Korkuyorum sonumuz öyle olacak. Ya ben çekip gideceğim ailemin yaşadığı, 24 yıldır yaşadığım alıştığım ve en azından tanıdığım insanlarla dolu şehre yada burda didişe didişe o gidecek. Yokmu başka yolu bilmem. Hadi meşguliyet buldum yada çalışmaya başladım diyelimki e ozamanda yine aynı bütün gün saaaadece 3-4saat oturup yemek yemek, çay içmek içinmi evlendim ben. Böyle monotonluk sıkıyor zaten..
bende dediğin gibi istanbulda doğdum büyüdüm ve orada okudum. Nişanlıyken ve ilk evlendiğimizde yanımda eşim olsunda neresi olursa olsun diye düşünüyordum. Ama yanında her zaman eşin olmuyor ve bunun hastalığı var,tartışması var her durumda böyle düşünemiyorsun. O yüzden kimse sana zorlanmazsın merak etme diyemez herhalde. Ama şimdi yapabileceğin en güzel şey benim gibi pembe bulutlar da, yanımda eşim olsunda neresi olursa olsun mutlu oluruz mantığıyla çok fazla beklentiye girmemek...
aynen böyle devam :))))))Ne çok kişi varmış benim gibi aynı dertten müzdarip:) Şikayet etmekten vazgeçeceğim tamam:)
Bugün eşim erken geldi 6 gibi, gelir gelmez uzanıp yatınca sinirlendim. Bir hışımla 2dakikada giyindim 5dakika içinde çıktım evden(normalde mümkün değil:)) Dedim tek başıma bişeyler yaparım oda otursun yatsın naparsa yapsın. Yakınlarda alışveriş merkezi var gittim oraya sinema saatlerine filmlere bakmaya. Hem kafa dağıtmak için hemde maksat film bahanesiyle 2-3saat eve gitmeyip merak ettirmekti:) Öncesindede yemek yerim dedim. Ama dayanabildimmi? E oda açtır şimdi, e filme beraber gitsek daha iyi olurdu diye düşünüp artist artist gitmişken aradım gel diye:) Tek başıma yapim bişeyleri, bağımlı kalmim diyorum yine dayanamıyorum:) Gerçi iyi oldu yalnız yemeğinde, filminde bi tadı olmazdı zaman geçirmekten başkaŞimdilik bu şekilde devam edip sıkılınca emrivakilerle mecbur bırakıcam onu bişeyler yapmaya:)
aynen böyle devam :))))))
Korkuyorum sonumuz öyle olacak. Ya ben çekip gideceğim ailemin yaşadığı, 24 yıldır yaşadığım alıştığım ve en azından tanıdığım insanlarla dolu şehre yada burda didişe didişe o gidecek. Yokmu başka yolu bilmem. Hadi meşguliyet buldum yada çalışmaya başladım diyelimki e ozamanda yine aynı bütün gün saaaadece 3-4saat oturup yemek yemek, çay içmek içinmi evlendim ben. Böyle monotonluk sıkıyor zaten..
kocan iktidar sahibi olsaydı geceleriniz renkli gecerdi tatlım:) böyle yemek yemek çay içmekle değil hayatında baska biri olabilrmi acaba:)
kocan iktidar sahibi olsaydı geceleriniz renkli gecerdi tatlım:) böyle yemek yemek çay içmekle değil hayatında baska biri olabilrmi acaba:)
Sözlünle yengesinin ilişkisini anlattığın konunda sana gayet makul yorumlar yapan insanları "hayal ettiklerinizi yazmayın, bana çamur atmayın" diye eleştirmişsin.
Sen konu sahibinin eşinin iktidarsız olduğunu nereden biliyorsun peki, madem ki hayal ürünü değil ve çamur atmak da değil?
Yani nasıl bu kadar eminsin..
Çok merak ettim..
Demek ki empati yapmamız gerekiyor. Duymak istemediğim türden yorumları, başkasına da yazmamak gerekiyor.
Bu arada evli olan herkes bazı gecelerini sadece yemek ve çayla geçiriyor.
Sonradan hayal kırıklığı yaşamayasın, bilgilendirmek istedim.
Açıkçası ben de beğendim butonunun olmadığına hayıflananlardanım ...:) Öyle beğendiğim yorumlar oluyor ki bazan.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?