Bu kadın benden uzak duruyor deyip beni rahat bırakmaz ki .Esimi doldurur .Benim ayrı evde oturmami bile hazmedemeyen biri.Surekli yatılı kalmak istiyor .Aynı şehirde bile .Haftada bir görüşmeye az diyor .Yakamı bırakmaz .Önceden seni çok özledim diye bahane edip geliyordu,çağırıyordu şimdi torununu bahane ediyor .Sadece biz yanına gidelim yeter .Biz gittikten sonra zaten yüzümüze bakmiyor.Aksama kadar bahçesi ile uğraşıp,onu bunu arayıp telefonda lak lak edip oğlum gelinim geldi burda kalacaklar diye tüm köye duyuruyor .Mücadele vermeyip acaba uzak mı dursanız artık?
Belli ki değişecek türden biri değil
Eşini görüşürse görüşsün
Siz uzak durun
E bu nasıl iyi eş o zaman?Bu kadın benden uzak duruyor deyip beni rahat bırakmaz ki .Esimi doldurur .Benim ayrı evde oturmami bile hazmedemeyen biri.Surekli yatılı kalmak istiyor .Aynı şehirde bile .Haftada bir görüşmeye az diyor .Yakamı bırakmaz .Önceden seni çok özledim diye bahane edip geliyordu,çağırıyordu şimdi torununu bahane ediyor .Sadece biz yanına gidelim yeter .Biz gittikten sonra zaten yüzümüze bakmiyor.Aksama kadar bahçesi ile uğraşıp,onu bunu arayıp telefonda lak lak edip oğlum gelinim geldi burda kalacaklar diye tüm köye duyuruyor .
Geçenlerde aynısını ben de yaptım .Küçücük çocuğumun yanında kriz geçirdim .Evlendiğimden beri yapılan her şeyi saydım döktüm ben bosaniyorum psikolojim bozuldu dedim.Blof yapmadım .Çok yoruldum artık .Çok yalvardi,,beni ikna etti .O günden beri de değişti biraz daha en azından eşim .Ablasının terbiyesiz tavırları vardı onla konuştu sanırım şimdi bana canım cicim ama ben. Güvenemiyorum .Böyle ne kadar sürecek bilmiyorum .O kadar dolmusumki küçük bir damla da yine patlayacagim.Vallaha bı cinnet herşeyi halleder.yani bizde öyle oldu en azından.5 yıl sustum yuttum.sonra bı firtina koptuki sorma.esimi bile görmedi gözüm.bosanirsak bosaniriz ama ben böyle yasamiycam dedim.10 yıl görüşmedim.ne ben gittim ne o geldi.10 yıl sonra barıştık.simdi kuzu kuzu..
Evet eşim de öyle diyor .kadın 70yasindan sonra değişmez diyor ama benden degismemi bekliyorlar .Eşim de hatalı zaten .Eğer onu hatasız görsem bosanalim demezdim .Hiçbir şeye müdahale etmedi .Sadece izledi .Kırmadan dengeleri saglayabilirdi .Bana gücü yetti .Hep benden bekledi .Ben de doldum artık .hamilesiniz, biraz sakin mi olsanız?
kadın bu yaştan sonra değişmez, siz yıprandığınızla kalırsınız.
eşiniz de çok da mükemmel değilmiş demek "Onlarla konuşup sonra gelip üzerime yürüdü" kısmı doğruysa. biraz sanki günah keçisi k.valide olmuş, eşinizi kayırıyor musunuz?
biraz boşverin, sürekli boşanma lafını ağzınıza almayın iş iyice laçkalaşır. boşanacaksanız da boşanın tabi de değilse gerek yok bu kadar sinir stres yapmaya.
Esimle anlasabiliyoruz.Pandemi dönemi mesela kimse gelip gitmedi çok iyiydi her şey ama ne zamanki gelip gitmeler başladı tekrar huzursuzum .Bu kadar problemin içine ikinci bebeyi yaptığınıza göre bi şekilde geçiniyorsunuz aslında, burda yazıp kendinizi doldurmayın bence, sadece durumu zorlaştırırsınız
Evet dolduruşa geliyor .Fikri çok çabuk değişiyor .En son konuşmamızda kabul etti.Artik müdahale edeceğim ,izin vermeyecegim dedi ama ben güvenemiyorum.E bu nasıl iyi eş o zaman?
