Evlilikte vücudunuzdaki çatlaklar sorun oluyor mu?

İlk hamileliğim de göbeğin alt tarafında çatlaklar oldu maalesef. Eşimin umrunda değil böyle şeyler ama ben takıyorum. Daha doğrusu takıyordum.

Sonuçta seven adam çatlakları görmez. Sorun yapma.

images

Genelde bu şekildeyiz biz. :KK53:

striort diye estetik bir işlem var öncesi sonrası fotolarda baya işe yaramış gibi görünüyor ama çok pahalı :(

evlenmeden önce belki yaptırabilirim diye bende düşünmüştüm :işsiz: fiziğim düzgün ama bu çatlaklar beyaz sim sürülmüş gibi belimde var sinir oluyorum bende.

Benimde sadece karnımda var bende bir dönem taktım
Sonra şükürler olsun dedim çünkü iki hamilelik geçirdim
Ya çocuk olmasa daha mı iyi ne yapcam ben o dümdüz fiziği
Eşime gelince hele bir söylesin sonunu düşünemiyorum bile 😂

Rahat olun catlagin ne olduğunu bile bilmiyor benim esim.
Benim de öyle 😁😁 evlenmeden önce de çok vardı hiç lafını yapmadım hamileyken öğrendi çatlak nedir nasıldır diye onu da kızımızın bana hatırası dedim öyle kabul ettik önceden hiç yok diye sanıyor bence 😂😂

Valla benim bacaklarının iç kısmında çatlak var. Başka yerimde varsa da görüş alanında olmadığı için bilmiyorum 😂😂😂 bir ara sordum dedim sen bunların farkında mısın ve gözüne batıyor mu diye. "Görüyorum da niye gözüme batsın ki? Bende de var sonuçta, onlar senin gözüne mi batıyor?" Diye bir cevap aldım. Yani koy dötüne gitsin😄 erkekler gerçek sarışınla fake olanını, kaynak saçla gerçek uzun saçı, estetikli kadınla estetiksiz kadını vs vs bile coooogu zaman ayırt edemiyorlar😅😅

Ya hanımlar, şurada biz bizeyiz, problem olmaması su, bize söyleyip moral bozmuyorlar, bilmezlikten geliyorlar. Ama malum irkin ilik gibi hatunlarini gördukten sonra, tenlerinin ipeksiligini öve öve bitiremiyorlar. O zaman anlıyorlar farkı. Hani anlamiyordi? Çatlak ne yazık ki ele gelen ve o pürüzsüz etkiyi bozan, saçma sapan bir şey. Bunun çaresi taaa genç kizliga adım atmadan vuducu her daim kremlerle nemli tutmak. Kuruyan cilt çatlıyor. Tabi bunu bana o zamanlar kimse anlatmadi. :) Bir de bu coğrafyanın kadınları çatlamaya cokkk müsait. Her anlamda. :)

Hayır sorun olmuyor. Hiç birimiz kusursuz değiliz. Kusursuz güzelliğe sahip olsak da onu sonsuza kadar sürdüremeyeceğiz. Takılmayın böyle fiziksel kusurlara. Sonsuza dek söz veriyorsunuz birbirinize. Bir çatlakla zarar görmez merak etme.

Hamilelikte göbeğimde çatlak olmasın diye kremler, yağlar kullandım. 36. Haftaya kadarda sıfır çatlakla geldim. Sonra bi baktım ki belimin yan tarafında uzunca bir çatlak oluşmuş. Aynanın karşısında kendime baka baka deli gibi ağlamıştım 😂😂😂 eşimde sarılıp teselli etmişti beni, belli bile olmuyor, saçmalama diye... sonrasında bacaklarım otobana döndü ama eşimin hiç umrunda olmadı. Şimdi bende sallamıyorum. Boşverin derim ❤

Bunları takan erkek hayatında gerçek kadın görmemiştir. Çatlak,selülit, sarkma vs.. bunlar daha ergen yaşta kadınlarda olabilir birçok kadında da en az bir tanesi vardır .Mesela benim boyum bir anda attığı için bacaklarımda hafif çatlaklar oldu ergenligimde. Bunların çeşitli sebepleri olabilir sırf kilo alıp vermeyle de değil.

Hic catlagim yok ama onun yerine nur topu gibi bir gobegim var sanirsin 4-5 aylik hamileyim)))
Esimin de gobegi oldugu icin sorun olmuyor.

Benimde ergenlikten kalan çatlaklarım var kalçamda. Erkek arkadaşım denizde bikiniyle pek çok kez gördü. Ama çatlak nedir bilmiyor bile. 😂 hiç farketmemiş. normal bir şey sanıyordu galiba anlamadım.. aslında aşırı da belliler. seven bir insan için neden problem olsun ki.. hiç ama hiç kafama takmıyorum ben, kendimi böyle seviyorum çünkü. o kötü düşünse ne olur.

Evli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Benimki hiç sıkıntı yapmaz öyle şeleri

Benim de diz kapaklarımda var yatay şekilde uzuuunca uzanıyorlar. Abimin aynı şekilde diz kapağında ayrıyeten sırtında uzunca var. Erkek kardeşim de ergenliğe yeni giriyor geçen fark ettim sırtında oluşmaya başlamışlar. Genetik yani napak. Bizi alan böyle alsın.

Doğumdan sonra kaldı göbekte tabi göbek ne kadar gitsede çatlaklarım daimi saolsunlar, beş yıl geçti hiç lafını etmedi ne olduğunu bile anladığını zannetmiyorum.

Benim de diz kapaklarımda var yatay şekilde uzuuunca uzanıyorlar. Abimin aynı şekilde diz kapağında ayrıyeten sırtında uzunca var. Erkek kardeşim de ergenliğe yeni giriyor geçen fark ettim sırtında oluşmaya başlamışlar. Genetik yani napak. Bizi alan böyle alsın.
Aradan giris yapicam ama boyunuz kac acaba?

Back
X