Evliyim ama sanki değilim

Dil kursunda tanıştık. O zamanlar sürekli konuşup birşeyler paylasirdik. Gulerdik vs. Şimdi o paylaşımlar çok azaldı.

2 aydır ilişki olmaması garip. Seni de umursamıyor. Acaba evliliginiz son demlerinde mi veya başkasını mi seviyor?
Yoklugunu yaşat ona,hiçbir isini yapma,konusma,eve gec gel kısaca onun yaptığının fazlasını yap. Ya hatasinin farkına varir yada hepten uzaklaşır. Kopacağı varsa kopsun da zaten böyle evlilik olmaz

O yüzden dil kursuma başladım geçen sene çok ozendi bu sene o da kursa geliyor. Bu bizi yakınlaştırır mi hayırÇoraplarını katlamiyorum bazen o zaman kizdigimi anlıyor.

Benim eşim beni çok sever
Bunu bilirim bensiz yapamaz
Az arka odada işim olsa özledim gel yanımda otur der
Gün içinde arar sorar gizlisi saklısı yoktur
Evde her işime yardımcıdır hatta benden çok iş yapar
Hasta olsam ilgilenir
Hanileyim 7 aydır her işi o yapıyor yemek bulaşık temizlik
İçeceğim suya kadar sabah işe giderken hazırlar gider ilaçlarımı hazırlar unutmatayım diye
Ayakkabılarımı bağlar
Bana minnosum der hep
Çok seviyom ben seni der
Eve gelir çok özledim ben seni der sarılır öper

Evde mesela bulaşık yıkar yıkarken sürekli minnosumu çok seviyorum ben karımi çok seviyorum diye şiveli konuşur kendi kendine

Şimdi hamileyim bebeği sever karnımı öper
Daha yazacak dolu olumlu özelliği var

Ancak şu durum da var
Akşam yemek yeriz, hiç konuşmadan
Bana birşey anlatması için çok çok önemli
Birşey olmasi gerekir ölüm gibi hastalık gibi
Müdürünün istifa etmesi gibi

Sonra beraber masayı toplarız
Çay koyarız
Salona geçeriz haberleri izler 1 saat ama tek kelime etmeden
Arada ayağımı sever bacağımı sever
Çok seviyorum ben karımı der
Ellerimi sever öper falan

Sonra haberler biter kumandayı alır başka seye odaklanır tv de gözünü tv den ayırmaz
Bana birşey anlatsa bile tv ye bakarak anlatır
Ben de çalışıyorum eşim de
Benim ona dolu anlatacak şeyim olur ama o anlatmadığı için artık ben de anlatmıyorum

Sonra tv den sıkıldı diyelim
Hemen telefonunu alır
Sahibinden.com a girer
Bir saat arabalara bakar
Onlara bakarken yine
Sen beni hıc sevmiyorsun der
Küçüğümsün sen benim der

Şehir dışına gidince iş için otelden arar görüntülü beni görmek ister birkaç kere ama konuşamayız

Sonra telden sıkılır NTV gece haberlerini Acar
23-24 arası haber izler
Sonra yatalım mi kuzum uykun geldi mi der
Yatarız sarılır bana uyuruz

Bu kadar
Konuşmalarımız ev kredisini ödedim
Yarına ekmek var mi alayım mi
Faturan gelmiş ödedim
Haftasonu kek mi yapsak
Üşüyor Musun kombiyi yakayım mi
Bunlar
Sevgili iken nişanlı iken ve yenç evli iken saatlerce telefonda konuşurduk

Şimdi hıc konuşmuyor Benimle
Bu arada eşim dışa dönük bir insan
Çevresi çok
Konuşmayı sohbeti de sever
Bazen sorarım ne yaptın Bugun nasıldı derim
Mesela sabah başka bir şehire gider iş için akşam gelir
Hiç gittim geldim iste der
Tamam derim
Uzun süreli sohbetimiz hiç YÖK
Bunu eşimle de paylaşıyorum ama bana dediği su oluyır
Hergün beraberiz zaten sürekli ne konuşacağız diyor
Sürekli değil biz hıc konuşmuyoruz
Bazen misafir gelir eve eşimin çenesi düşer
Misafir varken benim hiç duymadığım seyleri onlara anlatır
Orda eşini bozRım mesela
Aa öyle mi ilk defa şimdi duydum falan derim
Ama eşime göre ben sorun arıyorum
Yemek yerken konuşalım isterim
Yemek yerken ne konuşacağız der
Arabada tatile giderken konuşalım derim
Yola odaklanıyorum der
Yatakta konuşalım derim
Yatak uyuma yeri der

