Evliyim ama onu unutamadım..

anlatacaklarimvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
12
2
1
Aslında nasıl anlatırım bilemiyorum. Ayıplayan yargılayan mutlaka olacaktır. Herkesin hayatında unutmadığı herhangi bir insan vardır. Fakat benim durumum biraz başka. Aynı şeyleri yaşamış yahut yaşayanlarda vardır muhakak. Mesele şu. 25 yaşındayım evliyim ve gerçekten çok iyi bir eşim ve karşıdan bakıldığında çok iyi giden bir evliliğim var. Fakat gel gelelim 3 yıllık bir ilişkinin akabinde hemen evlendim. Ayrılmak zorunda kaldık ve severek ayrıldık. Neden ayrılmak zorunda kaldınız derseniz. Çok fazla sevip pek anlaşamıyorduk. Hep şiddetli bir birlikteliğimiz vardı. Aşırı kıskançtı vs. vs. ama her şeye rağmen çok seviyorduk. Üniversitede tanıştık ve 3 yıl boyunca süren birlikteliğimiz oldu ve bitti. Sıkıntılı bir ayrılık oldu. Olaylı bir şekilde ayrıldık. Fakat sonrasında barışır gibi olduk ama barışmadık. Çok uzun zaman geçmeden ailem birisiyle tanıştırdı ve ben asla istemiyordum. ailem kararlarıma saygı duyacak insanlar. Fakat o'nu bekleyişim hep olumsuzdu ara sıra konuşup sürekli beni yeriyor bir istiyorum bir istemiyorum diyordu. Bardağı son konuşmamız taşırdı ve ben ani bir kararla ailemin bahsetmiş olduğu insanla tanıştım 1 yıl geçmeden evlendim. Nişanlılık sürecimde sadece o'nunla bir kez konuştuk ve bana yapma dedi. Ama içten içe ona o kadar kızgındım ki onu hiç dinlemedim. Evlendim aradan 6 ay geçti ve benim hep aklımda olan ve hiç aklımdan çıkaramadığım o'nu özelden aramak istedim. Sesini duymak istedim. Ben onun sesini duyduktan sonra daha kötü oldum. Bu şekilde evliliğim ilerlerken 3-4 ay sonra arkadaşlarımla gittiğim bir gezi sırasında çok başka bir şehirde karşıma o çıktı. nutkum tutuldu nefesim kesildi. Sadece birbirimize baka kaldık. Sadece gözlerimiz konuşuyor biz susuyorduk. Sonra birlikte yürümeye başladık ve bir yere oturup konuşmaya başladık. Benden sonra beni daha çok özlediğini gözlerinden okuyordum. O da anlıyordu onu özlediğimi. Ama ben evliydim ve çok kötü şeyler hissediyordum. Sadece ağlıyorduk. Neden yaptın? Seve seve neden gittin dedi. Bunun cevabı bende de değildi çünkü neden yaptığımı ben bile kestiremiyordum. Çünkü çok iyi bir insandı ve onunla evlenirsem mutlu olacağımı düşündüm. Ki oluyordum da ama asla o'na hissettiklerimi hissedemiyordu. Ve bunu evlendiğim adam da biliyordu. Çünkü o da başka birisine kör kütük aşık olduğumu biliyor ama onu bana unutturabileceğini düşünüyordu. Ve öylede sanıyor. Biz onunla o görüşmemizde sadece sarılıp ağlaştık. Ve ben çok karışığım mantığımla kalbim aynı şey söylemiyor. Kalbim o'nu isterken mantığım sen artık evlisin düşünmen bile kocana haksızlık diye avaz avaz bağırıyor da kalbimi susturamıyorum. Şimdi soruyorum size ne yapmalıyım? Belki de hiç bir şey ama anlatmak istedim sadece. Uzunca oldu biraz hakkınızı helal edin..

Fakat o'nu bekleyişim hep olumsuzdu ara sıra konuşup sürekli beni yeriyor bir istiyorum bir istemiyorum diyordu.

Neden yaptın? Seve seve neden gittin dedi.

valla ağlamayın, adamın keyfini bekleyecek haliniz yoktu ya, bi de size mi suçu atıyor niye gittin diye pesss

bence oturup konuşmakla hata etmişsiniz, kocanızın yerinde olmak istemezdim..

bundan sonra ya önünüzdeki hayata bakacaksınız ya da kocanızı hayatınızdan çıkardıktan sonraeski sevgilinizle öyle oturup ağlaşacaksınız..

Fazla arabesk. Niye evlendiginizi bilmiyormussunuz falan. Sahi bilmiyor muydunuz cidden? Inat icin olabilir mi acaba? Kocanız caninizi acitsa soguk yapsa ona da birden asik oluverirsiniz cok anlam yuklemeyin aşka. Siz aşkı değil acı cekmeyi özlüyor olabilirsiniz.

bu konu kelimesi kelimesine daha önce de açılmıştı.değişen bir şey olmamış.boşan konu sahibi ama bil ki aklında olan kişi seni kabul etmez bir tekme daha yersin

Başka birini bu kadar severken ve isterken, eşinizle yaptığınız herşeyi başkasıyla yapmayı hayal ederken eşinizle geçirdiğiniz her gün ona yapılan bir haksızlık. Çocuğunuz olsa keşke sevdiğim adamdan yapsaydım bu çocuğu diyeceksiniz belki. Eşiniz size aşkla yaklaşırken sizin ruhunuz başka yerlerde başka bir adama aşkını sunuyor olacak. Herkes için büyük haksızlık

Yaptığınız aldatma ve hiç doğru değil.
Madem duygularınızda net değildiniz, sırf laf olsun diye evlenilmez.
Hadi evlendin, laf olsun diye eşinin hayatını mahvetme bari!

Sevmiyorsan boşan, bu kadar basit.

Üzüldüm adama. Yazık günah bence. Yani kocana canım. Her ne olursa olsun Türk filmi gibi bir yaşam bana ters. Herkes önüne bakıp yürümesini bilmeli. Geçmişten ayrılamayan insanın geleceğini ben pek parlak görmüyorum. Bu insanlar hayatı hep geçmişte yaşıyorlar. Unutamamışsın iyi güzel ama boşanıp geri dönmeyeceğine göre ya da aynı anda ikili ilişki yaşamayacağına göre arayıp sorma, karşılaşma, görüşme.. Hatta eşine de anlat bilsin ki müsade etmesin. Yoksa oldu olacak arkadaş ortamında gizli gizli göz göze bakışıp uzaktan fıkırdamalar bana ters. Ben bu anlattığında en çok kocana üzüldüm. O adam acaba bunu hak edecek ne yaptı.

Cool story bro.

Bu iyi erkeklerin karsisina da hep boyleleri mi cikiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…