Bu tur fiziksel sebeplerden ben de cok tedirginim
Bende hem catlak hemde tek tarafli ic dudak sarkmasi ve kararmasi var
Dusundukce geriliyorum![]()
Ayy onlarınki doğuştan sarkık kizz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tur fiziksel sebeplerden ben de cok tedirginim
Bende hem catlak hemde tek tarafli ic dudak sarkmasi ve kararmasi var
Dusundukce geriliyorum![]()
Ay ne guldum ya ilahiAyy onlarınki doğuştan sarkık kizz
Üzülmeyin lütfen çünkü gelen yorumlara göre kimse dert etmiyormuş bile :)Bu konuda en sanssizlardan biri benim sanırım, göğüs altından genital bölge başlangıcına kadar uzayan aynı zaman da geniş çatlaklar ki ben bunlara fay hattı diyorum. Kollar bacaklar omuzlar göğüs sırt buralarada da aynı şekilde var. Ergenliğe girmeden başladı bunlar ve bir doktor bana bu kadarının sadece kiloyla olamayacağı bobrek ustlerime baktırmak gerektiğini söylemişti çünkü açıkça söylüyorum ki vücudumda yırtık olmayan yer daha az. Muhtemel %80 yırtıklarla yani çaylaklarla dolu. Henüz bekarım bu nedenle ne ile karşılaşırım bilmiyorum ama benimle en ufak tanışığı olmayan insanlar bile kollarımdakileri görünce bunlar ne diye sorarlar ya da gobegimdekileri görünce 'ayy tüh vs tepkilerde bulunuyorlar.
Ay ne guldum ya ilahi
Valla oyle de iste cok takiyorum bugunlerde ne tepki verir vs diye
Moralim cok bozuluyo
Benimki biraz cins ne yapacagi belli olmazÖyle muayene etmiyorlar zaten. Filmlerde oluyor onlar![]()
Benimki biraz cins ne yapacagi belli olmaz![]()
Bende aynisini soylemeyi dusunuyorumHepsinin tedavisi var artık. Beğenmiyorsa açsın keseyi
Düğün zamanı spordu diyetti aşırı zayıfladım. Düğünden sonra 1yıl içinde eski kiloma döndüm ama bu kilolar bana çatlakla döndüEvli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Ya gülmekten bir hal oldum yoldayimPeki erkeklerin her yerinden fışkıran kılları? Göbek deliklerinde ve ayak parmak aralarında biriktirdikleri pamukçukları? Ağızlarının içine giren sakal bıyıkları?
sen victoria nın ayakları görmedin galiba bacım, tövbe estağfirullah böyle garip bi şey olmuşBenim kocam Kıvanç falan olaydı ben de böyle hissederdimayy ya da David Backhem ya daa Brad Pitt
Adam düz erkek bi nunarası yok![]()
Eşimin belinde bolca vvar. Ben 2 gebelik geçirdim bi gıdım olmadı çok şükür.. Genetiğime sağlıkErkeklerde de olduğunu bilmiyordumteşekkür ederim :)
Kimyasal peeling diye bişey var galiba çatlaklar için.Deri kimyasallarla yakılıyor ama acısız bir şekilde , sonra üst deri soyulup alttan çatlaksız pembecik bir deri çıkıyor.Videosunu izlemiştim.Emin misiniz? Çatlağın tedavisi yok.
Çeşitli yöntemler var ama yüzde yüz bir tedavi yöntemi yok maaleaef. İlgili sitelerde de açıklama yapmışlar bu konuda.Kimyasal peeling diye bişey var galiba çatlaklar için.Deri kimyasallarla yakılıyor ama acısız bir şekilde , sonra üst deri soyulup alttan çatlaksız pembecik bir deri çıkıyor.Videosunu izlemiştim.