Beni sevdiğinden emin olmasam bana bu kadar iyi sıcak davranmasa
Bu adam deli mi diyeceğim

Aaa biz eşimle hala birbirimize çok aşığız. İşten gelir gelmez kapıdan içeriye girmeden önce boynuma sarılır. Öyle yapışık halde tuvalete gider ellerimizi yıkarız. Çişi falan gelmişse ben gözümü kapatırım o çişini yapar. Asla ayrılmayız. Sonra yemeği de bir sandalyede yeriz. Ben çatalı tutarım o da kaşığı. Ayrı sandalyelerde özlüyoruz birbirimizi.

Sonra o aşkımızın meyvesinin karnını doyurur altını değiştirir kaka yapmışsa "aşkım bak ne güzel kaka yapmış oğlumuz" der. Eğleniriz çok kakayla. Sonra oğlumuzu uyutur. Sen zahmet etme eşim ben çayı hazırlarım der, hazırlar. Benim parmaklarım çok yorulmuşsa o çayımı içirir. Bardağın tabanından çay damlarsa küserim eşime. O da gönlümü almak için bardağın tabanını yalayarak temizler. Sonra gelsin sevişmeler, aman sabahlar olmasın. Günde iki Kez seks yapıyoruz biz. Öğlen yemek molasında eve geliyor. Yemekten daha önemli bizim için sevişmek. Aşırı mutluyuz. Ölüyoruz mutluluktan.

Bunları yazmamın eminim size çok faydası olmuştur. Derdinize derman olduğumu düşünüyorum. Yine olsun yine yazarım. Çünkü çok Mutluyuz biz.

Bende aynı şeyleri yaşadım üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri hala yaşıyorum çözüm mu ben bulamadım

Bazı kadınlara şaşırıyorum,resmen kendi eşlerini övmek için yorum yapıyorlar,insan hayret ediyor valla

Ben evliliğini, eşini, çocuğunu, işini vs. aşırı öven insanların içten içe mutsuz olduklarını düşünüyorum. Boş teneke çok tıngırdarmış. Sorulsa neyse de amaç sadece kendini tatmin etmek burada.

Eşiniz bulaşık yıkarken minnoşumu çok seviyorum diye bi de şiveli şarkı söylüyor öyle mi? Çocuk damatla mı evlendiniz naptınız

Sen iletisim kurmaya calisma. Ayni onun gibi davran. Bakalim ne zaman sonra fark edecek

Sanki esimle beni anlattiniz. Birebir ayniydi. Ama biz malesef bosandik. Bir kizimiz var ve bosandik. Seven adam elinde telefon televizyon vs kendinden gecmez. Inanin sevgi bu degil.

Belki iki seye birden odaklanamıyordur. Hem sizinle konusup hem TV izleyemez. Bi de erkek işini anlatmayı sevmiyor genelde. O da öyledir belki.

Bu ilgisizlik gerçekten sorun. Her şeyi geçtim ama en önemli konularda bile size haber vermemesi çok tuaf.
Nasıl baş edilir nasıl yola getirilir böylesi bilmiyorum :/

Valla burada kocasının kendisini çok sevdiğini söyleyen (minnosum,küçüğüm vs.. diye seven) bayana laf çarpıtmıssınız ancak kadın diyor ki kocam beni çok seviyor sevmesine de benimle doğru düzgün konuşmuyor,iş yerindeki olayları vs bile başkalarından öğreniyorum.Yani konu sahibine nispet yapmak için anlatmamış.Allahım ya nasıl okuyosunuz da hemen lafları çarpıtmıssınız!

Acaba bir süre yemek vs yapmayarak biraz rest mi çekseniz ? Maalesef burada ki çoğu kadında bence bunu yaşıyordur. Böyle erkekleri ben anlamıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…