Evlilikten ne kadar zaman sonra çocuğunuz oldu?

Evliliğimin 3.yilinda kızım doğdu.ilk sene doğu goreviyle eşimden çok uzakta kaldım.diger sene 8 ay boyunca ağır bir hastalığın tedavisini gördüm.Sonra çocuk düşünmeye ve istemeye başladım.Ama milletin ağzı torba değil tabi. En yakinlarim olmak üzere niye beklediğim çok sorgulandi.Kizim onun için en hayırlı ve güzel vakitte geldi.Kimin ne dediği bosverilmeli.Hic çocuk istemeyip düşünmeyip ya da olmayacağı durumlarda olabilir.Millete uzaktan bakmak düşsün,boşver..

4 senelik evliyim 32 yaşındayım çocuğumuz yok. Etrafımdan bebek baskısı da gelmiyor. Maddi manevi hiç bir eksiğim yok eşimle çok mutluyum şükür ama bebek için insan nasıl hazır olur onu çözemiyorum. Yaklaşık 2 yıldır bir kaç ay sonra düşüncem artık diyorum ama o bir kaç ay hiç gelmiyor. Neye hazır hissetmem gerektiğini bile bilmiyorum 😞

Doğumuz nasıl oldu bende aynındurumdayım doğuma iki ay çar cevap verirseniz çok mutlu olurum
Normal doğumu çok istedim ama günüm geçmesine rağmen oğlum doğum kanalına inmedi. Ben artık vücudumdaki ağrılara dayanamadım ve sezeryan istedim. Spinal anestezi ile sezeryan oldum. Çok rahat miss gibi bir doğum oldu. Doğumdan sonra çok erken yürüdüm, hemmen sütüm geldi, hiç ağrım sızım olmadı şükür.

Normal doğumu çok istedim ama günüm geçmesine rağmen oğlum doğum kanalına inmedi. Ben artık vücudumdaki ağrılara dayanamadım ve sezeryan istedim. Spinal anestezi ile sezeryan oldum. Çok rahat miss gibi bir doğum oldu. Doğumdan sonra çok erken yürüdüm, hemmen sütüm geldi, hiç ağrım sızım olmadı şükür.
Peki korkunuz oldumu vajinusmus hastaları yapamıyor algısı yanlış mı sizce atmosfer deb korkutunuz mu

Evlendikten 8sene sonra çocuk yaptım çok pişmanım keşke daha önce yapsaymışım çünkü yaş ilerledikçe kafan kaldırmıyor

Ilk gece :KK53: cok sukur hic pisman olmadim ne yasim kucukdu diye nede erken oldu diye. Iyiki olmus oglum yine olsa yine yaparim o derece:KK70:. Gezemedim tozamadim diye hic dusunmedim oglumla gezdim tozdum. Belki uysal bi bebekti diye boyle dusunuyo olabilirim.

Bu tamamen evliliğe kişilere bağlı. Bazısı evliliğinde sorun yaşar erteler. Veya benim gibi çocuk bakması zor diye düşünür erteler.
Bazısı ilk aylardan çocuk ister. Yani yaşantiniza bağlı.

Evlendikten üç sene sonra çocuk isterdim.Üçüncü senede yani ama eşimle hala oturmayan şeyler var onun iş durumu vs. gibi.Gelecek sene düşünürüm diyordum ama artık 30a kadar yolu var diyorum yaşım 27...Ne yaparım bilmiyorum artık hemen herkes ne zaman çocuk demek yerine dua moduna geçti sanırım olmadığını düşünüyorlar kendi annemde dahil olmadığını söylüyor sorunlara.Bugün en son görümcem eşime demiş (kendisiyle görüşmüyorum senede bir rastlarız anlaşamıyoruz) rüyamda gördüm kızınız olmuştu bembeyazdı tontondu diye bu bir çeşit psikolojik baskı değil mi? Bazen neden 30dan önce evlendim diyorum ama kader kısmet işte...
Kişiden kişiye değişir ben bebekleri çok sevdiğimden ilk yılımız dolmadan doğdu bebeğim hiç de pişman değilim üstelik yaşım da çok genç. İkinci olursa bi 10 15 yıl sonra düşünürüm. Ama benim kendi tercihimdi erken yaşta anne olmak. Büyük sorumluluk hazır olasağa kadar bekle dinleme kimseyi. Çünkü hayatın tümden değişiyor ve evliliğin de değişiyor artık anne baba oluyosunuz eşten önce.

Arkadaşlar konularıma yorum yapmayın bunu bile hazmedemiyorlar güncele bakalım lütfen 🥰

benneyanginlargordum benneyanginlargordum
Ya canım neden olmasın.
Bak ben ne ameliyatlar ne tüp bebek denemelerinden sonra 37 yaşında doğal yolla gebe kaldım. Valla zaman su gibi ayın birinde 13 aylık olacak.
38 yaşındayım oğlum 8 aylıkken doğal yolla tekrar gebe kaldım şu an 4 aylık.
Sen neden olmayacakmışsın Allah sana çok güzel evlatlar nasip eylenecek hissediyorum.❤️

Back
X