- 27 Nisan 2012
- 15.706
- 18.854
- 498
- Konu Sahibi sistemselseyler
-
akşam söyleyin eşinize burda arkadaşın biri de yazmışSormayın Fatma girik gibiydim silkelendim
Bundan sonra para yollamayın, sorarsa da sırtımdan geçinip aldığın lüks nanelere say diyin. Valla hiç acımıyorum böyle adamlara, karşıdaki kadının evi ailesi için çabalamasından faydalanıp sırtına çıkıyorlar. Erkek değil mi madem evi geçindirsin, söyleyin böylece tek kuruş vermeyin kendinize ne istiyorsanız alın. Kendine ayfon mayfon alıp size 100tllik kulaklık alması da çok terbiyesizce ve iğrenç, evin ortak parasını kendi yiyor istediği gibi size gelince mi yok... bencil ve iğrenç bir adam çocuk olmazsa kovun derdim ama çocuk var madem yola getirmeye bakın.
Bu tip sözüm ona eşler insandaki iyi niyetede zarar veriyor.Eskiden derlerdi acımayana acımayacaksın .Gerçekten doğruymuş.Bundan sonra para yollamayın, sorarsa da sırtımdan geçinip aldığın lüks nanelere say diyin. Valla hiç acımıyorum böyle adamlara, karşıdaki kadının evi ailesi için çabalamasından faydalanıp sırtına çıkıyorlar. Erkek değil mi madem evi geçindirsin, söyleyin böylece tek kuruş vermeyin kendinize ne istiyorsanız alın. Kendine ayfon mayfon alıp size 100tllik kulaklık alması da çok terbiyesizce ve iğrenç, evin ortak parasını kendi yiyor istediği gibi size gelince mi yok... bencil ve iğrenç bir adam çocuk olmazsa kovun derdim ama çocuk var madem yola getirmeye bakın.
Bu tarz konularda sizin ve eşinizin maaşı, giderlerinizi bilmeden yorum yapmak sağlıklı olmaz. Birinin eşi 100 bin alır tüm evi karşılar, başkasının eşi 10 bin alır karşılayamaz ne yapacak karısı destek olacak. Lütfen erkekliği ev geçindirme ile karşılaştırmayın. Adamın cebimde yoksa ne yapsınArkadaşlar merhaba eşimle 1.5 yıldır evliyiz. Evlendiğimizden beri maaş hesaplarımız ayrı kira faturalar eşim ödüyor ben ona yolluyorum. Evlendiğimizden beri kaç kez doğum sonrası çok kilo aldım kıyafetlerim olmuyor dememe rağmen bir kere bile paran yoksa gel gidelim alalım veya sen git al demedi. Paran var mı demedi. Bugüne kadar bana sadece 20 TL verdi o da para bozdurmak için. Hep destek oldum maddi olarak hayatı birlikte paylaşıyoruz neticede. Ama geçenlerde kendine son model telefon aldı şimdi başka bi teknolojik alet. Benim etrafımda gördüğüm evliliklere bakıyorum bizimki gerçek bi evlilik değil sanki. Bi kere bile bir paket sigara aldırmadım. Bugüne kadar kendi param varsa harcadım yoksa sustum. Ama bende çalışıyorum çocuk var hem ev hem çocuk hem iş insan da biraz kendini enayi gibi hissediyor. Ben boşansam sırtımdan bi kamburu atmış olacağım sanki. Ben temel ihtiyaç alamıyorum kendisi devamlı lüks hayat yaşıyor sizde nasıl ben ne yapmalıyım
Çalıştığınız halde bu durumda olmanız çok üzücü. Gerçekten çok üzüldüm. 1.5 yıllık bir evlilikte ihtiyacınızı dile getirememek nasıl bir durum anlayamadım?Bir de bu adamla aynı yatağa nasıl giriyorsunuz?Arkadaşlar merhaba eşimle 1.5 yıldır evliyiz. Evlendiğimizden beri maaş hesaplarımız ayrı kira faturalar eşim ödüyor ben ona yolluyorum. Evlendiğimizden beri kaç kez doğum sonrası çok kilo aldım kıyafetlerim olmuyor dememe rağmen bir kere bile paran yoksa gel gidelim alalım veya sen git al demedi. Paran var mı demedi. Bugüne kadar bana sadece 20 TL verdi o da para bozdurmak için. Hep destek oldum maddi olarak hayatı birlikte paylaşıyoruz neticede. Ama geçenlerde kendine son model telefon aldı şimdi başka bi teknolojik alet. Benim etrafımda gördüğüm evliliklere bakıyorum bizimki gerçek bi evlilik değil sanki. Bi kere bile bir paket sigara aldırmadım. Bugüne kadar kendi param varsa harcadım yoksa sustum. Ama bende çalışıyorum çocuk var hem ev hem çocuk hem iş insan da biraz kendini enayi gibi hissediyor. Ben boşansam sırtımdan bi kamburu atmış olacağım sanki. Ben temel ihtiyaç alamıyorum kendisi devamlı lüks hayat yaşıyor sizde nasıl ben ne yapmalıyım
