı. Maddi olarak engel olan bişey yoksa neden almamı engellesinki zaten. Sizin eşinizin yaptığı şey tam bencillik. Eşimin üzerindeki mont 4 senelik ihtiyacı var aslında ama önce senin istediklerini bı halledelim de bakarız diyor. Yani bunları benim maddi katkım olmadığı halde diyor oyuzden anlattım. Eşinize maaşınızı verdiğiniz sürece kendinize bu gidişle çorap bile alamazsınız
Bir kere evde mevzusu geçti eşimle bunun. Bana dedi ben parayı sizin için kazanıyorum bu evde yemek yapıyorsun camasir bulaşık düzen sende buyuzden bu benim param diyip hareket edemem der 7, yaşında kızım var onada aynısını öğretiyor bu evde olan herşey hepimizin birbirimize sormadan hareket etmemeliyiz diye. Dediğiniz gibi değer meselesi.Allah daim etsin
Zihniyet meselesi tamamen. Kadın çalışsın veya çalışmasın, bir erkek eşine değer veriyorsa böyle yaklaşır diye düşünüyorum bende.
Şimdi, genel olarak bahsettiğiniz üyenin yorumlarını beğenen ve şimdi size ve arkadaşınıza beğenmedim atan biri olarak bu yazdığınızı üzerime alınsam mı bilemedim.hahahahha kendisinden forum adabı öğrendim
her şeye sazan gibi atlıyor radarıma girdi
birde çete bunlar her yaptığı yoruma like attırdığı bir grubu var
değişik güruhlar
Maalesef düşüncesiz bir eşiniz var.Hep bana bana diyen.Biz kadınlar iyi niyetli olarak evlendik biz bir aileyiz diyoruz ama bazı erkekler maalesef önce ben diyor.İşine gelince ben, işine gelmeyince biz oluyor.Fatura öderken aile olduğunuz aklına gliyor.Biz oluyorsunuz işine gelmeyince ben.Bir süre sonra bu tip davranışlar insanda kullanılıyor hissi yaratıyor.Sizde ona göre gardınızı alın.Zorunlu bir ihtiyaç değilde keyfine göre son model bir telefon almışssa sizin ihtiyaçlarınız gözardı ediliyorsa kusura bakmasın faturayı da kendi düşünsün.Arkadaşlar merhaba eşimle 1.5 yıldır evliyiz. Evlendiğimizden beri maaş hesaplarımız ayrı kira faturalar eşim ödüyor ben ona yolluyorum. Evlendiğimizden beri kaç kez doğum sonrası çok kilo aldım kıyafetlerim olmuyor dememe rağmen bir kere bile paran yoksa gel gidelim alalım veya sen git al demedi. Paran var mı demedi. Bugüne kadar bana sadece 20 TL verdi o da para bozdurmak için. Hep destek oldum maddi olarak hayatı birlikte paylaşıyoruz neticede. Ama geçenlerde kendine son model telefon aldı şimdi başka bi teknolojik alet. Benim etrafımda gördüğüm evliliklere bakıyorum bizimki gerçek bi evlilik değil sanki. Bi kere bile bir paket sigara aldırmadım. Bugüne kadar kendi param varsa harcadım yoksa sustum. Ama bende çalışıyorum çocuk var hem ev hem çocuk hem iş insan da biraz kendini enayi gibi hissediyor. Ben boşansam sırtımdan bi kamburu atmış olacağım sanki. Ben temel ihtiyaç alamıyorum kendisi devamlı lüks hayat yaşıyor sizde nasıl ben ne yapmalıyım
Şimdi, genel olarak bahsettiğiniz üyenin yorumlarını beğenen ve şimdi size ve arkadaşınıza beğenmedim atan biri olarak bu yazdığınızı üzerime alınsam mı bilemedim.
İşiniz yok mu, sürekli buradasınız, çete vb ithamlarda bulunmuşsunuz kendinizce ama belirteyim, işim var , hoşuma gideni beğenirim, gitmeyeni beğenmem.
Zaten genelde ortak paydada buluşabilen insanlar birbirleriyle arkadaş olurlar değil mi? Yani demek oluyor ki fikren biz kendisiyle ortak paydada buluşabiliyoruz ki yorumlarını beğeniyoruz.
Amacım destek çıkıp savunmak değil ama dışarıdan nasıl göründüğünüze bir bakın, kadına sataşan, hakaret eden, alakasız konulardan vuran siz, sizi zerre kale almayıp işi espriye vurarak sizden kurtulmaya çalışan o, ama ne hikmetse çete başı, peşinizi bırakmayan kişi de o.
Beğenmiyorsanız göz ardı edin. İnsanların yorumlarına, işine, hayatlarına laf atıp ayar vermeye çalışmak da moda oldu son zamanlarda burada.
HoşçakalınDışarıdan siz önce bir kendinize bakın hanımefendi.
Yorumları beğenmemeler peşpeşe falan diğer konudan beri yapanlardansınız evet...
Kurtulmaya çalışan derken? ben kendisini hiç tanımıyorum diğer konuda atladı ve o şekilde muhatap olmak zorunda kaldım maalesef kendisiyle uzattıda uzattı…Hani bahsettiğiniz gibi yorumlara ayar vermek dediğiniz şeyi yapıyor kendisi sizde onu tastikler gibi like like yada dislike komik yani.Sürü psikolojisi yaşıyorsunuz.
Bugünde ben yaptığını yaptım kendisine,o rahatsız olmadı size ne oluyor.Bunu yapan sizin grup bizim gördüğümüz kadarıylada.
Benim zaten attığım yorumlara bakılınca kiminle ne kadar muhatap olduğum aynı şekilde kendisinin de nasıl muhatap olduğunu herkes görebilir.
Sürekli buradasınız demedim,işsiz misiniz her yorumu takip ediyorsunuz cümlesi kurmuşumdur…
İşinize bakın o halde iyi çalışmalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?