- 14 Haziran 2015
- 75
- 28
- 3
- Konu Sahibi MisMissing
Eğer erkek bu konuyu sindirip önemsiz görmezse örnek verdiğin durum gibi olur . Demek ki adam bunu kabullenememiş . Ya da belki de kadının canını acıtmak için söyleyip durmuş .Yakın çevremde örneklerini gördüm kadın büyük, hatta bir tanesi akrabamız. 3 yaş büyüktü kocasından, boşanırken her ifadesine ''Benden 3 yaş büyük karım, benden 3 yaş büyük karım'' yazdırıp durdu. Daha genç kadınlarla aldatıldılar hep.
Belki bu yorumum insanların hoşuna gitmeyebilir ama ben kadınların 2 yaş ve üzeri büyük olduğu evlilikleri doğru bulmuyorum. Bana göre sınır sadece 1 yaş. Yanımdaki erkek çocuk gibi hissederim, ciddiye alamam onu.
Yani ben uyuzluk yapmak için değil sırf, oğlum kendinden 4 yaş büyük bir kadını getirse eş olarak, ben de engellemek için elimden geleni yapardım, kabullenemezdim.
Benim ilerde çocuğum olursa ve gerekirse düşmanımın kızını veya oğlunu sevmiş olsun, mutlaka bir yolunu bulup onları buluşturmaya çalışcam . Onlar istedikten sonra benim elimden geleni yapıp engellemeye çalışmam kadar saçma ve bencilce bişey olamaz. Çünkü bu onların hayatı !