Şeytan seni görse tövbe edip imana gelir.Arkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Neden öyle söylüyorsun senin de başına gelebilir bir gün kınamaŞeytan seni görse tövbe edip imana gelir.
İyi b.k yiyorsun.Arkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Ne diye millete beddua ediyorsunuz ? Yaptiginiz sey dupeduz ahlaksizlik.Neden öyle söylüyorsun senin de başına gelebilir bir gün kınama
Ben bir başkasının evladını ya da ne bileyim fiziksel görünüşünü kınamam. Ama ben bir başkasının yaptığı k*hpeliği kınarım. 4 tane çocuğum var. Dünyada başka adam kalmasa yine de evli biri ile konuşmam ve çocuklarımın babasına da senin yaptığın gibi k*hpelik yapmam.Neden öyle söylüyorsun senin de başına gelebilir bir gün kınama
Kimse de ben bir b*k yedim. Allah da benim belamı versin demiyor. Kocası anlayış göstermemiş miş de yalnızmış da. Kılıf da hazır.Ne diye millete beddua ediyorsunuz ? Yaptiginiz sey dupeduz ahlaksizlik.
Benim başıma gelmez. Çünkü ben sizin gibi sütü bozuk değilim.Neden öyle söylüyorsun senin de başına gelebilir bir gün kınama
Müge Anlı diyor yaÜç çocukla böyle gizli saklı fingirdemeye zaman bulan kadınlara hayret ediyorum.
Yani bir de büyük günah mı demiş.
Yok canım sevap sevap. Hamile karısı özellikle çok sevap kazandırmıştır sana
Pazar pazar sorulan soru
5 çocuğu bırakıp gidebilirler "aşklarının" pesine , gündüz, kuşakları bunlar gibilerle dolu malum.Ay adam senin 3 çocuğunu ne yapsın boş hayaller kurmaboşan.
Arkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?