- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
- Konu Sahibi comeback06
-
Zaten kullanılacak, kullanılmayacağını nereden çıkardınız? Mahkeme kanalıyla hepsini tek tek alacağım ancak burası türkiye, hukuk sisteminin işleyişi kaplumbağa hızında ilerliyor.Kredi senin üstüne çekildiyse arabada senin üstüne olmalıydı.ayrica biraz üstüne gitseydiniz kredi borcu ve arabanın abi üzerine devri mahkemede o pis adamın aleyhine kullanilabilirdi
Beni geç düşün sen kendi ödediğini alamıyorsun hayat böyle kendini düşünmez işen kimse seni düşünmezsafsın saf. ben de öyleydim. eşimle 6 yıllık evliyiz. ikimizde tırnaklarımızla kazıdık evlendik. aşağı yukarı benzer maaşlar alıyoruz. bir araba aldık. gerisini yatırım yaptık ama bizim üzerimize değil. neyse efendim boşanma noktasına geldik. güya şartları konuşuyoruz. tek dediği oğlanın bakıcı masraflarını ve eğitimini karşılarım. hiç demedi ki mallarımızı eşit olarak paylaşırız. ikimizin her şey diye. o gün anladım ki hayatını dikkatli yaşayacaksın. düşünsene 6 yıldan sıfır şeyle çıkacaktım neden eşime güvendim diye.
ama bu bana hayat dersi oldu. araba için kredim bitiyor. bitince 1 kuruş dahi ortak birikim yapmayı düşünmüyorum. hatta üzerime bir ev istiyorum bir şey olursa zaten 2 ye bölünür o evde.
Değiştirecek arabayı biz evliyken değiştiriyor sonuçtaSizden önce aldığı malı mülkü neden sizin üzerinize yapacak ?
Hayır anlamlandıramadığım şu ; koca kişisi bir güvence değildir , malı mülkü de öyle .
İşten çık dediğinde çıkmayacaktın bence bu kadar gğvenceni düşünüyorsan
Yoksa bir daire , bir araba o 600 liralık sigorta priminin yerini asla tutmaz
Evi diyemem satış söz konusu değil durduk yere ama arabayı söyleyeceğim kendi üzerine yap die sesim çıkmazsa zaten annesine yapar çıkarsa da yapar da saf olmadığımı bilsin çoğu ark bana kızmış bak neler yazmışlar Çalışıp kendi maaşıyla ödediği malı bile alamayan var Allah yardım etsinBen olsam hayatta çekinmem konuşmaktan. Ev ikinize ortak tapuya geçirilebilir, arabayı ya kendi üzerine ya sizin üzerinize almasını konuşun bence. Ailesinin üzerine mal yapması ne evli barklı insanın...
Olabilir farketmezDeğiştirecek arabayı biz evliyken değiştiriyor sonuçta
Eşiniz arabaya ne kadar para ekleyecek. İki kere daha sordum ama cevap vermediniz .Değiştirecek arabayı biz evliyken değiştiriyor sonuçta
3. Ye soruyorum ; sigortanız ödeniyor mu?
Aynısını yazacaktım. Sanki şahin arabayı mercedese çevirecek. Model yükseltiyorsa en çok 10-15 bin ekleyecektir. Bak o da en çok diyorum. Evini annesinin babasının verdiği adamın maaştan kenara 50000 koyacak hali yok ya.Konu sahibi işine gelmeyen sorulara cevap vermiyor. Bende 3 defa arabaya kaç bin lira ekleyeceklerini sordum cevap alamadım.
Aynısını yazacaktım. Sanki şahin arabayı mercedese çevirecek. Model yükseltiyorsa en çok 10-15 bin ekleyecektir. Bak o da en çok diyorum. Evini annesinin babasının verdiği adamın maaştan kenara 50000 koyacak hali yok ya.
Ve asla cevap alamayacağız sanırım.Katılıyorum size.zaten burada söylese 5 10 bin üstüne koyacağız diye, birçok kişi hak iddia etme der. Ancak nedense, bir sigorta meselesi (kendi güvencesi olmadığını söylediği için) iki bu mesele cevap alamadık
Ve asla cevap alamayacağız sanırım.
“Cnm tabiki bu senin en doğal hakkın” diyecek birileri gelirse onlara cevap verir.
Eşiniz arabaya ne kadar para ekleyecek. İki kere daha sordum ama cevap vermediniz .[/QUOTpardon arada atlamışım 30
Ödenmiyor3. Ye soruyorum ; sigortanız ödeniyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?