Sizin de eşinizi umursadığınız söylenemez hani.Konu sahibine akıl veriyorsunuz ya sizin de eşinize bir gün biri akıl verebilir.Çok sömürmeyin yazıktır.Gidip kocama sarılıp öpcem şu an.5 yıldır evliyiz sadece 1.5 sene çalıştım bir kuruş istemedi maaştan asla üzerine harçlık veriyordu ,ufak tefek şeyleri ödeyim dediğimde bile kabul etmez kendi eksiğini al diye. Şu an üniversite okuyorum ,tüm masrafım eşime ait ,ne istesem alır ,sıkışırsa kendine almaz bana alır ek iş yapar bana alır limon satar yine alır ,öyle bi karakter. Aksine ben de ben de ona kıyamam ama yine de alırımEşim de maaşlı personel ekstra ek işler yapıyor primle ,kendi telefonu 7 yıllık gitti bana phone 12 aldı. Siz de fedakar olmayın bu derece eşinizin umrunda değilsiniz gibi geldi bana evine bakmak zorunda ki sizin bi de çocuk sorumluluğunuz var her şeyi size yıkması garip geldi ,erkek bir de yAni
Aynen yani, eşi ek iş yapıyor ama alırım, alırım. Yazık adama buradan ben acıdım. Vicdansız olmak gerekiyor demek ki.Sizin de eşinizi umursadığınız söylenemez hani.Konu sahibine akıl veriyorsunuz ya sizin de eşinize bir gün biri akıl verebilir.Çok sömürmeyin yazıktır.
Kocalarını resmen cüzdanlarında ki para kadar seviyorlar.Adam hasta olsa ya da çalışamıyacak durumda olsa kocam kocam diyecebilecekler mi acaba.Hiç kocam merhametli ,akıllı,vefalı gibi cümleler kurulmuyor.Iphone,alışveriş,limon satsın hep para. .Ben aldım benim işim benim kararım BENİM ile başlayan bir cümleleri yok.Çok yazık.Aynen yani, eşi ek iş yapıyor ama alırım, alırım. Yazık adama buradan ben acıdım. Vicdansız olmak gerekiyor demek ki.
Birde bu iPhone neymiş arkadaş, bütün parasız, pulsuzlarin, cebinde iPhone. Durumum çok iyi l, iPhone alırım diyenlere kimse tek kelime edemez ama kocasna ek iş yaptırıp aldıran, babası pazar yapamayanlar, borç içinde olup kredi cekenler hep iPhone kullanıyor. Kendi ezikliklerini böyle kapatiyorlar heraldeKocalarını resmen cüzdanlarında ki para kadar seviyorlar.Adam hasta olsa ya da çalışamıyacak durumda olsa kocam kocam diyecebilecekler mi acaba.Hiç kocam merhametli ,akıllı,vefalı gibi cümleler kurulmuyor.Iphone,alışveriş,limon satsın hep para. .Ben aldım benim işim benim kararım BENİM ile başlayan bir cümleleri yok.Çok yazık.
Konu sahibinin eşine çok kızmışsınız ama ben sorunun konu sahibinden kaynaklandığını düşünüyorum. Kalan parasıyla istediğini yapabilir, kocası buna engel değil ki. Harcamamak kendi tercihi. Sonra neden kocam harcıyor diye kızıyor, e sende harca, elinden paranı alan yok. Evin giderlerine katılması son derece normal. Senin maaşın daha fazla, maaşıma göre katılayım giderlere demiş mi bakalım eşine? Adam belki kabul edecek.Bundan sonra para yollamayın, sorarsa da sırtımdan geçinip aldığın lüks nanelere say diyin. Valla hiç acımıyorum böyle adamlara, karşıdaki kadının evi ailesi için çabalamasından faydalanıp sırtına çıkıyorlar. Erkek değil mi madem evi geçindirsin, söyleyin böylece tek kuruş vermeyin kendinize ne istiyorsanız alın. Kendine ayfon mayfon alıp size 100tllik kulaklık alması da çok terbiyesizce ve iğrenç, evin ortak parasını kendi yiyor istediği gibi size gelince mi yok... bencil ve iğrenç bir adam çocuk olmazsa kovun derdim ama çocuk var madem yola getirmeye bakın.
Burda bir hakim bayana hakaret ettin seni dava açıcaktı merak ettim ne oldu diyorum.
Çalışmadığın belli zaten bütün gün burdasın milleti eleştiriyorsyn dön kendine bak ablacım sen kimsin nesin bilmiyorum ama bulaşma bana .
Geyik sohbetini kendi zeka seviyende olan arkadaslarinla yap
Katilmiyorum,her kadının sadece kendinin bildiği bir hesabı olmali,maaşımı ortak hesapta birleştirmem. Konu boşanmaya gelince işler öyle yürümüyor,akilli kadınlar ayrı birikim yapar,yapmalı da...destek olmak vs ayrı,bireyin maaşı da kendinde olmalı. Kocam diye maaşımı kontrol edemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?