Ben 17 yaşında ayrıldım evden üni için bi daha da dönmedim 22 yaşında evlendim 2 senedir aynı evde yaşıyorduk haliyle zor olmadı ama bana da mezun olunca sorumluluk vurmuştu işimde mutsuzdum arkadaşlarım yüksek lisans yapıyordu yurtdışında boğuluyordum 2019da düğünümüz 2018de nikah oldu sonra pandemi vurdu eşim işsiz kaldı ben eve bakmak zorunda kaldım memleketim yazlık ilçe ailem hep orada ben istanbul işe gidiyorum fmfliyim hastalık korkusu var o ara biz kriptoda iki koca kafa battık of Allahım of hatırladıkça kabus 4545343 kere boşanma konuşması yaptım kafamda bi kaç kere hiçbir şey demeden babama gidiyordum

tek istediğim evde kalmak 24 yaşındaydım tabii daha. Benim evliliğim hep zor şeylerle sınandı bi ara ev yaptırdık altın borcu ağzımıza etti kredi kartı borcunu asgarisini eksi hesapla ödedim o derece borç ben şuursuz gibi alışverişteyim ama baliye gidiyoruz 3 gün İtalya tatili yapıyoruz tüm yıllık izinde antalyaya gidiyoruz bi şekilde toparlıyoruz pat başka bir şey. Şimdi de 2 aylık bebeyle ikimizin de işi yok

bebe büyümeden risk alalım deyip iş kurdu eşim 2 milyon borcumuz var.... rahatlayınca rahat batıyor bu sene borcumuz vs yoktu gelirimiz iyiydi boşanacaktık mesela