- 30 Aralık 2009
- 23.878
- 96.074
- 1.123
Lale abla ölçülü sevmeyi öğrendim ben.Aynen!
Kocamı çok çok seviyorum.
Yine de düşmez kalkmaz bir Allah demişler.
Allahım şeytana uydurmasın inşallah.
Canımsın…Lale abla ölçülü sevmeyi öğrendim ben.
Eskiden çok severdim ama şimdi ise hakettiği kadarıyla seviyorum diyorum.
Kız valla bizden birşey kaçmıyorSizinki gibi bir evlilikte bunu düşündüren şey ne merak ediyorum. Hatırladığım kadarıyla evlendiğinizde eşinizin desteği ile okuyup öğretmen olmuştunuz
Kimse benim eşim yapmaz dememeli.
Neler neler yapıyorlar.
O sebeble ben sizi gayet bunların sorgulamasını yaparken haklı görüyorum.
İnsanoğlu çiğ süt emmiş diye boşa demiyorlar.
Calci ne kafa var sende ya hepsini nasıl tutuyorsun aklında
erkeklerin üzerine hiçbir mal varlığı olmamalı bence en basit örnek eşim 3 ay evvel iş değiştirdi kıdem tazminatını filan aldı 105 bin kadar adam diyor ki telefonları mı yenilesek elinde 11 iphone var bende de öyle parasına el koymak zorunda kaldım yoksa çarçur edecek parayı kendi hesabıma attırdım yatınca erkeklerin üzerine mal varlığı olmasın tutumsuz yaratıklarKadın duyulmasın istemiş Allah'tan.
Evde zamanında size kredi çıkmamış ama araba sizin üzerinize olabilirmiş. Yine mi kredi çıkmadı size? Ben edinilen mallarin otomatik olarak erkeğin üzerine olması kısmına gıcığım. Kadının ayrıca talep etmesi gerekiyor eşine, aman yanlış anlar mı falan diye düşünmesi de cabası.
Evde hiç gözüm yok o yönden benim açımdan sorun yok Allah'a çok şükür ki. Yani ev eşimin benim olması benim için çok fark yaratmıyor. Arkadaşa örnek olarak belirttim. Ancak ev alımında ödenirken parayı ben kredi çekip ödemesini yaptım. Yani eşim bir kalleşlik yapmak isterse de böyle bişey yine mümkün olmuyor
Bu da var tabii kierkeklerin üzerine hiçbir mal varlığı olmamalı bence en basit örnek eşim 3 ay evvel iş değiştirdi kıdem tazminatını filan aldı 105 bin kadar adam diyor ki telefonları mı yenilesek elinde 11 iphone var bende de öyle parasına el koymak zorunda kaldım yoksa çarçur edecek parayı kendi hesabıma attırdım yatınca erkeklerin üzerine mal varlığı olmasın tutumsuz yaratıklar
Şöyle ki, benim zaten şuan annemin üzerine olan bir evim var. Kendi mesleğimde var çok şükür kimyagerim. Allah esirgesin ancak ilerde birşey olma durumunda eşimden kalacak mala ihtiyacım yok, ki nafaka o bu mal mülk talebinde bulunacağım da sanmıyorum. Ancak bi gaflete düşüp aldatırsa altında donunu bile bırakmam da. Kayınpederimin kötü niyetli yaptığını sanmıyorum. Bende aynı şekilde annemin üstünde olan evi alacağım, annem kayınpederin böyle düşünmüşse bizde evlilik sonrası tapu devri yaparız dedi. Açıkçası mal mülk kavgası olayından ziyade. Şuan ben konu sahibinin mantığını merak ettim, gördüğm kadarıyla öğretmen olmasına vesile olmuş eşi. Neden bir anda mal derdine düştüğünü anlamış değilimEşinizle şahsi ilişkilerinizden bağımsız olarak; günün birinde yollarınızı ayırmanız halinde, açılacak mal davası ile tarafların alımda harcadıkları şahsi birikim ve katılım paylarının ispatı mümkün.
