evlilikten ne bekleyip,ne buldunuz?

Allah yardımcın olsun. Çok üzüldüm. Ben de senin gibiydim. Çukura düşsem o çıkarır diyordum, beni çukura atan o oldu.
Çok teşekkür ederim... Mutsuz yaşantımdan ona sığınmıştım ben , olduğum gibi ve net...
aşık olmadığım halde şefkatli iyi diye....
ama şuan herkesten önce ondan sakınıyorum, çocuğum olduğundan tam anlamıyla kurtulamıyorum da...
ve bisürü şey daha
Allah seninde hepimizin de yardımcımız olsun canım

Aradigim hicbiseyi bulamadim. Sokaktaki agacla evlenmis gibi hissesiyorum, cam agaciyla bir odunla bir kutukle..

Aradığım herseyi buldum diyemem çünkü onu tanıdığımda hiçbirşey aramıyordum.

Evlilikten beklentilerimi karşılıyor
Sevgi saygı sadakat sex iletişim
Hepsi mevcut ve guzelanlaşıyoruz.

Bana göre daha duragan bir yapısı var ama çok kültürlü
Beni şaşırtmayı biliyor
Hoşsohbet
Gezmeyi pek sevmiyor ev erkeği

Ev işlerinden pek hoşlanmıyoruz ikimiz de.
Ama küçük yardımlar istediğimde kabul ediyor.

Sanırım maddi açıdan daha çok kazansın rahat edelim isterdim bir de dış görünüş olarak uzun boylu olmasını.

Tum artı ve eksilerle evlilik güzel.

Aşk sevgi huzur mutluluk saygı değer umdum ve şükür ki hepsini buldum .
Ev işlerinde çok yardımcı olmasa da rica ettiğim zaman yapıyor bazen sofrayı toplarken yardım ediyor mesela gel şu yorganın yüzüü değiştirelim yardım et dediğim zaman da yapar vs..vs..
Mutluyum büyük bir sorunuum yok şimdilik . İşe çok önem veriyor 2-3 iş birden yapıp kazncını hep arttırıyor . ( biraz da o paraaları ona da verelim buna da diye dağıtmasa iyi olcak ama ) öyle :)

Beni el ustunde tutan bir es istedim,sahiplenen, arkamda sapasapglam duracak bir es..her sabah operek uyandirmasa da sinirli uyanmasaydi ben gune daha farkli baslardim..ama malesef en ufak birseyde karsimda gordum,benle yasamasi gereken bircokseyi annesiyle yasadi..hakkim helal mi bilmiiyorum bunu soyylemek icin cok erken..ama bildigim tek sey..insallah rabbim en kisa zamanda onu bu yanlisindan dondurur...ayriyiz su anda.

Mutlu, huzurlu, sağlam bir evlilik umuyorum.
Her ne olursa olsun saygımızın ve sevgimizin bitmediği, iletişimimizin hiç kopmadığı, konuşarak her şeyi halledebileceğimiz bir evliliğin hayalini kuruyorum.
Hatta bazılarına tuhaf gelebilir ama birbirimize sinirliyken sorunları sevişerek halletmek istiyorum
Daha yumuşak, ılımlı oluyoruz çünkü seviştikten sonra

umduklarım:
1)huzur kimsenin karışmadığı bir yer,
2)ortalama ev eşyaları,ortalama gelir.
3)sıcak yuva
4)evine bakan eş
5)ayarı olan eş çalışkan eş.
bulduklarım:
1)ev için şimdilik karışan yok 4 duvarı olduğuna şükür ediyoruz elektrik sistemi yamuk. yaptırınca kıymete mi biner bilmem
2)kv. eski eşyaları taksitini yeni ödediği fırın,tv
3)Allaha şükür şuan ikimizinde işi var.ben sıkıyım oda sıkı olduğunu zannediyor gereksiz şeylere para harcayıp gerekli şeylere kısıp.
4)Allaha şükür evine bakıyor.yuvamız sıcak.
5)çalışmayı seviyor Allaha şükür.
6)ayarı yok ama dengesiz,kaprisli,çocukça inatçı,özür dilerim demesini bilmiyor.Kavgalarımızda onun saçmalıklarının karakter sınırıma dayanması ile başlıyor. evlenmeden önce daha vurdum duymazdı. şimdi pimpirikli,ben gamsızlaştım.yaptığı dangalaklıklarla daha da gamsızlaştırıyor sağolsun.kendide pimpirikten kuruyup gitçek galiba .
şuan çocuğum yok ama böyle giderse bu tabloya çocuk ekleyince nolur bilmem

çok beklenti içinde değildim ama onun ve ailesinin beklentilerinden dolayı evliliğimin ilk yılında çokk sorun yaşadım yeni yeni aşıyoruz bunları da . herkes gibi ilgi alaka beliyoruz yani ama her zman olmuyo (bu ikimiz içinde geçerli) ev işlerinde yardımcı (bu konuda da çok şaşırfım) birbirmizi idare etmeyi öğreniyoruz yavaş yavaş :)

her dediğimi yapan, her istediğimi alan, çocuğuyla ilgilenen, ev işlerinde yardım eden bir kocaya sahibim. sürpriz bilmez, beni şaşırtmaz, fazlaca iyi niyetli,yavaş, bencil. ailesine hep ezdirir orta yolu asla bulamadı.bir gram hakkım varsa kendisine haram ediyorum. görüldüğü üzere bir yanlış bütün doğruları götürüyor. ailesi bizi çok yıprattı eşimde beni.

hayalimde güçlü,saygılı,eşine sahip çıkan bir erkek vardı.olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…