Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi mükemmel miymişBenim eşim daha yaşın kaç bir surü selilutün var zayifsında niye boyle diye surekli soyleniyor çatlağın yok iyiki diyor hamilelikte dikkat edelim olmasn diyoryani keşke farkinda olmayan bir erkek olsaydı ama malesef surekli gözluyor
![]()
Peki erkeklerin her yerinden fışkıran kılları? Göbek deliklerinde ve ayak parmak aralarında biriktirdikleri pamukçukları? Ağızlarının içine giren sakal bıyıkları?
ay soğudum resmen niye böyle yapıyorsunuz :)))
Daha detay vereyim mi
Mesela bazı kadınlar benim memelerimin teki daha küçük yok genital bölgem çirkin evlenince ne yapcam diye dert ediyorlar ya, onların da pipileri yamuk ve küçükama maşallah sanki en güzeli en büyüğü kendilerinde gibi davranıyorlar
Kılo aldıgım zaman dıkkat mı etsen der bana catlak selulıt oluyor malesefEvli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Yok benim sevdiğimde görsem soğumam hatta sevesim bile gelir :) Teşekkür ederim cevabınız için :)Çatlak, hafif selülit, göbek, hemen her yerde çıkan zorlu tüyler... Hiç biri problem olmuyor. Siz bir erkekte çatlak görünce soğuyor musunuz?
Peki moralimin çok bozuk olduğu an şu yorumu okuyup yerlere yatmamEşimin belinde bolca vvar. Ben 2 gebelik geçirdim bi gıdım olmadı çok şükür.. Genetiğime sağlık
Ama tüylerimlen kocamı döverimadam süt gibi.. Kızılderili falan olaydım adımı istenmeyen tüy koyarlardı kesin
![]()
ay çok sevindim ne mutlu bana ilaç gibi gelmiştir :))Peki moralimin çok bozuk olduğu an şu yorumu okuyup yerlere yatmam
Konuya yorumum bende de var çatlak ama kocam onu kafaya takamaz önce kendi göbeğine bak derim sanki kendileri taş gibi de![]()
Valla ben önceden selülitlerim yüzünden baya çekinirdim. Sonra fark ettim ki bu takıntım özellikle cinsel hayatımı derinden etkiliyor. Sonra yavaş yavaş saklamaktan vazgeçtim. Kocamın da hiç umurunda olmadığını fark ettim. Şuan mutluyuzEvli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Onun degil de benim mukemmel olmam gerekliymis.. yaşim daha genc oldugu icin bakimli olmam lazimmisKendi mükemmel miymiş
Kaslı falan?