- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.306
- 78
- Konu Sahibi sistemselseyler
-
hahahahha kendisinden forum adabı öğrendimAy sen ne zaman çalışıyorsun kıyamam ben sana.
Sen bütün gün burda birileriyle kavga ediyorsun
Sana dava açıyordu bir üye ne oldu mahkemelere düştün
Ben bu konuda adamın suçlanmasını anlayamadım. iki kişi çalışıyorlar, giderlere ortak katılıyorlar. herkes kalanı kendine saklıyor, konu sahibinin kocası kalanla kendine bir şeyler alıyor, konu sahibi de alsın, kocası engel mi oluyormuş almasına anlamadım. engel oluyorsa tamam konu sahibi haklı, ama insan kendi kazandığı parayı giderlere katıldıktan sonra istediği gibi harcayabilir, konu sahibi harcamayıp birikim yapıyorsa kendi kararıdır.
HahhaMaasini mi kocana yolluyorsun ? Neden yolluyorsun? Çalışan kadınsın bir maaşın var,kıyafet alıp almamayı kocana mi soracaksın? Git al.Kocama ne maaşımı veririm ne para,ekstra da para alırım. Erkeklere para para vermeyin.Ev giderleri harici rahat harcama yapıyorsa,sende ki paraya ihtiyacı yok.
Eşim benden fazla kazanıyor ama herşey ortadan ikiye bölünüyor yüzdelik olarak değil. Benden giderler için para alıyor çünkü parası yokmuş. Bende doğal olarak destek oluyorum ama kendisine yaklaşık 40 bin liralık lüks harcama yapıyor. Benim ihtiyacım olan şeyleri göz arşı ederekBen bu konuda adamın suçlanmasını anlayamadım. iki kişi çalışıyorlar, giderlere ortak katılıyorlar. herkes kalanı kendine saklıyor, konu sahibinin kocası kalanla kendine bir şeyler alıyor, konu sahibi de alsın, kocası engel mi oluyormuş almasına anlamadım. engel oluyorsa tamam konu sahibi haklı, ama insan kendi kazandığı parayı giderlere katıldıktan sonra istediği gibi harcayabilir, konu sahibi harcamayıp birikim yapıyorsa kendi kararıdır.
Katilmiyorum,her kadının sadece kendinin bildiği bir hesabı olmali,maaşımı ortak hesapta birleştirmem. Konu boşanmaya gelince işler öyle yürümüyor,akilli kadınlar ayrı birikim yapar,yapmalı da...destek olmak vs ayrı,bireyin maaşı da kendinde olmalı. Kocam diye maaşımı kontrol edemezHerkesin maaş kartı kendinde olduğu icin esiniz de paranızın olduğunu düşünerek vermemiş.zaten ben evlilikte bu kadar para ayrımı yapılmasını anlamıyorum.ortak hesabınız olur.para birleştirilir herşey buradan karşılanır
Sormayın Fatma girik gibiydim silkelendimKira faturaların yarısi kaç para eder ki?
Bir buçuk sene önce bu fahiş kiralar yoktu, hadi 4 bin kira 2 bin fatura desek size düşen 3 bin lira ödeme. Memurmussunuz, 3 bin çıkartınca kalan para sizin değil mi? Gidin mağazaya yapın kışlık alışverişinizi. Adam niye desin 'ihtiyacin varsa harçlık vereyim' diye. Çocuğun da ihtiyaçlarını bezini kıyafetini adama aldır,onun kredi kartıyla aldır.
Hemen boşanmayı düşünene kadar biraz kendinle ilgilen. Git mesela kuaföre saçını kestir, emzirmen için sorun olmayacaksa boyat. Bir kendine bak, ne bileyim akşam eşin eve geldikten sonra çocuk baksın sen mahallenin spor salonuna yazıl.
