Evliyim ama başka biriyle konuşuyorum

Eşten gizli konuşuluyorsa o arkadaşlık değildir. Benim de görüştüğüm erkek arkadaşlarım var, eşim bilir, tanır, ailece de görüşürüz

Eşten gizli konuşuluyorsa o arkadaşlık değildir. Benim de görüştüğüm erkek arkadaşlarım var, eşim bilir, tanır, ailece de görüşürüz
Olması gerektiği gibi. Benim de birçok çocukluk arkadaşım erkek ama hem eşleri yanlış düşünmesin diye hem de kendi eşimin aklında soru işareti olmaması adına özel bir durum olmadıkça iletişime geçmeyi tercih etmiyorum.

Normal olan budur zaten. Yani hem yapıp hem kılıf uyduruyorlar

Hay Allah'ım inanamıyorum Rabb'im esirgesin yani başıma gelmez demiyorum ama herhalde benim kocam böyle bir kadınla dertleşse o kadının da kocamın da saçlarını didik didik ederim Bir de soruyor günah mı sevap mı diye

Ayyy yazık o çocuklaraa

Valla ya benim ilk çocugum olacak hamileyim kankilerime vakit ayıramıyorum ar damarı çatlamış kuduruklar haha

Yok küçük günah…

Günah değil canım olur mu? Karısı hamileymiş hem de. Büyük sevap kazandınız. Buyrun sevabınız

Sadece konuştuğunuzu düşünmüyorum . Buluştuğunuzuda düşünüyorum . Numaralarınızı değiştirin , sosyal medyalarınız varsa kapatın . 3 çocuğa nasıl yetişiyorsunuz . Hiç anlamadım . Kendinize bir Hobby bulun . Uzatmayın bu konuşmayı.

Yok canım benim cenneti garantiliyorsun böyle devam et

Kesinlikle aynı durumdayız ben anlamıyorum bizimkiler mi böyle millet 3-5 çocukla her haltı yiyor çocuklar mı uslu anlamadım ki ben bir taneyle hayatım karardı

Evlilerin bile sevgilisi var. Biz hala sap

Neyse ciddi yorum:
Genç yaşta evlilik ve annelik yaşamışsın. 30 yaşında 3 çocuk sahibi olmak pek bu devire uyan bir şey değil. Muhtemelen çalışma hayatı olmamış bir kadınsın. Evlenince arkadaşlarınla da hayatın uyuşmadı ve sosyal anlamda yalnız kaldın diye tahmin ediyorum. Bu bahsettiğin erkek bence arkadaşlık ihtiyacını karşılıyor. Kötü düşünmedim ben. Onu hiç gerçekte gördün mü?

Bu işin sonu son değil bol gözyaşı ve acı çekeceksin burak bastan bırak

Her kayıp yaşayan eşini aldatsaydı memlekette boynuzsuz insan kalmazdı. Yaptığınız terbiyesizlik. Eşinizin size destek olmamasından rahatsızsanız ayrılırsınız. Aldatmak niye?
Bi tane boğulmamış ki iki tane boğulmuş o yüzden adama günah sayılmaz, az anlayış ya hdjdjd

Ben kadın erkek asla arkadaş olamaz kafasında biri değilim. Arkadaşınız olabilir elbette ama dümdüz, içinde art niyet olmayan bir arkadaşlık olsa eşinizden ve karşı tarafın eşinden saklı gizli konuşmazdınız heralde değil mi?

Benim de erkek arkadaşlarım var liseden, üniversiteden. Ara ara haberleşiriz, konuşuruz. Denk gelirsek de görüşürüz. E zaten iş yerinde arkadaşlarım var. Arada iki sohbet ederiz vs.
Kopamamak dediğiniz şey başka bir durum. Yani zaten normal, olması gereken samimiyette bir arkadaşlığınız olsa kopmanız gerekmezdi.

Bu muhabbeti kesmek zorundasınız. Kendinize başka uğraşlar bulun, terapi alın.

Ne günahı saçmalama aksine sevap işliyorsun
Tövbe yarabbim manyakmısın nesin bide soruyomusun utanma ar edep duygunu nerde kaybettin acaba Allah senin gibi insanlardan arkadaştan akrabadan konu komşudan uzak etsin yarabbim bide karısı hamileymiş o kadının ahı tutar seni inşallah. Kendine normal arkadaş bulamadında mı elin evli barklı adamıyla sohbet ediyosun edepsiz.
3 tane çocukla nasıl vakit buluyosun böyle pisliklere ben anlamıyorum kocandan memnun değilsen boşan gitsin git kimle fingirdiyosan fingirde kimse sana bişey demez.
O çocuklarının yüzüne nasıl bakıyosun ben anlamıyorum nasıl anneler var ya gerçekten pes.
Çocuklardan biri seni duyup farkedip babasına söylese napıcaksın Allah korusun al sana kadın cinayeti canınızın hiçmi kıymeti yok ya hiçmi korkmuyosunuz. Özgürlük böyle bişey değil Allah'ın cahili git biraz kitap oku...

Bir kere bu tarz hikayelerde lafa eşimi çok seviyorum diye başlanılıyorsa bu bir yalandır. Bacım sen de biliyorsun evli barklı adamla bir şeyler olamayacağını ama macera peşindesin. Bence yanlış sulardasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…