Eşiniz açısından bakarsak, babasının genel yaklaşımı ve söylediği de hoş olmamış.
Şöyle ki, benim zaten şuan annemin üzerine olan bir evim var. Kendi mesleğimde var çok şükür kimyagerim. Allah esirgesin ancak ilerde birşey olma durumunda eşimden kalacak mala ihtiyacım yok, ki nafaka o bu mal mülk talebinde bulunacağım da sanmıyorum. Ancak bi gaflete düşüp aldatırsa altında donunu bile bırakmam da. Kayınpederimin kötü niyetli yaptığını sanmıyorum. Bende aynı şekilde annemin üstünde olan evi alacağım, annem kayınpederin böyle düşünmüşse bizde evlilik sonrası tapu devri yaparız dedi. Açıkçası mal mülk kavgası olayından ziyade. Şuan ben konu sahibinin mantığını merak ettim, gördüğm kadarıyla öğretmen olmasına vesile olmuş eşi. Neden bir anda mal derdine düştüğünü anlamış değilim
Şuan henüz eşimle aramızda tamamen sevgi tomurcuğu olduğu bir atamızın bozukluğu olmadığı için henüz eşim bu konuda ne düşünüyor bilmiyorum ancak eşimin evi alma şartı evlilikti. Yani başkasıyla evlense de vaziyet buna benzer birşey olacaktı da. Bilmiyorum Allah o durumlara düşürmesin diyelim. O konuyu açmaya hiç gerek kalmaz umarım, hepimiz içinKayınpederinizin niyeti kötü değil ancak eşiniz açısından bakarsak; kendi çocuğuna olan tavrı kırıcı.
Yazdıklarınızdan, sizin mal veya eve dair bir beklentiniz olduğunu düşünmedim. Forumda okuduklarımızdan bir bilgi dağarcığı da oluşturuyoruz. Okuyanlar açısından yanlış anlaşılma olmaması adına belirttim.
yani eltinizin boşanmaya niyeti yok onunla evliyken mi olmuş bu çocuk öncesi miBen yeni duydum kayınvalidem geçen yıldan beri biliyormuş ama eltim kimsenin duymasını istemediği için gizlenmesini istemiş tesadüfen duydum geçen gün
Bianda mal derdine düşmedimŞöyle ki, benim zaten şuan annemin üzerine olan bir evim var. Kendi mesleğimde var çok şükür kimyagerim. Allah esirgesin ancak ilerde birşey olma durumunda eşimden kalacak mala ihtiyacım yok, ki nafaka o bu mal mülk talebinde bulunacağım da sanmıyorum. Ancak bi gaflete düşüp aldatırsa altında donunu bile bırakmam da. Kayınpederimin kötü niyetli yaptığını sanmıyorum. Bende aynı şekilde annemin üstünde olan evi alacağım, annem kayınpederin böyle düşünmüşse bizde evlilik sonrası tapu devri yaparız dedi. Açıkçası mal mülk kavgası olayından ziyade. Şuan ben konu sahibinin mantığını merak ettim, gördüğm kadarıyla öğretmen olmasına vesile olmuş eşi. Neden bir anda mal derdine düştüğünü anlamış değilim
Ancak bunu eşinize çokta yansıtmamanızı öneririm. Bir laf var, eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olması lazım yanlış bilmiyorsam. Zamana bırakmalısınız bence, güzel giden bi evliliğinizi aklınıza takılan şeyler için huzursuz bir ortama gitmemesi içinBianda mal derdine düşmedim
Birçok kez yazdım yine yazayım
Çevrede aldatan o kadar insan var ki başıma gelirse ne yaparım diye düşünürken buraya yazıverdim
Eltim 45 yaşında falan 25 yıllık evliler,eşi,düzenli gittiği iş gezisinde tanıştığı kadınla sevgili olmuş çocuk yapmışyani eltinizin boşanmaya niyeti yok onunla evliyken mi olmuş bu çocuk öncesi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?