Neden amele gibi hem işte çalışıp hem evde çalışıp hem kalan paranı eve harcayıp bir de birikimi sen yapiyorsun ki? Sen kendini böyle ezersen kimse seni el üstünde tutmaz
Kendin yine birikim yapta bu kadar da ayrı gayri olmaz.sonra sen onu aldın,ben bunu ödüyorum, sen az harcadin,ben cok harcadima donuyor işKatilmiyorum,her kadının sadece kendinin bildiği bir hesabı olmali,maaşımı ortak hesapta birleştirmem. Konu boşanmaya gelince işler öyle yürümüyor,akilli kadınlar ayrı birikim yapar,yapmalı da...destek olmak vs ayrı,bireyin maaşı da kendinde olmalı. Kocam diye maaşımı kontrol edemez
eee senden fazla maaş aliyormuş.. neden senden para aliyor..Eşim benden fazla kazanıyor ama herşey ortadan ikiye bölünüyor yüzdelik olarak değil. Benden giderler için para alıyor çünkü parası yokmuş. Bende doğal olarak destek oluyorum ama kendisine yaklaşık 40 bin liralık lüks harcama yapıyor. Benim ihtiyacım olan şeyleri göz arşı ederek
Kocana para göndermemekle başla, gerisi gelir!ben ne yapmalıyım
Ay evet ya bir yorum yapıyorum kapatıyorum sayfayı sonra bakıyom başka konulara diyorum üstte 25 bildirim ya ne oluyor böyle.hahahahha kendisinden forum adabı öğrendim
her şeye sazan gibi atlıyor radarıma girdi
birde çete bunlar her yaptığı yoruma like attırdığı bir grubu var
değişik güruhlar
Biz de eşimle evi ortak çeviriyoruz tüm giderler , kartlar ayrı, ama yine de eşimden para isterim , eşiniz belli ki kendi keyfinde...Arkadaşlar merhaba eşimle 1.5 yıldır evliyiz. Evlendiğimizden beri maaş hesaplarımız ayrı kira faturalar eşim ödüyor ben ona yolluyorum. Evlendiğimizden beri kaç kez doğum sonrası çok kilo aldım kıyafetlerim olmuyor dememe rağmen bir kere bile paran yoksa gel gidelim alalım veya sen git al demedi. Paran var mı demedi. Bugüne kadar bana sadece 20 TL verdi o da para bozdurmak için. Hep destek oldum maddi olarak hayatı birlikte paylaşıyoruz neticede. Ama geçenlerde kendine son model telefon aldı şimdi başka bi teknolojik alet. Benim etrafımda gördüğüm evliliklere bakıyorum bizimki gerçek bi evlilik değil sanki. Bi kere bile bir paket sigara aldırmadım. Bugüne kadar kendi param varsa harcadım yoksa sustum. Ama bende çalışıyorum çocuk var hem ev hem çocuk hem iş insan da biraz kendini enayi gibi hissediyor. Ben boşansam sırtımdan bi kamburu atmış olacağım sanki. Ben temel ihtiyaç alamıyorum kendisi devamlı lüks hayat yaşıyor sizde nasıl ben ne yapmalıyım
Anladım eşiniz kendine harcama yapıyor tamam. Giderlere katıldıktan sonra size para kalmıyor mu? Bunu eşinize söylediniz mi? Siz harcama yapmak istediğinizde eşiniz engel mi oluyor? Birikim yapıyorum demişssiniz.Eşim benden fazla kazanıyor ama herşey ortadan ikiye bölünüyor yüzdelik olarak değil. Benden giderler için para alıyor çünkü parası yokmuş. Bende doğal olarak destek oluyorum ama kendisine yaklaşık 40 bin liralık lüks harcama yapıyor. Benim ihtiyacım olan şeyleri göz arşı ederek
Engel olacağı bi harcama yapmadım artık nasipse yapacağımAnladım eşiniz kendine harcama yapıyor tamam. Giderlere katıldıktan sonra size para kalmıyor mu? Bunu eşinize söylediniz mi? Siz harcama yapmak istediğinizde eşiniz engel mi oluyor? Birikim yapıyorum demişssiniz.
Fatma girik: ben ne alakaSormayın Fatma girik gibiydim silkelendim
Evet kendi keyfinde kraliyet hayatı yaşıyor. Koca hayatı yaşamadı laxım birazBiz de eşimle evi ortak çeviriyoruz tüm giderler , kartlar ayrı, ama yine de eşimden para isterim , eşiniz belli ki kendi keyfinde...
çalışan kadınlar burada daha çok amaBurda bir hakim bayana hakaret ettin seni dava açıcaktı merak ettim ne oldu diyorum.
Çalışmadığın belli zaten bütün gün burdasın milleti eleştiriyorsyn dön kendine bak ablacım sen kimsin nesin bilmiyorum ama bulaşma bana .
Geyik sohbetini kendi zeka seviyende olan arkadaslarinla yap
Fatma girik: ben ne alaka
elin oğlu işte. Umrunda mıSoyle yapabilirsiniz, kiranin ve faturalarin yarisini gonderirsiniz eger maasinizdan para kaliyorsa. Geri kalani da kendinize saklarsiniz olur biter. Siz hepsini yolluyorsunuz sanirim. Ben de oyle yapiyordum, simdi diyorum ki ne enayiymisim gonderdigim para kira faturalarin hepsiymis zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?