Eşinizin kendi aklı yok mu sürekli dolduruşa geliyor
Eşiniz çözmedikçe aranızdaki problemi kayınvalidenize mecbursunuz o zaman
Patlamak öyle olmaz.patladinmi silip geciceksin.kavga edip edip yine görüşmeye devam etmek sadece süreci uzatır.cunku insanlar değişmiyor.bi süre sakın kalıyor sonra yine devam.haddini bilmeyeni silip atacaksın.kendinin kıymetini bileceksin.sen ne kadar izin verirsen seni ancak o kadar uzebilirler.Geçenlerde aynısını ben de yaptım .Küçücük çocuğumun yanında kriz geçirdim .Evlendiğimden beri yapılan her şeyi saydım döktüm ben bosaniyorum psikolojim bozuldu dedim.Blof yapmadım .Çok yoruldum artık .Çok yalvardi,,beni ikna etti .O günden beri de değişti biraz daha en azından eşim .Ablasının terbiyesiz tavırları vardı onla konuştu sanırım şimdi bana canım cicim ama ben. Güvenemiyorum .Böyle ne kadar sürecek bilmiyorum .O kadar dolmusumki küçük bir damla da yine patlayacagim.
Güvenmemekte haklısınız zatenEvet dolduruşa geliyor .Fikri çok çabuk değişiyor .En son konuşmamızda kabul etti.Artik müdahale edeceğim ,izin vermeyecegim dedi ama ben güvenemiyorum.
Esimle anlasabiliyoruz.Pandemi dönemi mesela kimse gelip gitmedi çok iyiydi her şey ama ne zamanki gelip gitmeler başladı tekrar huzursuzum .
Anlasmaktan kastım ikili ilişki..Yoksa eşim en başından beri üçüncü kişilerin yanında hiçbir zaman dengeyi sağlayamadı ,çok pasif kaldı .Beni tam anlamıyla ezdirdi.Kendisi kabul etmiyor kabul etse de itiraf edemiyor .Kendine yediremiyor.Yoksa sizin gibi düşünüyorum .Eşim arkamda olsaydı kimse bana bunlari yapamazdı .Her söylediğimde sana ne yaptılar ki ,neyine karistilarki diyor .Fikir alışverişi oldu diyerek konuyu yumusatiyor.Ayni konuları konuşmaktan ben yipraniyorum artık .‘’Hep çok anlayışlı ,uyumlu idi .Çok iyi anlasiyorduk,hâlâ da öyleyiz’’
Hala çok iyi anlaştığınız eşinizde suç tamamen.Kayınvalidemle çok iyi anlaşırız görümcem gerçekten çok iyidir.Ama bunları kayınvalidesi ile çok iyi anlaşan biri olarak yazmıyorum.İlk evliliğimde sizin gibi sorunlar yaşayan biri olarak yazıyorum.Kısacası herşey evli olunan adamda bitiyor.Size kimin nasıl davranacağı tamamen onun elinde bunun farkına varın.Bunca olaydan sonra dahala eşiniz ile iyi anlaştığınızı yazmışsınız ama anlaşmak bu şekilde olmaz
Zaten görüyorum .Benim anlasabiliyoruzdan kastım kültür farkı olmasına rağmen ikili ilişkimiz iyiydi anlamında .Evlenip de ailesi işin içine dahil olunca eşim dengeleri kuramadj .Hep beni sindirdi.Onlarin yaptıklarını gormezden geldi .Bu beni çok yıprattı .Arkamda durmadi ve çok müdahaleci bir ailesi var .Bir ev eşyası almaya bile cumbur cemaat gittik.Arkasindan ben sürat yaomisim kavga hep kavga .Bunlar beni yıprattı .Ya bence problemin büyük kısmı eşinizde , bu adamın aklı yok mu da iki dolduruşa üzerinize geliyor, benim eşim ne kayınvalidemin benimle ilgili kötü yorum yapmasına müsade eder ne beni konuşturur olumsuz anlamda. Gel de bu adamı doldur, yapmayın etmeyin kayınvalidenin kabahatini gördüğünüz kadar eşinizinkini de görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?