Evlilikte vücudunuzdaki çatlaklar sorun oluyor mu?

erkekler bekarken bi havali geliyolar bize kadinlara bakarken sunun surasi guzel bunun burasi taş gibi muhabbetleri yuzunden bizler bi yerimizde bi catlak selulit olsa aman tanrim selulitli ve catlakli bir kadin esi tarafindan begenilmeyeck kadin moduna giriyoruz ama erkeklerin bu muhabbeti hep yokluktan arkadasım😁😁😁
catlaklarimla ilgili esimle alakali bir problemim yok cunku adamlar o kisimlarla ilgilenmiyor anlatabildim mi acaba ne demek istedigimi 🙄

Bekarken çok az çatlak vardı, iki hamilelikten sonra ne kalça kaldı ne göğüs her yerde çatlak oldu. Birde üstüne sağlık sorunları ve alınan kilolar, durum facia. Ama eşim gayet memnun. Ben kendimi gömerim yanında, asla onaylamaz, birde benim gözümle bak falan der, gayette seviyor arzu ediyor :) ha görselliğe önem veren erkek muhakkak vardır ama o da şöyle baktın mı içini eritecek türden bişey olmalı :) bizimkiler gibi kıllı göbekli öyle demesin bi zahmet :)

Boyum uzun boy atarken çatlaklar oluşmuş bu benim sucum değil :) o kusursuz değil ki, ben de kusur arasın. ayrıca neden hep dış problemlere bakarız ki, belki eşinde şeker var, belki kolesterol bunlar daha ciddi sorunlar mesela. eğer çok ayrıntılı bakacaksak.

Erkeklerin derileri daha kalın eğer tombul biriyle evleneceksen %573729 çatlak olacaktır takılma bence

Benim eşim daha yaşın kaç bir surü selilutün var zayifsında niye boyle diye surekli soyleniyor çatlağın yok iyiki diyor hamilelikte dikkat edelim olmasn diyor :işsiz::deli: yani keşke farkinda olmayan bir erkek olsaydı ama malesef surekli gözluyor:skandal::KK8:
Kendi mükemmel miymiş
Kaslı falan?

Bence çatlak selülit hikaye
Temiz olucan mis gibi
Ağdalı her daim
Mis gibi kokucan
Bunlar daha önemli
Bakıyorsun kız bir karış makyaj yapmış leş kokuyor ya
Genital temizlik çok önemli

ay soğudum resmen niye böyle yapıyorsunuz :)))

Daha detay vereyim mi 😊

Mesela bazı kadınlar benim memelerimin teki daha küçük yok genital bölgem çirkin evlenince ne yapcam diye dert ediyorlar ya, onların da pipileri yamuk ve küçük 😍 ama maşallah sanki en güzeli en büyüğü kendilerinde gibi davranıyorlar

Daha detay vereyim mi 😊

Mesela bazı kadınlar benim memelerimin teki daha küçük yok genital bölgem çirkin evlenince ne yapcam diye dert ediyorlar ya, onların da pipileri yamuk ve küçük 😍 ama maşallah sanki en güzeli en büyüğü kendilerinde gibi davranıyorlar

hahahhaha onlar için ennn mükemmel şeyyy

Evli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Kılo aldıgım zaman dıkkat mı etsen der bana catlak selulıt oluyor malesef

Benim karin bolgem ic bacak komple catlak hatta koca koca yarik uzerine bi de egilince sarkan bi gobegim var egilmezsem dümdüz tabi :))
Ben rahatsiz oluyorum ama eşim sorun yapmıyor şükür. Çünkü evlendiğimde öyle diildim ne olduysa dogumdan sonra oldu kilo vermekten vs yapacak bir sey yok

Eşimin belinde bolca vvar. Ben 2 gebelik geçirdim bi gıdım olmadı çok şükür.. Genetiğime sağlık :KK70:

Ama tüylerimlen kocamı döverim :KK70: adam süt gibi.. Kızılderili falan olaydım adımı istenmeyen tüy koyarlardı kesin :KK70:
Peki moralimin çok bozuk olduğu an şu yorumu okuyup yerlere yatmam:halay:
Konuya yorumum bende de var çatlak ama kocam onu kafaya takamaz önce kendi göbeğine bak derim sanki kendileri taş gibi de :KK53:

Peki moralimin çok bozuk olduğu an şu yorumu okuyup yerlere yatmam:halay:
Konuya yorumum bende de var çatlak ama kocam onu kafaya takamaz önce kendi göbeğine bak derim sanki kendileri taş gibi de :KK53:
ay çok sevindim ne mutlu bana ilaç gibi gelmiştir :))

Evli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Valla ben önceden selülitlerim yüzünden baya çekinirdim. Sonra fark ettim ki bu takıntım özellikle cinsel hayatımı derinden etkiliyor. Sonra yavaş yavaş saklamaktan vazgeçtim. Kocamın da hiç umurunda olmadığını fark ettim. Şuan mutluyuz :-)

Sen de boşver. Kendinle barışık ol :KK200:

Bence doğru insanı bulduysanız eğer, bırakın onun sevmesini, kendinizin bile kendinizle daha barışık hale gelmenize vesile oluyor. Cünkü gerçekten seven sizi olduğunuz gibi sever. Siz kendinizi kabul etmekte hala bocalarken, seven sizi çoktan öyle sevmiş. Önemli olan sizinde zamanla kendinize daha sevecen yaklaşmaniz.

Back
X