- 9 Ocak 2012
- 15.598
- 30.240
- 798
- Konu Sahibi comeback06
-
evi sana aile alıyor sırf sen rahat yaşa otur diye ve sen üzerinde hak iddia ediyorsun öyle mi? bence hak hukuk mevzusunda otur bi iyice düşün derim. bana böyle iyilikte bulunsa eşimin ailesi öper başımda gezdiririm daha da mal benim üzerime olsun diye hayıflanmam. siz gerçekten para nasıl kazanılıyor o mal nasıl alınıyor farkında mısınız? bence de üzerime yap demeye utanın.
atladığınız birşeyler var ama.
karşı rahat etsin diye düşünmüş ev almış diyorsunuz. ama neden oğlunun üzerine almamış evlilikten önce?? zaten yine gelin hak iddia edemezdi.
kaldı ki bir ömür satıp üzerine ekleyip annenin üzerine yapsa gelinin emeği nerede??
o zaman üzerine ekleyip yapmasın adam. birikimlerini eşiyle ortak değerlendirsin.
Niye oğlunun üzerine alsın ki,belki yaşlılık için bir güvence görüyor,belki başka çocukları var onlara da paylaştıracak.Niye tek bir evladına yapsın.
İyi de eşi konu sahibiyle biriktirdikleri keseden değiştirmeyecek mülkü.Ailesinin işi ve kasadan para cekeceko zaman oğlu evi satıp üzerine koyup yeni ev almaya kalkışırsa da oğlum bu ev bütün kardeşlerinin de olacak olmaz böyle karının da hakkı var desin.
o zaman oğlu evi satıp üzerine koyup yeni ev almaya kalkışırsa da oğlum bu ev bütün kardeşlerinin de olacak olmaz böyle karının da hakkı var desin.
İyi de eşi konu sahibiyle biriktirdikleri keseden değiştirmeyecek mülkü.Ailesinin işi ve kasadan para cekecek
bu da adalet değil. belkşi diğer çocuklarına da ev aldılar. ee bu evleri yıllarca bütün çocuklarından kısarakaldılar belki. bir programda dinlemiştim. adam muz alacağına elma alıp çocukların rızkını bölüyor ve ev alıyor o zaman o evde o çocuğun hakkı da var diyordu. zaten bu çocuğuna alan öbürüne de almıştır. eşi dengeyi sağlayamıyorİşte üstüne para eklese de evin tapusu konu sahibinin eşinin üzerine olamaz diyoruz zaten.
Adalet istiyorlarsa evi boşaltıp kendi paralarıyla kendi kendilerine yetmeye çalışacaklar...
Al sana adalet
Mal kaçırma olmuyor sonuçta evlenmeden alınmış eğer evlendikten sonra alınsaydı ve tapusu onların üzerine olsaydı evet mal kaçırma olurdu.Eşimle 1 yıla yaklaşıyor evliliğimiz bekarken çalışıyordum işten çıkmamı istedi bıraktım ev annesinin üzerine arabada öyle hamileyim arabasını değiştirecek o da gene ailesinin üzerine yapar yani benim hiç bi güvencem Yok gibi çalışmadığımdan mı ki birlikte ev araba alanlar ne güzel karsının yada kendi üzerine yapıyor sanki mal kaçırıyor benden bu konuyu oturup konuşmaşımıyım benim üzerime yap diye ya da kendi üzerine yanlış mı olur sizce ?
Onu bilemem canım benim yanımda konuşmazlar
sanki mal kaçırıyor
Kredilu oldugu icin tapu sadece kredi cekenin uzerine oluyor istese bile bitmeden yapamzbence tapuya sen de dahil olmalısın sen de çekiyorsun bu yükü..
kredi ödemeleri bittiği gün o tapuya sen de dahil olursun umarımKredilu oldugu icin tapu sadece kredi cekenin uzerine oluyor istese bile bitmeden yapamz
Normal şartlarda bu adam kendi alnının teriyle disarda çalıştığında bu yaşında evinden arabasına ,eşyasına kadar alabilecek para kazanıp üstüne evlendikten bir yıl sonra bunların daha değerlisin alabilecek ve aynı anda evini geçindirip faturalarıni odeyebilecek kadar çok para kazanabiliyorsa gitsin dışarda calissin benceiyi de ailesiyle birlikte iş yapıyorsa nolacak. bir ömür herşey ailenin üzerine mi olacak. bu iş saçma yani. kadın evde boğaz tokluğuna çalışacak adam da tüm birikimi aile üzerine yapacak. bu da haksızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?