Evlilikte para konusu

Maasini mi kocana yolluyorsun ? Neden yolluyorsun? Çalışan kadınsın bir maaşın var,kıyafet alıp almamayı kocana mi soracaksın? Git al.Kocama ne maaşımı veririm ne para,ekstra da para alırım. Erkeklere para para vermeyin.Ev giderleri harici rahat harcama yapıyorsa,sende ki paraya ihtiyacı yok.

Ay sen ne zaman çalışıyorsun kıyamam ben sana.
Sen bütün gün burda birileriyle kavga ediyorsun
Sana dava açıyordu bir üye ne oldu mahkemelere düştün
hahahahha kendisinden forum adabı öğrendim
her şeye sazan gibi atlıyor radarıma girdi
birde çete bunlar her yaptığı yoruma like attırdığı bir grubu var
değişik güruhlar

Valla bende alkışlarım

Hahha bundan sonraki Moodum Budr

Eşim benden fazla kazanıyor ama herşey ortadan ikiye bölünüyor yüzdelik olarak değil. Benden giderler için para alıyor çünkü parası yokmuş. Bende doğal olarak destek oluyorum ama kendisine yaklaşık 40 bin liralık lüks harcama yapıyor. Benim ihtiyacım olan şeyleri göz arşı ederek

Katilmiyorum,her kadının sadece kendinin bildiği bir hesabı olmali,maaşımı ortak hesapta birleştirmem. Konu boşanmaya gelince işler öyle yürümüyor,akilli kadınlar ayrı birikim yapar,yapmalı da...destek olmak vs ayrı,bireyin maaşı da kendinde olmalı. Kocam diye maaşımı kontrol edemez

Sormayın Fatma girik gibiydim silkelendim

Kendin yine birikim yapta bu kadar da ayrı gayri olmaz.sonra sen onu aldın,ben bunu ödüyorum, sen az harcadin,ben cok harcadima donuyor iş

eee senden fazla maaş aliyormuş.. neden senden para aliyor..
benim param yok deyin
var derse sen benden habersiz iphone 12 almasini biliyorsun ya de.
bana yaparsa çok fena yüzlerine vuruyorum o derece biriyim
korksun senden hiç bişey yapamaz.

hahahahha kendisinden forum adabı öğrendim
her şeye sazan gibi atlıyor radarıma girdi
birde çete bunlar her yaptığı yoruma like attırdığı bir grubu var
değişik güruhlar
Ay evet ya bir yorum yapıyorum kapatıyorum sayfayı sonra bakıyom başka konulara diyorum üstte 25 bildirim ya ne oluyor böyle.
Piranha gibiler bir kişi de değil ki .
Satmışlar burayı millet konu açmaya korkar olmuş .
Aaa işleri güçleri yok belli sanki bana holding yönetiyor gibi ayaklar.

Biz de eşimle evi ortak çeviriyoruz tüm giderler , kartlar ayrı, ama yine de eşimden para isterim , eşiniz belli ki kendi keyfinde...

Anladım eşiniz kendine harcama yapıyor tamam. Giderlere katıldıktan sonra size para kalmıyor mu? Bunu eşinize söylediniz mi? Siz harcama yapmak istediğinizde eşiniz engel mi oluyor? Birikim yapıyorum demişssiniz.

Soyle yapabilirsiniz, kiranin ve faturalarin yarisini gonderirsiniz eger maasinizdan para kaliyorsa. Geri kalani da kendinize saklarsiniz olur biter. Siz hepsini yolluyorsunuz sanirim. Ben de oyle yapiyordum, simdi diyorum ki ne enayiymisim gonderdigim para kira faturalarin hepsiymis zaten.

çalışan kadınlar burada daha çok ama mesela ben iş yerinde pc den haberlere bakındıktan sonra full buradayım mağlum 8 saat mesai bitmiyor zaman geçmiyor

Fatma girik: ben ne alaka

elin oğlu işte. Umrunda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…