- Konu Sahibi mutsuzperi
-
Kızlar selam evlilikle ilgili yorumlarınızı yazar mısınız?eşinz nasıl biri ,ilgisiz mi iyi mi yardımcı mı detsek mi?iyi huyları ve kötü huyları?mutluysanız neden mutlusunuz mutszsanız neden merak ediyorum,konuşmak istedim şimdiden teşekkürler
Evlilikten ne mi buldum?
4 yıl bir prensle flört ettikten sonra evlenince kurbağaya dönüşen bir adamı gördüm.
Sadece kendini düşünen, elinde sürekli TV kumandası etrafına duvar örmüş birini buldum.
Hakaretler, küfürler, eleştiriler....sürekli mutsuz, kavga etme modunda gezen birini buldum.
Çevresine melek gözüküp evde canavara dönüşen birini buldum.
Sonuç: terk edildim, aldatıldım, boşanmak üzereyim.
Bosandim. Oglum ve ben yeni bir hayata basladik.Canım durumun ne merak ettim.
Çok sevindim senin adına . Nasıl geçti o süreç çabuk atlatabildin mi?Bosandim. Oglum ve ben yeni bir hayata basladik.
Zor bir donemdi. Kendime gelmem epey surdu ama baska bir sehirde ise girdim. Oglumun okul telasi, yeni yer yeni ev yeni hayata adaptasyon derken kendimi epey toparladim. O artik umurumda degil. Iyi ki bitmis. Simdi aslinda keske daha once bitseydi, nasil kaldirmisim onca seyi diyorum.Çok sevindim senin adına . Nasıl geçti o süreç çabuk atlatabildin mi?
dunyanin en ozel ve mutlu evliligi bizimki olacak sandim ama ilk gunden cirkefin ocagina dustum : ) nasip degilmis, bitti, bu evlilikle ilgili aldigim en isabetli karar bosanmakti.. hepimiz icin hayirlisi insaAllah..
Zor bir donemdi. Kendime gelmem epey surdu ama baska bir sehirde ise girdim. Oglumun okul telasi, yeni yer yeni ev yeni hayata adaptasyon derken kendimi epey toparladim. O artik umurumda degil. Iyi ki bitmis. Simdi aslinda keske daha once bitseydi, nasil kaldirmisim onca seyi diyorum.
benim hatam 'duzelir' diye kendimi kandirmak oldu.. kimse degismez, sakin pisman olmaBu konuları okudukça çok üzülüyorum bende evliliğin eşiğinden döndüm. Evlenmedn nasıl biri olduğunu gösterdi rabbim, çok şükür bitti kurtardı beni ondan. Ama bazen düşünüyodum devam etseydik değişirdi, değiştirirdim onu ama böyle şeyleri okudukca değişmeyeceğine hakkımda en hayırlı olanı bu olduğuna emin oldum.
Evlenmeden önce de farkındamıydın pekibenim hatam 'duzelir' diye kendimi kandirmak oldu.. kimse degismez, sakin pisman olma
son zamanlar belli etmislerdi ailesi de kendisi de ama ben saf saf pembe gozlukle baktim, yanlis anlasilma vardir dedim, birbirimizi tanimiyoruz (aileler) ondan boyle oluyo dedim.. vs vs.. dugunden sonraki ikinci gun koptu hersey.. cirkef, basit, rezil insanlarmis, acikca gordum..Evlenmeden önce de farkındamıydın peki
son zamanlar belli etmislerdi ailesi de kendisi de ama ben saf saf pembe gozlukle baktim, yanlis anlasilma vardir dedim, birbirimizi tanimiyoruz (aileler) ondan boyle oluyo dedim.. vs vs.. dugunden sonraki ikinci gun koptu hersey.. cirkef, basit, rezil insanlarmis, acikca gordum..
haa bi de 1 sene sabrettim duzelir diye..
en sonunda ben de koptum, bitti sukur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?