Evlilikte vücudunuzdaki çatlaklar sorun oluyor mu?

Hic sorun olmadi ki belimde fazlasiyla var.Dile bile gelmez ki.Esin oluyor artik ne utanma ne igrenme .Simdilik daha 14 kilo aldim hamilelikte.Yatakta yaninda sabah aksam hamile donumla ustsuz goguslerimi,gobegimi yaglayip inek gibi yatip yagin emmesini bekliyorum.😁 Sabah gozunu acip vicik vicik yagli koca gobekle kafam kadar olmus meme goruyor.Ipli tüllü camasirlardan hamile donuna uzanan yolculuk diyorum kendisine de 🤣
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağolun :)

Evli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Doğurunca da oluyor boşver
Yani şu an çatlak olmasa bile muhtemeln bi gün olacak

Evli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Bence bunu sorun etme cunku cogu kadinda var catlaklilar.. hatta bu erkeklerde bile oluyor. Ozguvenin olsun sen kadinsin erkek milleti gormez oyle seyleri sen formunu korumaya devam et kendini her zaman cekici bulmalisin yoksa istedigin kadar guzel bir vucuda tene sahip ol kendine ozguvenin yoksa sende yoksundur.. 😉

Bende çatlak yok ama bir miktar selülit var.
Eşim zaten anlamaz da.
Kendisi de kıvanç tatlıtuğ değil yani.

Kusurlarımızı tartmaya kalkarsak erkekler kıllı vücutları ile hepimizi açık ara sollayacagi icin darlanmaya gerek yok bence

Bence esim catlak nedir bilmiyordur bile ama böyle bir seyi sorun edecek adamla evlenilmez zaten. Evlenirken yoktur hamilelikte ortaya cikar mesela yani sorun etmek nedir

Ya seven insan catlagina falan mı bakar Allah aşkına ya once biraz siz kendinizi sevin lütfen

Erkekler sankı kusursuzmu takma kafana benım dogumdan sonra baya yırtıldı gobegım catlagıda gectı esıme catlak kremı alacam dedım ne catlagı senın catlagınmı var dedı gorulmeyecek gıbı degıl ama o gormemıs bıle okadar umrunda degıl

Bu konuda en sanssizlardan biri benim sanırım, göğüs altından genital bölge başlangıcına kadar uzayan aynı zaman da geniş çatlaklar ki ben bunlara fay hattı diyorum. Kollar bacaklar omuzlar göğüs sırt buralarada da aynı şekilde var. Ergenliğe girmeden başladı bunlar ve bir doktor bana bu kadarının sadece kiloyla olamayacağı bobrek ustlerime baktırmak gerektiğini söylemişti çünkü açıkça söylüyorum ki vücudumda yırtık olmayan yer daha az. Muhtemel %80 yırtıklarla yani çaylaklarla dolu. Henüz bekarım bu nedenle ne ile karşılaşırım bilmiyorum ama benimle en ufak tanışığı olmayan insanlar bile kollarımdakileri görünce bunlar ne diye sorarlar ya da gobegimdekileri görünce 'ayy tüh vs tepkilerde bulunuyorlar.

Hayır olmuyor.
Ben arada kendi kendime sitem etsem de eşim hiç umursamaz. Yorum yapmaz..

Bir kaç sefer bunun için estetik olmaktan bahsettim de "ne gerek var ya boşver" dedi. Maddi kaygıdan galiba :KK70:

Sosyal medya sayesinde usta oldular ama ben taktiği öğrendim. Asla kusurlarımızı eşimize söylemiyoruz yoksa kafamıza kakarlar . Öğretmemek lazım dikkatini o yöne çekmemek lazım😈

Aynenn.. en kilolu zamanımda dedim taktiği değiştir bu böyle gitmez . O yatarken geciyodum gardrobun aynasına don sudyen. Allahım ne kadar güzelim, harika bir bedenim var, güzelliğe bak diye kendimi seviyordum. Önemli olan algıyı değiştirmek 😂

Bu tur fiziksel sebeplerden ben de cok tedirginim
Bende hem catlak hemde tek tarafli ic dudak sarkmasi ve kararmasi var
Dusundukce geriliyorum :KK43:

Hayır olmuyor.
Ben arada kendi kendime sitem etsem de eşim hiç umursamaz. Yorum yapmaz..

Bir kaç sefer bunun için estetik olmaktan bahsettim de "ne gerek var ya boşver" dedi. Maddi kaygıdan galiba :KK70:

Ben de benimkine 10 kilo versem karnımı yaptırır misin dedim. Kim görüyo ki dedi. E dedim seeen. Yoook canım ben bakmam dedi 😂😂

Yoo olmadı niye olsun ki aaa :))))

Back
X