Evlilikte tapu

Kredi senin üstüne çekildiyse arabada senin üstüne olmalıydı.ayrica biraz üstüne gitseydiniz kredi borcu ve arabanın abi üzerine devri mahkemede o pis adamın aleyhine kullanilabilirdi
Zaten kullanılacak, kullanılmayacağını nereden çıkardınız? Mahkeme kanalıyla hepsini tek tek alacağım ancak burası türkiye, hukuk sisteminin işleyişi kaplumbağa hızında ilerliyor.

Sizden önce aldığı malı mülkü neden sizin üzerinize yapacak ?

Hayır anlamlandıramadığım şu ; koca kişisi bir güvence değildir , malı mülkü de öyle .

İşten çık dediğinde çıkmayacaktın bence bu kadar gğvenceni düşünüyorsan
Yoksa bir daire , bir araba o 600 liralık sigorta priminin yerini asla tutmaz

Beni geç düşün sen kendi ödediğini alamıyorsun hayat böyle kendini düşünmez işen kimse seni düşünmez

Değiştirecek arabayı biz evliyken değiştiriyor sonuçta

Ben olsam hayatta çekinmem konuşmaktan. Ev ikinize ortak tapuya geçirilebilir, arabayı ya kendi üzerine ya sizin üzerinize almasını konuşun bence. Ailesinin üzerine mal yapması ne evli barklı insanın...
Evi diyemem satış söz konusu değil durduk yere ama arabayı söyleyeceğim kendi üzerine yap die sesim çıkmazsa zaten annesine yapar çıkarsa da yapar da saf olmadığımı bilsin çoğu ark bana kızmış bak neler yazmışlar Çalışıp kendi maaşıyla ödediği malı bile alamayan var Allah yardım etsin

Çok zeki bir eşiniz var. Kendini nasıl da garantiye almış. O kendini böyle garantiye almışken siz neden benim yuvam diyip görmezden geleceksin iz acaba? Buna izin vermeyin.

Konu sahibi işine gelmeyen sorulara cevap vermiyor. Bende 3 defa arabaya kaç bin lira ekleyeceklerini sordum cevap alamadım.
Aynısını yazacaktım. Sanki şahin arabayı mercedese çevirecek. Model yükseltiyorsa en çok 10-15 bin ekleyecektir. Bak o da en çok diyorum. Evini annesinin babasının verdiği adamın maaştan kenara 50000 koyacak hali yok ya.

Katılıyorum size.zaten burada söylese 5 10 bin üstüne koyacağız diye, birçok kişi hak iddia etme der. Ancak nedense, bir sigorta meselesi (kendi güvencesi olmadığını söylediği için) iki bu mesele cevap alamadık

Ve asla cevap alamayacağız sanırım.

“Cnm tabiki bu senin en doğal hakkın” diyecek birileri gelirse onlara cevap verir.

kirici olmak istemem ama ''el kizi '' modunda goruyorlar sizi yada size guvenmiyorlar yarin birgun ne olur ne olmaz diye hem esiniz hemde ailesi boyle dusunuyor olabilir. bir tanidigimda ev aldilar kocasi evi babasinin uzerine aldi kadin sordugundada senle yarin birgun ne olacagimiz belli degil sana birde mal mi yedirecem demisti. bir mali kim kullanacaksa onun uzerine ollidir. arabaya siz kullanacaksaniz sizin uzerine olmasi gerekiyor.

Ve asla cevap alamayacağız sanırım.

“Cnm tabiki bu senin en doğal hakkın” diyecek birileri gelirse onlara cevap verir.

Evet ya. Yani konu öyle bir ilerlemiş ki konu sahibine haksızsın diyenler kadar, kocasının mal kaçırdığı arabayı kendi kullanıyorsa eşinin adına olması gerektiği filan...

Önceden alınan mal neden seninn üzerine yapsın. Çok saçma. Kendi üzerine araba istiyorsan kendi paranla al

Bizim ev sahibinde de durum bu. Aile şirketleri var. Evler arabalar hep yaşlı teyzenin üstüne. İş durumlarında kolaylık oluyor sanırım. Daha yeni evlisiniz, herşey sizden önce alınmış ve şuan çalışmıyorsunuz. Bu koşullarda düşünceniz bana çok masum gelmiyor. Eşimin parasıyla alınmış araba diyorsunuz da eşiniz ailesinin yanında çalışmasaydı şartları böyle iş bulabilir miydi. Siz güvencenizi düşünüyorsanız sigorta ve bireysel emeklilik tarzı bir yatırım talep edin eşinizden. Birde kv ve kp size ev almış, ortak iş yaptığınız insanlar. Oğlunu ve gelinini bu kadar düşünen torununu, sizi ortada bırakmaz rahat olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…