evlilikten ne bekleyip,ne buldunuz?

ruh eşimi buldum hayatımın aşkı 11 yıl olucak şubatta tanışalı 4 yıllık evliyim.allahıma dua ediyorum böyle bir eşe sahip olduğum için.sadece eş değil yeri geliyo bi dost yeri geliyo bir kardeş ana baba herşeyim olabiliyor.tekrar dünyaya gelsem yine eşim derdim.tanışdğımız yıllarda ne kadar çok kavga etsekte zamanla beraber büyüdük beraber aştık sorunlarımızı.tabiki ikinmizde dört dörtlük değiliyiz yeri gelir ben susarım bir kavgada yeri gelir o bazen sıkılırız bize birbirimizden ama dönüşümüz muhteşem olur .ben karşımda insandan dürüstlük saygı sevgi beklerim çok şükürkü hepsi mevcut.evelenirken acabalarım varken şimdi iyi benim eşim diyorum.rabbim herkese huzur dolu sağlıklı bir yaşam nasip etsin inş

kaç yıllık evlı olduklarını da sorman lazım canım..Cicim aylarında herkes aradıgını buldugunu sanar,ama cocuktan sonra cogu sey bambaska boyutlara gecer..Evlılık = Rahat Batmasıdır..

amin canim, hepimiz icin insaAllah guzelliklerle dolu olsun hayat.. sukrediyorum ben de uzamadigina..
inlari da Allah a havale ettim.. insanî degerlerin hepsinden yoksun olduklari icin aciyorum yalnizca..

amin canim, hepimiz icin insaAllah guzelliklerle dolu olsun hayat.. sukrediyorum ben de uzamadigina..
inlari da Allah a havale ettim.. insanî degerlerin hepsinden yoksun olduklari icin aciyorum yalnizca..
Allah ıslah etsin ne denir ki başka.. benmde duygularımla oynadılar kendimi o kadar değersiz hissettim ki ama rabbim kimsenin yanına bırakmaz benim içim rahat bana yaşattığının acısı elbet çıkacak.

Burası bir derdim var bölümü hanımefendi anket yeri değil ayrıca çok üye var bu sitede bazısı mutlu olamamıştır boşanıyordur bazısının ufak sorunlaru vardır ama mutludur. Yani ülkedeki herkes gibi ne yani mutsuz sayısı fazlaysa evlenmicrk misin merakını gidermek mi amacın. Aşık olduğun kalbinin çarptığı aynı zamaanda mantığının tarzının uyduğu insandır doğry olan tanıman lazım yine de evlilik farklu kesin mutlu kesin mutsuz olursun diyemez kimse o yüzden konunda anlamsız bir derdin varsa anlat yardımcı olalım

Allah ıslah etsin ne denir ki başka.. benmde duygularımla oynadılar kendimi o kadar değersiz hissettim ki ama rabbim kimsenin yanına bırakmaz benim içim rahat bana yaşattığının acısı elbet çıkacak.
sukret canim, evlenmemissin o insanlar.. Rabbim sana haksizlik edenleri, sana mutlulukla unuttursun, insaAllah.. onlar Allah a hesap verecekler; beddua etmeyelim.. bu dunya sadece burda kalmayacak

Canim benim ya!Yazının başı na çok güldüm sonrası hüsran tıpkı benim gibi üzülme canim keşke herkes umduğunu bulsa çok çok zor

sukret canim, evlenmemissin o insanlar.. Rabbim sana haksizlik edenleri, sana mutlulukla unuttursun, insaAllah.. onlar Allah a hesap verecekler; beddua etmeyelim.. bu dunya sadece burda kalmayacak
Beddua etmiyorum zaten tam tersi belki benim de suçum vardır diye hep onları aklamaya çalıştım ama olmadı hiç bi hatam yok sevmekten başka güvenmekten başka bişey yapmamışım Allaha havale ediyorm başka yapcak bişeyim yok

kendini asla suclama.. ben de aynisini yapmistim zamaninda..
insan kendi hatasini da gorebilmeli elbet, ama burda biz zorla uzerimize suc aryoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…