Evliyim ama sanki değilim

Ilk kez bdv'de bir mesaj okurken bu kadar eglendim:)) allah razı olsun. O kadar güzel anlatmışsın ki bazı insanların gerçekten idrak yollarının iltihaplandigini düşünüyorum. Harika bir dokundurma ( seninki bayağı bayağı dürtme olmus) yapmışsın.

Kuzum tamam da bu kadar ayrıntı vererek mi sorununu anlatmaya çalışıyor arkadaş. Bulaşık yıkarken kocası şiveli olarak ne diyormuş, tv izlerken neresini seviyormuş, ise giderken neler hazırlayıp çıkıyormuş... olmamış yani. Idrakyollariiltihabi bence tam da doğru noktaya parmak basmış..

Öyle mi yapmışım alla alla :) bulaşık yıkarken şive ile minnoşum diye şarkı söylemesi ayrıntısı olmasa ben anlamazdım mesela anlatmak istediğini. O kısım çok önemli. İyi ki vurgulanmış da "tüm minnoşluğa rağmen konuşmuyoruz" anafikrini anladım. Minnoş ve şive önemli.

AA aşkolsun ben kimseyi dürtmedim. Kocişkomla mutluluğumu anlattım. Altı paragraf evliliğimi anlatıp son birkaç cümlede konu ile ilgili bir şeyler yazmak isterdim ama kocacım özledi beni yanına gittim tamamlayamadım yazımı.

Diger konulari kendin arayipda ogrenebilirsin

Psikolojik destek alın veya boşanın
Dipnot:size ihtiyacı olduğunu hissetirin size o zaman daha çok yanaşır

Evliyim demeyin zaten. Ev arkadaşlarının bile bir ton paylaşımı var. Eşcinsel falan olmasın? Huylandım diyerek yanaşmaması falan ne bileyim çok anormal

2 aydır birlikte olmuyoruz. Ben ona yanaşinca istemiyorum diyor. Belki yorgun olduğu içindir. Arada sarılır öper o kadar
Iki aydir birlikte mi olmuyorsunuz bu cok ciddi bir sure.. yani 2 hafta bile cok uzun. Bu normal degil kesinlikle. Esiniz sizinle arasina mesafe koymus siz niye yaklasmaya calisiyorsunuz ki.. uzak durun bence onun gibi davranin hatta ben yaninda bile uyumam boyle birinin. Sizde ona anlatmayin hicbir sey kendinizle ilgili is yerinizle ilgili. Bir sey sorarsa konusun sormazsa konusmayin kisa cumleler kurun evet hayir gibi. Uzun uzun konusmayin. O gelsin soze sorsun sorun ne diye. Ve bence kendi hayatinizi yasayin arkadaslarinizla zaman gecirin. Siz mutlu olun o isterse size katilsin istemezse katilmasin.

Aha bu benim taktiğim vallahi de işe yarıyor. Bence herkes bir tutam bundan yapmalı. Erkeklerin en uyuz olduğu şey ama ne yapalım insanlıktan anlamıyorlar.
İlla bi gizem illa bi peşinde koşturma falan.

6 yillik evliyiz evimizde tv ve internet yok. Sadece telefonlarimizda var internet. O bile fazlaca mesgul ediyor bizi malesef. Tabi bizde ufak bi bebek var. O uyuyana kadar birseye fırsat yok zaten. Ona rağmen esim sarilir, oper, mimikleriyle bakışlarıyla birseyler hissettirir, ufak dokunuslari olur. Bebek uyuduktan sonra da basbasa vakit geçiririz.
Yani bana cok normal gelmedi. Bilgisayari televizyonu telefonu kisitmalaniz şart. Gerçekten bizim aramizdaki kuvvetli iletisimin en buyuk nedeni bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…