Valla arada eşimle birbirimize gireriz biz de elbette. Eskiden bu tarz kelimeleri kullanmışlığımız da varAma birbirimizi uyara uyara kalmadı o huyumuz. 4 yılı doldurduk. Eşinizle konuşarak ve zamanla aşacağınız bir durum. Ama çözüm bulmazsanız küfürleşmeniz bence kaçınılmaz.
Bende ise yaramisti. Aniden sinirleniyorum ve gozum donuyor sinirim gecince pisman oluyordum. Sonra karar verdim ben ofkemi yonetmeyi ohgrenecegim diye ve bu konuda yazilan makaleler okudu. Sihirli degnek degmis gibi hic sinirlenmeyen bir insan olmadi tabi ama kisa kesmesini dozunda birakmasini ogrendim. Sinirlenince aklima okuduklarimi getirmeye calistim.
öyle zaten sevgi de azalıyor yavaş yavaş bana nasıl bunu dedi şunu dedi oluyor. işin kötüsü taa komşumuz duymuş hem de karşı apartmanda cam açıktı. kendimi berbat hissettim. rezil oldukilk bir yılda tartışmalar olabilir normaldir ama dozunu iyi ayarlamak gerekir... heleki hakarete varan kelimeleri kesinlikle kullanmayın.. bu sadece evliliğinizi yaralar... eşinizden soğutur...
biz ikimiz de öyleyiz. kitap tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Benama mesela bir konu oluyor ikimiz de kesinlikle farklı düşünüyoruz ve ortak bir karar vermek zorundayız. on dk sonra konuşsam da bir şey değişmiyor so unda yine kavga oluyor
Bende senin gibiyim ama cok fazla beni sinirlenmdirmedigi surece konusmam hakaret etmem ben esime asiri saygi duyarim ama arada oluyor sikma canini bencebir kaç ay önce başlık vardı mutlu evlilikler diye o kadar merak ediyorum ki hiç tartışmayız tartışsak bile ses yükselmez bizde diyor. nasıl oluyor anlamıyorum geçen gün komşu bile duymuş sesimizi çok utandım,ertesi gün sarmaş dolaş. çok yorucuymuş evlilik
neyse artık geçmiş bitmiş çaresi yok... siz önünüze bakın lütfen bir daha bu şekilde davranmayın birbirinize...öyle zaten sevgi de azalıyor yavaş yavaş bana nasıl bunu dedi şunu dedi oluyor. işin kötüsü taa komşumuz duymuş hem de karşı apartmanda cam açıktı. kendimi berbat hissettim. rezil olduk
işte o da bana diyor saygı duymuyorsun bana eş saygısı ayrı olur diye. yaşlarımız yakın o yüzden arkadaş gibi konuşuyorum şakalar falan. o ise ben senin eşinim benimle öyle konuşm diyor saygısızlık olarak algılıyor bunuBen
Bende senin gibiyim ama cok fazla beni sinirlenmdirmedigi surece konusmam hakaret etmem ben esime asiri saygi duyarim ama arada oluyor sikma canini bence
zaten farkındayım sonu o olacak böyle devam ederse. sevgiliyken anca görüşünce hasret giderme derdinde olunca farketmiyor insan ama evliyken her gün dipdibe gözüne batıyor her şeyIkinizinde öfke kontrolü yok. Derhal bu konuda yardim alin, yoksa cok yipratirsiniz birbirinizi. O en son noktaya gelince sevgide yetmiyor artik, birbirini cekemediginde sonuc bosanma oluyor. Gercekten ciddiye alin bu söylediklerimi, bizzat yasadim, benim esimdede yoktu öfke kontrölü
Bağırmadan, hakaret etmeden de tartışılabilir inanın. Hatta daha güzel tartışılır. Çünkü bağırmadığınız zaman derdinizi daha iyi anlatırsınız karşı tarafa ve karşınızdaki insanı da dinlersiniz. Böylece sonuca birbirinizi kırmadan daha sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız. Bağırdığınız sürece birbirinizi dinlemiyorsunuz çünkü, aradan işinize gelen kelimeleri cımbızlıyorsunuz sadece.
sizin yorum yapmanıza sevindim çünkü cevaplarınız çok doyurucu takip ediyorum genelde. bunların hepsinin farkındayım ama bir türlü sigarayı bırakamayan insan gibi zararlı olduğunu biliyorum ama yok elimde değil. ağızlarımızı bantlayacağım yakında başka yolu yok. gözlerimden alevler çıkıyor sanki. ki bu eşime karşı böyle sadece çevremdekiler tarafından çok sevilirim eşim de öyle hep aranan çağırılan insanlarız.
birbirimize gelince birbirimizi yiyoruz ama birbirimizden de vazgeçemiyoruz beş dk cevap vermese şehir dışında meraktan deliye dönüyorum. yani bu sevgi sorunu değil.
zaten farkındayım sonu o olacak böyle devam ederse. sevgiliyken anca görüşünce hasret giderme derdinde olunca farketmiyor insan ama evliyken her gün dipdibe gözüne batıyor her şey
kendimi tutamıyorum o kadar zor ki o da aynı. belki birimiz sessiz olsak neyse ikimiz de fenayız. bilmiyorum ne olacak
O abartiyor bence esinle tabiki arkadas gibi olcksin konisacksin falnişte o da bana diyor saygı duymuyorsun bana eş saygısı ayrı olur diye. yaşlarımız yakın o yüzden arkadaş gibi konuşuyorum şakalar falan. o ise ben senin eşinim benimle öyle konuşm diyor saygısızlık olarak algılıyor bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?