evlilikte soguklukistemiyormus

Bu konuda bahsi gecen arkadas sen olmayasin,hem iliskimizin eski heyecani kalmadi diyip akabinde "arkadaş"ının bu durumunu yazman manidar
Canim ben kustum ama iliskim iyiydi ne alakadir.boyle birsey varsa niye yazmiyim kim tanir beni

2 ayda bir demiş konusunda
Eski konusunda da 2 aydır eşinin küs olduğunu yazmıştı bence de arkadaş aslında konu sahibi
Iyi anlamissinizda farzedin benim ne olacak sizden yorum istedim kimin oldugunun onemi yok benim iliskime gelincr kusmeden once duzenliydi

Sayılara takilmayin önemli olan kalitedir,amma 2 ayda çok uzun bir süre bir erkegin bu kadar süre isteksiz olmasi ereksiyon problemi olabilecegini düsündürüyor bana
Olabilir ben esimle aylarca konustum sorun ne diye megerse sorunu benim rahatsizligimmis romatizmam ve kap damarimda tikaniklik var dr esimin yaninda ayda 1 banyoya gir fazla suya girme ve heyecan vs uzak dur demisti simdi ben konustum eger kotu hissedersem soylerim dedim

Walla uzmanlar haftada 3 diyo ama ki bu durum erkek için bi ihtiyaç ben dayanabilineceğimi düşünmüyorum açıkcası mutlaka altında ciddi bi problem olmalı
Ne gibi psikolojik olabilir mi ?

2 ayda bir demiş konusunda
Eski konusunda da 2 aydır eşinin küs olduğunu yazmıştı bence de arkadaş aslında konu sahibi
Farz et konu sahibiyim ama degilim olsam niye soylemiyim benim iliskim duzenli tabi kusmeden once

yanı bır hasta olsan dışarı yönelcek cok cahilsin yada çok genç...
Hastalik vs olunca da zor biz yeni evliyken cok rahatsizdim esim 2 ay hic dokunmadi esim incitecegim diye sarilip uyuduk cogu geceler evliligim ilk 2 yili hic uyumadan agridan aglayarak gecti simdi daha iyiyim cok sukur

Olabilir tabi ihtimaller arasında kdın dayanır ama erkek dayanamaz bnce
Esim de kendini tutuyor du ama ilk hamileligim den sonra konustum duzeldik simdi esim ki biraz psikolojik de galiba ama cok sukur iyiyiz simdilerde bizim ki haftada 1 ysda 2 oluyor ama ben ystaktan kalkamiyom 2 3 gun bas agrisi cekiyorum utsndigim icin dr da gidemedim

Iyi anlamissinizda farzedin benim ne olacak sizden yorum istedim kimin oldugunun onemi yok benim iliskime gelincr kusmeden once duzenliydi

Farz et konu sahibiyim ama degilim olsam niye soylemiyim benim iliskim duzenli tabi kusmeden once

Tamam sakin olun sanki hakaret ettim
Süreler benzer geldi şüphelendim ne var bunda bu kadar celallenecek anlamadım
Degilseniz pardon ben yanlış anlamışım derim geçerim sorun yapacak bir şey değil

Tamam sakin olun sanki hakaret ettim
Süreler benzer geldi şüphelendim ne var bunda bu kadar celallenecek anlamadım
Degilseniz pardon ben yanlış anlamışım derim geçerim sorun yapacak bir şey değil
Lutfrn yanlis anlama bit iki arkadas ta boyle yazinca yazdim am bazilari haddini asan laflar ediyor burasi biz bayanlarin paylasim yeri birbirimize paylasirsak rahatlariz

hepinizin cok aktıf seks hayatı olduğu icin bu saatte burdasınız hadi iş başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…