Canim ben kustum ama iliskim iyiydi ne alakadir.boyle birsey varsa niye yazmiyim kim tanir beniBu konuda bahsi gecen arkadas sen olmayasin,hem iliskimizin eski heyecani kalmadi diyip akabinde "arkadaş"ının bu durumunu yazman manidar
3 4 muBiz haftda 3-4 yapiyoz yani oanki durumumuza bagli
Siz yapabiliosaniz 5 6 yapin
Cinsellik iyidir genc ve diri tutar ...
Canim ben kustum ama iliskim iyiydi ne alakadir.boyle birsey varsa niye yazmiyim kim tanir beni
Iyi anlamissinizda farzedin benim ne olacak sizden yorum istedim kimin oldugunun onemi yok benim iliskime gelincr kusmeden once duzenliydi2 ayda bir demiş konusunda
Eski konusunda da 2 aydır eşinin küs olduğunu yazmıştı bence de arkadaş aslında konu sahibi
Olabilir ben esimle aylarca konustum sorun ne diye megerse sorunu benim rahatsizligimmis romatizmam ve kap damarimda tikaniklik var dr esimin yaninda ayda 1 banyoya gir fazla suya girme ve heyecan vs uzak dur demisti simdi ben konustum eger kotu hissedersem soylerim dedimSayılara takilmayin önemli olan kalitedir,amma 2 ayda çok uzun bir süre bir erkegin bu kadar süre isteksiz olmasi ereksiyon problemi olabilecegini düsündürüyor bana
Ne gibi psikolojik olabilir mi ?Walla uzmanlar haftada 3 diyo ama ki bu durum erkek için bi ihtiyaç ben dayanabilineceğimi düşünmüyorum açıkcası mutlaka altında ciddi bi problem olmalı
Farz et konu sahibiyim ama degilim olsam niye soylemiyim benim iliskim duzenli tabi kusmeden once2 ayda bir demiş konusunda
Eski konusunda da 2 aydır eşinin küs olduğunu yazmıştı bence de arkadaş aslında konu sahibi
Olabilir tabi ihtimaller arasında kdın dayanır ama erkek dayanamaz bnceNe gibi psikolojik olabilir mi ?
Hastalik vs olunca da zor biz yeni evliyken cok rahatsizdim esim 2 ay hic dokunmadi esim incitecegim diye sarilip uyuduk cogu geceler evliligim ilk 2 yili hic uyumadan agridan aglayarak gecti simdi daha iyiyim cok sukuryanı bır hasta olsan dışarı yönelcek cok cahilsin yada çok genç...
Esim de kendini tutuyor du ama ilk hamileligim den sonra konustum duzeldik simdi esim ki biraz psikolojik de galiba ama cok sukur iyiyiz simdilerde bizim ki haftada 1 ysda 2 oluyor ama ben ystaktan kalkamiyom 2 3 gun bas agrisi cekiyorum utsndigim icin dr da gidemedimOlabilir tabi ihtimaller arasında kdın dayanır ama erkek dayanamaz bnce
Iyi anlamissinizda farzedin benim ne olacak sizden yorum istedim kimin oldugunun onemi yok benim iliskime gelincr kusmeden once duzenliydi
Farz et konu sahibiyim ama degilim olsam niye soylemiyim benim iliskim duzenli tabi kusmeden once
lutfen konu sahibi olaraktan arkadaslara haddinizi asan laflar etmeyin ya duzgun yazin yada konumdan cikin kutfen seviyeli yazisalimyanı bır hasta olsan dışarı yönelcek cok cahilsin yada çok genç...
Adam tasarruflu kullaniyordur belki
Lutfrn yanlis anlama bit iki arkadas ta boyle yazinca yazdim am bazilari haddini asan laflar ediyor burasi biz bayanlarin paylasim yeri birbirimize paylasirsak rahatlarizTamam sakin olun sanki hakaret ettim
Süreler benzer geldi şüphelendim ne var bunda bu kadar celallenecek anlamadım
Degilseniz pardon ben yanlış anlamışım derim geçerim sorun yapacak bir şey değil
Hay yaşa sesli güldüm
Kendimi avutim ozaman benim kocamda beni baya tasarruflu kullanıyo
Arabayı geriye sürüp kilometreden kar yapar gibi
Guldum walla ama kim tanir bizleri isimlerimiz olsa tamam deriz allahin bildigini kuldan saklamayalim hihihihgün geçmiyor ki kk hatunlarının seks hayatlarını ortaya dökecekleri bi konu açılmasın
Esinle iliskiye is olarak mi bakiyorsunhepinizin cok aktıf seks hayatı olduğu icin bu saatte burdasınız hadi iş başına
Amin cnmMasallah nazar degmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?