• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim ama onu unutamadım..

Ben kimseye bosanin kelimesini kullanmam ama yazik deyil mi esinize ya neden kalbiniz baskasinin yanindayken vucudunuz baskasinin yaninda sizede yazik yani nasil duruyorsunuz ki ve bu boyle ne kadar gidecek kendinize iskence evlendiginiz adama da yazik etmeyin ayrilin herkes hakettigi hayati yasasin kendinizi onun yerine koyun ne kadar igrenc bir durum yapmayin bide cocugunuz olur sonra iyice cikmaza girersiniz

Bende böyle düşünüyorum hayal ürünü sanki tesadüfen karşılaşma falan , sonra gittiği arkadaş grubunu ekmeler aglasmalar bilemiyorum artik:işsiz:
sırf hayal kurmak için burada gelip saçmalayanlar vardır eminim. ben sadece yaşadığım şeyleri kendime bile anlatmakta güçlük çekip en azından beni dinleyen birileri olur diye burada paylaştım. Ha inanıp inanmamak size kalmış tabi saygı duyarım.

eşime anlatırdım ben olsam, evliliğimizi devam ettirecekse bunu bile bile devam etsin isterdim.
burda kadınlar alenen aldatıldığında bile affedip üstüne bi de kırmızı geceliklerle kocalarını eve bağlamaya çalışmıyorlar mı? sizinki de kırmızı don falan giysin sizi kendine aşık etmeye çalışsın, çünkü bir yuvayı kurtarmak bunu gerektirir :kahve:
:KK48::KK48::KK48:

ben anlamıyorum arkadaş.. sevgiliyken, yani insanların birbirine en tahammül edebildiği zamanda birbirinizi yiyip ayrılmışsınız.. evli olsaydınız kimbilir neler olurdu diyorum haliyle.. o adam seninle evlenmez, bir ömür süründürürdü.. neden zoru bu kadar seviyorsunuz bilmiyorum.. mutlu değilsen boşan..

sırf hayal kurmak için burada gelip saçmalayanlar vardır eminim. ben sadece yaşadığım şeyleri kendime bile anlatmakta güçlük çekip en azından beni dinleyen birileri olur diye burada paylaştım. Ha inanıp inanmamak size kalmış tabi saygı duyarım.
Gerçekte olabilir tabi ama arkadaş grubuyla gitmissiniz eski sevgiliyle karşılaşınca onlara ne dediniz mesela onu merak ettim. Yada o arkadaslardan biri eşime söylerse diye aklınıza geldimi

Allah askina dertsiz basiniza dert mi ariyorsunuz?

Burada iyi bir ese huzurlu bir yuvaya sahip olmak icin dunyalari verecek o kadar kadin varken. Sizin sorunsuz bir evliliginiz var ve sorunlu eski sevgilinizde israrcisiniz.

Ne diyeyim bilmiyorum ki? Icimden "yuru git eski sevgilinle evlen sonra hergun kavga edin evinde huzur kalmasin bak bakayim ask mesk kaliyor mu?" Demek geliyor.

Sonra simdiki kocanizi mumla aramayinda.

Eşin senin başkasına aşık olduğunu bile bile seninle evlendi, seni mutlu etmek için çabalıyor.. Ama sen başkası için göz yaşı döküyosun. (film sahnesi gibi olmuş.)

O çok sevdiğin adam seni gerçekten sevseydi senin evlenmene mani olurdu. Uğruna kocanın gururuyla oynadığın adam, acaba sen kocandan ayrılınca sana sahip mi çıkacak sanıyosun?

Evliliğini ve eşini düşün ve bu yanlış düşüncelerden uzaklaş.

Geçiyor efendim siz sakin olup kendinize hakim olun. O adam gerçekten ama gerçekten seviyor olsaydı , o zaman o şiddetli birliktelik bugün gözyaşları içinde anılmazdı, Sakın, siz evliliği hep o insanla hayal etmişsiniz haliyle yaşayamayınca içinizde kaldı atlatamadığınız durum bu,

Bu çarpık aşklardan ilişkilerden midem bulanıyor. Allah sana akıl fikir versin şimdiki eşini mumla arar keşke ü ü ü diye ağlarsın . Bi akıllı ol ya evlilik kurumunun içine ediyorsunuz azıcık terbiyeli olun . Akliniza gelince utanın düşünmeyin . Ağlamışlar bilmem ne ah yazık sizeeeee. Seni ayrılınca açtı kollarını bekliyo hıhı canim alır seni. Karşındaki adam olsa seninle asla konuşmaz sizde böyle ya. ....şak lari unutamıyorsunuz ...eyyy akilllll nirdesin derlerrr adama. Uyma kız şeytana :KK11:

Gerçekte olabilir tabi ama arkadaş grubuyla gitmissiniz eski sevgiliyle karşılaşınca onlara ne dediniz mesela onu merak ettim. Yada o arkadaslardan biri eşime söylerse diye aklınıza geldimi
Arkadaşlarım durumu biliyorlardı zaten. Çok eskiden beri arkadaşlarımdı 3 kişiydik o an sadece. Birazdan gelicem dedim nitekim sadece 20dklık bir görüşme oldu ve sadece 6 dkkası konuşmuşuzdur belkide.

çok seviyorsun ama anlaşamıyorsunuz. evlensen aynı olacaktınız. o yüzden kıymet bil, kocana sarıl. ya da boşan.

Eşimi mutsuz etmek istemiyorum. Mutluluğu hak eden bir insan. Ve zamanla bu duygularımın değişeceğini düşünüyorum belkide. Dediğim gibi sadece sizlere içimi dökmek istedim.
Eşinizi başkasını düşünerek mi mutlu edeceksiniz? Yalancı mutluluk

Iyi erkekler hep senin gibi deger bilmezlere düser zaten kocani öbüründen intikam almak icin kullanmissin simdide kacak bulusmalar evli olman ikinizede heyecan veriyo aldatmayi seven tipler hep ayni yazik o kocana
bile isteye bir kaçak buluşma değildi. sadece bir yıllar sonra olan bir tesadüftü.
aldatmayı seven bir tip falan değilim.

Back
X