Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin canım yaşadığıni insan bi tek kendisi bilir. Ama sıkma canini dua et. Allahim evliliğine huzur versin. Konuşma larda artik kavga ettiğiniz icin de konusun bi daha diyemiyorum. Ama.cok yenisiniz ya erkekler boyle hemen degisir mi.Haklısınız ama dedim ya bunlar yaşadıklarımn belki yüzde ikisi...
Bi kere kardeşinin yanında babamın düşüncelerini eleştirdi bende bunları bana değil babama syle dedim hemen aramızda sorun oldu yatakta 3 saat kadar agladm sessiz sessiz sirtini dönüp uyudu
Bende senin ruhun yaşlı diyorum bazen ise gidelim eve gelip tv izlesin ben yemek yapiym iste hayat buEşiniz bu yaşta hayattan bezmiş gibi![]()
Kızma birader tavla hepsini denedik bu sefer o tavla sevdi ben kızma birader sinema izledik evde ben korku seviyrm deli gibi o korkudan hoşlanmıyor dedim ya tamamen zitEvde de dışarı çıkmadan yapılacak çok şey var. Oyun oynayın. Puzzle yapın. Evde sinema filmi izleyin. Evli iş yerinde görüştüğünüz arkadaşlarınız varsa eve davet edin. Sıkılmamak için çok şey var aslında
Eşin kendi annesinden gördüğünü senden bekliyor bence. Haksiz miyim?Bende senin ruhun yaşlı diyorum bazen ise gidelim eve gelip tv izlesin ben yemek yapiym iste hayat bu
Daha çok erken ama ya. Birlikte terapiste gitmeyi denediniz mi?Bende senin ruhun yaşlı diyorum bazen ise gidelim eve gelip tv izlesin ben yemek yapiym iste hayat bu
Benin kardeşim değildi hatta kendi kardesydiBen esinizin babanizin düşüncelerini kardesinizin yaninda elestirmesine takildim. Siz onun ailesine yapsaniz ne olurdu acaba
Denemedik aslındaDaha çok erken ama ya. Birlikte terapiste gitmeyi denediniz mi?
Hiç hoş değil. Size söylese bir derece derdim ama bu olmamis benceBenin kardeşim değildi hatta kendi kardesydi
Olabilir. Belki suda olabilir ben ankarada büyüdüm asla küçümsemek için söylemiyorum kendisi koy de buyumus bu yüzden zevklerimz yani gezmek eğlenmek bu gibi konulardaki zevklerimz farklı olabilir miEşin kendi annesinden gördüğünü senden bekliyor bence. Haksiz miyim?
Kızma birader tavla hepsini denedik bu sefer o tavla sevdi ben kızma birader sinema izledik evde ben korku seviyrm deli gibi o korkudan hoşlanmıyor dedim ya tamamen zit
Oncelikle teşekkür ederim cnku farklı bakış acılarına çok ihtiyacm var.Bu kadar herşeyin farkında olman bence çok güzel. Körü körüne eşimi çok seviyorum demiyorsun. Eğer eşin bu sevdiğin şeyleri yalnız başına yapmaya izin veriyorsa sorun yok. Ama sevdiğin herşeyden mahrum kalacaksan bilmiyorum. Önemli olan 30 yıl sonra pişmanlıklarının olmaması. Eşin de gençmiş. Belki değişir.
Psikologm çocuk düşünme çünkü anne babadan önce iyi bir sevgili olmanz lazım dedi ama benim bu ay hamile olma korkum var istemeden tbi kafam çok karışık kafam çok dolu önümu goremiyorumZıtsanız bu adamla mutlu olamazsınız yarın çocuk olsada onun yetiştirmesindede zıt düşersiniz çocuk olayı daha da ağır , tanıyamamışsınız birbirinizi aşka dalmışsınız ama aşktan önemli uyumlu olabilmek bunu yakalayamamışsınız , adamda kalas değişmez