Evlilikte vücudunuzdaki çatlaklar sorun oluyor mu?

Bu konuda en sanssizlardan biri benim sanırım, göğüs altından genital bölge başlangıcına kadar uzayan aynı zaman da geniş çatlaklar ki ben bunlara fay hattı diyorum. Kollar bacaklar omuzlar göğüs sırt buralarada da aynı şekilde var. Ergenliğe girmeden başladı bunlar ve bir doktor bana bu kadarının sadece kiloyla olamayacağı bobrek ustlerime baktırmak gerektiğini söylemişti çünkü açıkça söylüyorum ki vücudumda yırtık olmayan yer daha az. Muhtemel %80 yırtıklarla yani çaylaklarla dolu. Henüz bekarım bu nedenle ne ile karşılaşırım bilmiyorum ama benimle en ufak tanışığı olmayan insanlar bile kollarımdakileri görünce bunlar ne diye sorarlar ya da gobegimdekileri görünce 'ayy tüh vs tepkilerde bulunuyorlar.
Üzülmeyin lütfen çünkü gelen yorumlara göre kimse dert etmiyormuş bile :)

Benim de var ve tabii ki fark ediliyor ama bu yüzden evlilik zarar gorecekse geçmiş olsun. Sıkıntı olacak bi şey değil hele özgüven kesinlikle düşmesin

Erkeklerin cogu kiloya takiktir diger detaylara pek takilmiyorlar bildigim kadariyla. Kilolu olmamama ragmen hafif bir kilo artisinda esim direkt uyarmaya baslar onun disinda hic birseyi dillendirmedi bugune kadar. Gerci benim catlaklarim yok ama bacaklarimda kilcal damarlar var. Bende onlari cok takiyorum :( Aslinda taktigimizi belli etmememiz lazim ozguveni yuksek bir kadin her zaman daha cekicidir.

Evli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Düğün zamanı spordu diyetti aşırı zayıfladım. Düğünden sonra 1yıl içinde eski kiloma döndüm ama bu kilolar bana çatlakla döndü:( eşim asla sorun etmiyor bir kaç defa sormuştum kötü mü duruyor diye ben farkında bile değilim dedi. Fiziğim iyi genel olarak. Mesela benim göğüslerim de ortlamadan küçüktür ben de evlenmeden önce bunu dert ediyordum özgüvenim yoktu ama boşuna takmışım kafama:) sende bence düşünme eblbeditken sonra benim gibi gülersin boşuna kafama takmışım diye. Gerçek sevgi aşk varsa bunların hiçbirinin önemi yokmuş.

Peki erkeklerin her yerinden fışkıran kılları? Göbek deliklerinde ve ayak parmak aralarında biriktirdikleri pamukçukları? Ağızlarının içine giren sakal bıyıkları?
Ya gülmekten bir hal oldum yoldayim😂😂😂şu göbek deliğine giren pamukcuk da nerden aklına geldi

Çatlak, hafif selülit, göbek, hemen her yerde çıkan zorlu tüyler... Hiç biri problem olmuyor. Siz bir erkekte çatlak görünce soğuyor musunuz?

Erkeklerde de olduğunu bilmiyordum o_O teşekkür ederim :)
Eşimin belinde bolca vvar. Ben 2 gebelik geçirdim bi gıdım olmadı çok şükür.. Genetiğime sağlık :KK70:

Ama tüylerimlen kocamı döverim :D adam süt gibi.. Kızılderili falan olaydım adımı istenmeyen tüy koyarlardı kesin :D

Kimyasal peeling diye bişey var galiba çatlaklar için.Deri kimyasallarla yakılıyor ama acısız bir şekilde , sonra üst deri soyulup alttan çatlaksız pembecik bir deri çıkıyor.Videosunu izlemiştim.
Çeşitli yöntemler var ama yüzde yüz bir tedavi yöntemi yok maaleaef. İlgili sitelerde de açıklama yapmışlar bu konuda.

Onların vücutlarında daha fazla çatlak oluyor, özellikle göbek ve kalça kısımlarında. Hem gerçekten seven erkek kusurlarınla da sever

Bende de çatlaklar var ama eşimin farkettiğini bile sanmıyorum, etrafımdan da duymadım hiç.Rahat olmalısın.Benim esim sadece kiloma takıktır kilo almaya başladığım anda hoppp der, sağlıklı olmaya felan bağlar kırmadan söylemeye çalışır en fazla.Etrafımdan da en çok duyduğum sorun bu yani kilolar onun dışında seni bir erkek güzel gördüyse ve iliskinde sevgi saygı temelli bir iliski ise güzel görmeye devam eder hep.Düzdürler yani takılmayın bosverin bence.

Back
X