Evliyim ama Sanki Yalnız Yaşıyor Gibiyim...

ben her şeyi ondan bekliyorum evet bunun sebebide: beni buraya sen getirdin!:) kendime ait hayatım olması için bir kaç komşu, arkadaş, kurs vs lazım sanırım ilerleyen zamanlarda KKda şehrimden olanlarla gün yapmak için konu açarım:)))

Evet sene sonu ya da en erken bahar-yaz gibi...
Eşime ben çozuklarla İzmir e gideyim,ev tutalım,sen arada hafta sonları git gel demiştim çıldırdığım bir zamanda.. :) Benim eşim her zaman çok yardımcıdır..Ama yine de çok zor işte...Eşim işe gidiyor,arada iş arkadaşları ile şakalaıp ,dertleşiyor,kakara kikiri...İnsan yüzü görüyor...Ama benim yetişkin olarak tek gördüğüm kişi akşamları eve gelen eşim...Tamam çok seviyorum ama başka insanlarla da görüşmeye,dertleşmeye ,arkadaşlık yapmaya,gereğinde geyik yapıp gülmeye ihtiyaç duyuyorum...Çabuk geçsin bu günler inşallah......:)

ben bulunduğum şehirde 7 yıldır yaşıyorum burayı hiç sevmedim sevemedim
ama yapıcak bişey yok yalnız olduktan sonra heryer aynı
yalnızlık kaderim miş diyip kabullenmek zorundayım diyosun
yalnızlık yorar insanı
Kahraman Tazeoğlu - Yalnızlık Yorar İnsanı - Dailymotion videosu

Benim de savunmam hazır..."Beni buraya sen getirdin...."

amaçlı meşguliyetiniz olmalı. eşinden seni meşgul etmesini beklediğin süre
problemin çevresinde dolaşıp durursun. huzursuz olman kaçınılmaz.
eşini olduğu gibi kabullenmeye ikna etmelisin kendini. kabullendikten sonra kendin ile huzurlu kalmaya kendini alıştırmalısın.
yavaş ilerler bu ama olsun. olmaz değil.
Ayrıca İstanbul şehrinden sessiz bir il de devam etmek çok çekilmez gelir. Bilirim o sıkıntıyı.

yakın olsak bana gel dicem ama sanırım çok yakın değiliz:) dediğin gibi çarşıya pazara markete gitsende alışveriş ettiğin insanlarla oturup muhabbet edecek değilsin ya. Tüm gün oturup konuşmak dertleşmek dinlemek anlatmak için onu bekliosun sıkılmasın istiosun yada hiç uyumasın.. en azından ben öyle istiyorum:) napalım ancak sabredeceğiz zaman geçene kadar

Sessiz sakin yerler belki arada kafanı dağıtmak için huzur için ,piknik ya da bir kaç günlük sayfiye yeri türündeyse insanı dinlendiriyor,mutluluk veriyor..Kalabalık ve büyük bir şehirde yaşamış biriyseniz uzun süreli olarak alıştığınız ortamdan farklı yerde yaşamak,sakinlik,yanlızlık bir süre sonra çekilmez olabiliyor......İnsan o kalabalığı,kargaşayı dahi özlüyor..........

Evlilik zaten başlı başına birbirine alışmayı gerektiriyor ki bu birde onca zaman yaşadığın şehirden uzakta ve de çok daha küçük bir şehirde olunca daha zor. Evliliğe evin düzenine mi bu şehre mi alışacağım bilmiyorum. Eşimden beni meşgul etmesini beklemiyorum, dedim ya meşguliyet arasam en gerekli ve yararlısı kpss çalışmak olacak ama ben meşguliyet değil ilgi bekliyorum. Attığım adımı anlatayım sıkılmasın, attığı adımı anlatsın dinleyeyim istiyorum.

Ah canım..Yakın olsak da gelebilmem ,buluşabilmemiz çok kolay değil zaten...Kapının önüne bile anca çöpü koymak için çıkabiliyorum...Çoğu zaman çalan kapıyı dahi açamadığım da oluyor..Ya mama veriyorum,ya alt alıyorum ....:)

Evet sabır..

