- 14 Haziran 2015
- 75
- 28
- 3
- Konu Sahibi MisMissing
-
yaş belki problem olmaz da ailesinin seni bu bahaneyle istememesi başlı başına problem.Herkese meraba
Sorum şu ki ; bayan erkekten 3 - 4 yaş büyük olunca çok mu problem oluyor . Seviyorum o da beni seviyor . Ama ailesi beni yaşım ondan büyük olduğu için istemiyor. Dik durmaya çalışıyorum . Ama artık yıpranmaya başlıyorum söylenen sözlerle. Aynı durumda olan var mı?
tek sıkıntı yaşsa aşılabilir.. ama aile bunu bahane ederse sıkıntı tabi. yıpratırlar seni.Herkese meraba
Sorum şu ki ; bayan erkekten 3 - 4 yaş büyük olunca çok mu problem oluyor . Seviyorum o da beni seviyor . Ama ailesi beni yaşım ondan büyük olduğu için istemiyor. Dik durmaya çalışıyorum . Ama artık yıpranmaya başlıyorum söylenen sözlerle. Aynı durumda olan var mı?
Yaş sorun değil de ailesinin seni istememesi sorun hiç konustunuz mu bir araya gelipHerkese meraba
hıcbır sekılde problem olamaz olmamalı da
ama şöyle de bir durum var
benım eşimin annesi ben öğretmen olmadıgım ıcın benı ıstemıyor ben küçüğüm eşimden
Bir arkadaşım 6 yıllık sevgilisi tarafından terk edilmişti bu sebeple
KV adayı "ben atanmamis gelin istemem, maaş bordrosunu gormeden bu evlilik olmaz." dedi ve çocuk KPSS açıklandığında kızın atanamaycagini gördü ve ayrıldı
Ne kadar sığ bir anlayış ve düşünce tarzı
Umarım her şey gonlunuzce olur
öğretmen gelin iki ay onlarla beraber kalacakmış kv nın buyuk planı
öğretmen gelinde iki ayı beraber kalmak için halı üstünde yatmak için ölüp bitiyordu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?