- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi mutsuzperi
-
bekliyordum buldum
amin canim, hepimiz icin insaAllah guzelliklerle dolu olsun hayat.. sukrediyorum ben de uzamadigina..Ben anlamıyorum bu insanları hiç mi Allah korkuları yok? İnsanların evliliklerine, hayatlarına burnunu sokuyolar ama ilahi adalet var kimsenin yaptığı kalmaz yanına. Hep iyi niyetimizden böyle oluyo onlar gibi çirkef olmak vardı ya..Ama Allah korkusu var işte. Rabbim sevdiği kullarını korur senide kurtarmış onlardan inşallah daha güzel daha temiz bi hayatın olur içi pislikle dolu insanlarla bi ömür geçmez. Bende farkındaydım bile bile kabullenicektim değişir diyodum ama Allah izin vermedi tam olucakken herşey tepe taklak oldu bu konuları okudukca şükrediyorum kurtulduğum için.
herkesin imtihani baska baska canim iste..kaç yıllık evlı olduklarını da sorman lazım canım..Cicim aylarında herkes aradıgını buldugunu sanar,ama cocuktan sonra cogu sey bambaska boyutlara gecer..Evlılık = Rahat Batmasıdır..
Allah ıslah etsin ne denir ki başka.. benmde duygularımla oynadılar kendimi o kadar değersiz hissettim ki ama rabbim kimsenin yanına bırakmaz benim içim rahat bana yaşattığının acısı elbet çıkacak.amin canim, hepimiz icin insaAllah guzelliklerle dolu olsun hayat.. sukrediyorum ben de uzamadigina..
inlari da Allah a havale ettim.. insanî degerlerin hepsinden yoksun olduklari icin aciyorum yalnizca..
sukret canim, evlenmemissin o insanlar.. Rabbim sana haksizlik edenleri, sana mutlulukla unuttursun, insaAllah.. onlar Allah a hesap verecekler; beddua etmeyelim.. bu dunya sadece burda kalmayacakAllah ıslah etsin ne denir ki başka.. benmde duygularımla oynadılar kendimi o kadar değersiz hissettim ki ama rabbim kimsenin yanına bırakmaz benim içim rahat bana yaşattığının acısı elbet çıkacak.
Canim benim ya!Yazının başı na çok güldüm sonrası hüsran tıpkı benim gibi üzülme canim keşke herkes umduğunu bulsa çok çok zorEvlilikten ne mi buldum?
4 yıl bir prensle flört ettikten sonra evlenince kurbağaya dönüşen bir adamı gördüm.
Sadece kendini düşünen, elinde sürekli TV kumandası etrafına duvar örmüş birini buldum.
Hakaretler, küfürler, eleştiriler....sürekli mutsuz, kavga etme modunda gezen birini buldum.
Çevresine melek gözüküp evde canavara dönüşen birini buldum.
Sonuç: terk edildim, aldatıldım, boşanmak üzereyim.
Beddua etmiyorum zaten tam tersi belki benim de suçum vardır diye hep onları aklamaya çalıştım ama olmadı hiç bi hatam yok sevmekten başka güvenmekten başka bişey yapmamışım Allaha havale ediyorm başka yapcak bişeyim yoksukret canim, evlenmemissin o insanlar.. Rabbim sana haksizlik edenleri, sana mutlulukla unuttursun, insaAllah.. onlar Allah a hesap verecekler; beddua etmeyelim.. bu dunya sadece burda kalmayacak
kendini asla suclama.. ben de aynisini yapmistim zamaninda..Beddua etmiyorum zaten tam tersi belki benim de suçum vardır diye hep onları aklamaya çalıştım ama olmadı hiç bi hatam yok sevmekten başka güvenmekten başka bişey yapmamışım Allaha havale ediyorm başka yapcak bişeyim yok
Bilmiyorum ben konumu göndersem okurmusun o zaman suçlu olup olmadığımı anlarsınkendini asla suclama.. ben de aynisini yapmistim zamaninda..
insan kendi hatasini da gorebilmeli elbet, ama burda biz zorla uzerimize suc aryoruz..
Allah yardımcın olsun. Çok üzüldüm. Ben de senin gibiydim. Çukura düşsem o çıkarır diyordum, beni çukura atan o oldu.Sığındığım insandı , sakındığım insan oldu ...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?