canım ya sen yine iisin aksam 10dan sona dükkanlar kapanıyo diyosun benm bulundugum yerde aksam namazından sona hayat bitiyo düşün artık (aksam ezanı 4-4.5da okunuyo)esini didikleyip durma bak nekadar güzel seni anlıyo sana hak veriyo fazla da üstüne gitme bence. belki kalabalık sehirde büyümüş alısmıs olabilirsin ama sartların hayatın getirisine de alısmak gerek. tam1yıl benm bulundugum yerde kimseyi tanımadım eşim vardiyalı calısıyodu arada tatillerinde cıkarrsa bi geziyoduk aksama kadar evde sıkılılır duvarların üstüme geldigini sanardım benm tek alternatifim bitanecik oglumun olmasıydı gecti o günlerim simdi cevrem var tek basıma gidiyorum geliyorumda inan simdide ben fırsat bulamıyorum

kesinlikle. Evime gelen arkadaşlarımda ailemizde hep ne güzel burası tam dinlence yeri. İnsan burda hiç yorulmaz, hiç yaşlanmaz vs diyor. Ama davulun sesi uzaktan hoş geliyor. Onlar 3 5gün kalıp gidiyorlar. Ki ondada bizim yanımıza geliyorlar ne burada uzun süre kaldıkları oluyor ne de yalnız.

Biliyorum pek çok kişiye ve hatta burada yaşayanlara göre burası büyük şehir, güüüya gelişmiş etmiş... İnsanları kaba saba, yayaya yol veren bir tane sürücü görmedim mesela. Eğer karşıdan karşıya geçtiğimde yol veren varsa direk plakasına bakıyorum ve tahmin ettiğim gibi başka şehrin plakası oluyor:) Sonra esnafı kaba saba. Alışveriş mi yapıyorsun adama küfür ettin de cevap mı veriyor belli değil. Bu da biraz kültür seviyesiyle alakalı galiba. Haaa güya burada iş imkanı da varmış yaşayanlara göre ama hani nerde? Sırf bayanım diye kabul etmeyen kaç yer oldu, kimi erkeklerin içinde sadece erkek çalışır mantığıyla kimide birden çok iş yaptırabilmek gücündende yararlanabilmek için...
Ama inan bazen sıkıntıdan senin gibi bebek yapıp baksam mı bile diyorum:)

Ne güzel ya..Darısı başımıza....:)

Yani...Ne güzel yemyeşil oraları diyorlar..Tabi sadece 3-5 günlüğüne olsa bana da güzel gelirdi...Sonuçta sadece tatil için geldiğimi ve alıştığım yere döneceğimi bilirdim...Ama iş sürekli yaşamaya gelince..Hiç de öyle olmuyor...Annem 2 hafta kalmıştı..Sıkıntıdan patladı..Taşının buradan demeye başladı.....:))

senin annen iyi durmuş, benim annem 1 hafta sonunda sıkıldı gitti:) Uzaktan herkese hoş gelir biz napalım...

ii fikir canım benm ii arkadas olyo kafanı kasıyacak vakti arıyosun inan acaba nerdesin benm yasadıgım yere benziyor anlattıkların

Hahaha aynı yaa..Bu kadar olur..Ben de plakasına bakıyorum..:))) Tam tahmin ettiğim gibi diyorum..Biz eşimle nişanlıydık,duşa kabin bakıyorduk..Soruyu ben soruyordum ama adam eşime bakıp eşime cevap veriyordu..Daha neler nelerle karşılaştım......

ii fikir canım benm ii arkadas olyo kafanı kasıyacak vakti arıyosun inan acaba nerdesin benm yasadıgım yere benziyor anlattıkların

en son narmix tahmin etmşti okumadın mı?=) sen nerdensin? çocuk şimdi mantıklı geliyor da hiç çalışmadan direk ona kalkışırsam sonrasında da çalışamam biraz daha büyüsün bekle, yürüsün bekle onu bunu bekle derken başlamadan biter iş hayatım diye mecbur duruyorum:)

Batı karadeniz taraflarındaki yerler diye tahmin ettim...:)

Son düzenleyen: Moderatör:
yok okumadım ama bence Anne olmak dünyann en güzel meslegi olsa gerek batman dayım canım

Son düzenleme:

anlayışta yok birde:) bizde nişanlıyken ev bakmaya geldik ne komiklikler yaşadık. Bi eve bakmaya gittik burası ne zaman yapılmış, deprem görmüşmü dedik. Kadın yok deprem görmedik o zaman bina daha yeni bitmişti oturan yoktu burda dedi:))
Sonra başka bi adamın evine bakmaya gittik adamın evi eski bakımsız 15yıllık fln ama nasıl övüyor. Banyoya bi girdim baktım eski lavabolardan fayansa iki uzun demir çakılır lavabo onun üzerine oturtulur öyle, küvet desen tarihi=) Ee dedim bu lavabonun küvetin hali ne yaptırmayı düşünmüyormusunuz? Ne yaptırcam dedi. Lavaboyu dedim onu güzelleştirmek senin elinde bu demirlere tül takarsan ne güzel olur o dedi. Ee duşakabin dedim. Duşakabine ne gerek var girersen kocanla kaparsın kapını yeter dedi bana yaaa:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…